FoodPro Preloader

Naredite si sam nakit: mojstrski tečaji


Nakit je nujna stvar za sodobno žensko, ki mora biti elegantna in modna. Navsezadnje je taka dodatna oprema poceni in izgleda kot nakit. Ženske iz starih časov so se krasile s pomočjo različnih elementov: jagode, cvetje, živalske kosti. S prihodom obrti so ženske začele nositi razkošne tiarije in ogrlice iz plemenitih kovin s kamni, ki so bili dragi in so bili na voljo le uglednim ljudem. Danes l

Nakit je nujna stvar za sodobno žensko, ki mora biti elegantna in modna. Navsezadnje je taka dodatna oprema poceni in izgleda kot nakit.

Ženske iz starih časov so se krasile s pomočjo različnih elementov: jagode, cvetje, živalske kosti. S prihodom obrti so ženske začele nositi razkošne tiarije in ogrlice iz plemenitih kovin s kamni, ki so bili dragi in so bili na voljo le uglednim ljudem. Danes lahko katera koli ženska kupi poceni nakit. Obeski, kroglice, uhani, zapestnice - vse, kar ženske ljubijo! Da bi izbrali »svoj« nakit, je šibkejši spol pripravljen izmeriti na desetine nakita. In na koncu ne najti primernega izdelka. V tem primeru se lahko zatekajo k naslednjemu alternativi - ročno izdelani nakit.

DIY nakit? Kako to storiti?

Obstaja veliko prednosti domače dekoracije, med njimi so:

1. Dizajnerski nakit se bo štel za ekskluzivni izdelek, s katerim lahko razširite svojo garderobo in jo združite z oblačili.

2. Ročno izdelana stvar je obdarjena s posebnimi lastnostmi, ki jo opazijo prejšnje generacije. V vsakem primeru je ročno izdelan izdelek, ustvarjen z ljubeznijo, sposoben opravljati funkcijo amuleta. To bo odlična zaščita za lastnika pred poškodbami in drugimi negativnimi pojavi. In za tiste, ki ne verjamejo v misticizem, bo njihovo ustvarjanje zagotovo prispevalo k privabljanju sreče, materialnega bogastva ali ljubezni.

3. Če vam je všeč ročno izdelan nakit, bodo mojstrski tečaji pomagali odkriti nove talente in izboljšati obstoječe veščine.

Zato je izdelava domačih dekoracij skrbno, a zelo razburljivo.

Obstaja veliko tehnik (spajkanje, filcanje, kiparjenje, vozlov, vezenine itd.) In materiali, iz katerih lahko izdelujete nakit z lastnimi rokami. Delavnice, ki so bile osredotočene na posebno opremo in dodatke, z navodili po korakih, so zelo potrebne vsaj na začetni stopnji. V tem ni nič strašnega, saj so od takrat začeli vsi znani mojstri.

Kateri materiali in orodja so potrebni?

Obstaja več glavnih komponent, brez katerih nakita ni mogoče ročno izdelati - mojstrski tečaji za izdelavo edinstvenih stvari in dodatkov (kot osnova za uhane, žice, stranske nože, okrogle klešče, tanke klešče, škarje, pile, smirkov papir, prečko, sestavljanka, mini vrtalniki, jeklena volna ali bombaž, vijaki itd.).

Delavnica "DIY nakit"

Na začetku dela pritrdimo posebno žico na podlagi ušesa. Takoj po tem smo na žico položili kroglico. Potem bomo žico prodali skozi ta krog navzgor. Ta žica mora spet izhajati iz iste luknje kot prvič. Naprej - izvedite zanko na podlagi uhani in dvignite kroglico. Prav tako še enkrat hodite žico skozi dno od spodaj navzgor - in spet nazaj skozi isto kroglico. Nato povlecite žico in nadaljujte z zbiranjem kroglic na želeno dolžino. Po tem previdno odrežite žico na dnu. To je način, kako narediti nakit z lastnimi rokami. Master tečaji so v tem poslu nepogrešljivi. Vsaka oseba, ki si jih ogleda, bo lahko s svojimi rokami ustvarila edinstvene dekoracije. Vso srečo in veliko ustvarjalnih idej!