FoodPro Preloader

Ukvarjamo se z ustvarjalnim delom z otroki. Obrti iz stožcev z lastnimi rokami


Hoja z otroki v parku, zbiranje Božičev in borovih storžkov - ti darovi narave so dober material za otroško ustvarjalnost. Iz njih lahko naredite številke živali, ljudi, dreves, hiš in labirintov. Da bi otrokom pomagali v tej lekciji, smo pripravili za vas: izbor informacij, iz katerih boste izvedeli, katere obrti stožcev je mogoče izdelati; fotografije končnih igrač in spominkov iz tega naravnega materiala; kot tudi navodila za to. Oglejte s

Hoja z otroki v parku, zbiranje Božičev in borovih storžkov - ti darovi narave so dober material za otroško ustvarjalnost. Iz njih lahko naredite številke živali, ljudi, dreves, hiš in labirintov. Da bi otrokom pomagali v tej lekciji, smo pripravili za vas: izbor informacij, iz katerih boste izvedeli, katere obrti stožcev je mogoče izdelati; fotografije končnih igrač in spominkov iz tega naravnega materiala; kot tudi navodila za to. Oglejte si ideje in jih prevedite v realnost.

Ptice

Stožec, nekaj listov in eno divje vrtno jagodo (ali želod) je skoraj končana ptičja figura. Kako izdelati obrt iz stožcev v obliki goloba ali raca? Pripravite imenovane naravne materiale in sledite navodilom po korakih.

  1. Na okroglem robu stožca s plastelinom pritrdite šipinovo jagodičevje.
  2. Na vsaki strani postavite en list z drevesa. Če je plovilo namenjeno za dolgoročno skladiščenje, je treba liste najprej posušiti.
  3. Rep ptic sledi tudi iz listov.
  4. Zlepi oči črne gline.
  5. Po želji lahko naredite gnezdo iz suhe trave, zvitega v obroč.

Evo, kako hitro lahko izdelate obrate iz stožcev z lastnimi rokami v obliki ptice.

Živali

Podlage za male živali so številni stožci različnih velikosti. Posebej zanimiv je medved, narejen iz tega naravnega materiala. Za to potrebujete eno veliko vrvico (trup), eno srednje velikosti (glavo) in štiri majhne (noge). Vse podrobnosti se povezujejo z glino. Ušesa lahko izrežemo iz suhih listov. Zelo dobro pridobljena ušesa javorjevega semena - lionfish. Iz nosu in oči plastelina.

Po istem načelu lahko opravite tudi druge obrti iz stožcev z lastnimi rokami v obliki živali.

Ribe

Morski prebivalci so lahko izdelani tudi iz stožcev. Ribja figurica je narejena iz enega stožca in listov, ki so pritrjeni kot plavuti. Samo nekaj minut z dojenčkom boste skupaj z morskimi prebivalci naredili celoten rezervoar. Da bi ribe postale svetlejše, lahko naredite plavuti z barvnim papirjem ali prejo. Za opravljanje takšnih barvitih obrti iz stožci s svojimi rokami bo pritožba na vas in otroka.

Ljudje

Figurica moškega iz stožcev bo postal priljubljen junak v igrah otroka. Da bi ga naredili, boste potrebovali grudo (trup), žir (glava), delce suhih vej (ročajev in nog), lupino pistacij ali rezano želo (stopala). Vsi deli se med seboj pritrdijo z glino. Z malimi človeškimi lasmi iz preje, trave ali papirja. Lahko naredite krilo listov, če je ženska figura. Na ta način lahko naredite celo družino.

Če želite, da so obrti narejeni iz grudic z lastnimi rokami, da bi služili dolgo časa, jih potem ne fiksirajte z glino, temveč z vročo pištolo ali lepilom za lesene izdelke. Vendar pa, ki se ukvarjajo z ustvarjalnostjo skupaj z otroki, pazite na varnostne ukrepe pri delu s temi lepilnimi materiali. Izdelke lahko obdelate tudi z akrilnim lakom, kar daje igračam in spominkom trpežnost in sijaj.

Navdih za vas in prijetne ustvarjalnosti skupaj z malim nemirnim!

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo