FoodPro Preloader

Garderoba za malo princesko - z rokami matere. Pletena kapa za dekleta (pletenje) \ t


Kako srečni otroci, katerih matere - pletilja. Takšni otroci so vedno opazni. Oblečeni so v izvirno ročno izdelano obleko, narejeno s pletenjem ali kvačkanjem. Praviloma je večina mladih mater, ki so odšle na porodniški dopust, poskušale obvladati osnove tega obrti. To je zelo dobro, ker za učenje ni nikoli prepozno. Kje zače

Kako srečni otroci, katerih matere - pletilja. Takšni otroci so vedno opazni. Oblečeni so v izvirno ročno izdelano obleko, narejeno s pletenjem ali kvačkanjem. Praviloma je večina mladih mater, ki so odšle na porodniški dopust, poskušale obvladati osnove tega obrti. To je zelo dobro, ker za učenje ni nikoli prepozno. Kje začeti

novo za pletenje? Kakšna majhna stvar otroške garderobe je mogoče narediti hitro in enostavno? Lahko je šal, ruta ali klobuk. Gre za zadnje, o katerem bomo razpravljali v tem članku. Pozornost bralcev je predstavila informacije o tem, kako plesti kapo za dekle z iglami za pletenje. Po pregledu opisov se boste naučili, kako narediti ta kos oblačil v obliki pokrovčka za dojenčka in pokrivala z reverjem za starejšo princeso.

Pleteni klobuk za pletenje za dekleta (s kravato)

Ta model pokrovčka bo primeren za novorojenčka. Boste morali delati pletilne igle št. 3 in 100 gramov preje. Za strune pripravite ozek trak ali trak (30-40 cm).

Kako taka klobuk plesti pletene? Dial 69 zank in pletene 2 centimetrov z elastično: izmenično sprednji in zadnji zanke. To bo manšeta. Nato izvedite glavni del izdelka. Skupno število zank, deljeno s 3 (23). Nato pletene le srednji del, v vsaki vrsti pletenje zadnje zanke tega oddelka od prve strani (v skladu z načelom pletenja pete nogavice). Tako opravite delo, dokler igle nimajo 23 centralnih zank in 3 stranske zanke. Sedaj naredite upočasnitev v celotni vrstici, pri čemer naj povežete vse zanke skupaj. Skozi serijo ponovite iste korake. Zavrtite manšeto, zavezano in elastično. Povlecite vrvico ali trak skozi njo. Vse pokrovček je pripravljen.

Dekle pletenje cap (cap): nasveti za izbiro vzorcev in preje

Začetniki usposobljeni delavci lahko opravlja to najbolj navadne podvezice ali nogavice viskozne. Izkušeni pletilja, kot pravilo, uporabljajo različne vzorce obraza, Žuborenje zanke in nakidov. Za zimsko različico pokrovčka so vzorci gosto, za demis-sezono pa lahko uporabite tudi čipkasto pletenje.

Kupite strune, bodite pozorni na etiketo. Obstajati mora znak za otroka. Ta preja ni pricked, ne povzroča alergije pri otroku. Za zimski klobuk vzemite mešanico volne ali volne. Jesen-pomladna različica pokrovčka je lahko izdelana iz bombaža, viskoze, akrila.

Dekleta kapa (igle za pletenje): "Bouquet"

Enostavna izvedba, vendar zelo lepa in izvirna pokrivala za sladko hčerko, lahko vežete le nekaj večer. Zakaj "šopek"? Ker dekorativni cvetovi bodo služili kot dekor v tem modelu.

Pripravite igle št. 4, volneno prejo (100 g). Tip 90 zank in pletene 2x2 elastične trakove (izmenično obraza in nazaj zanke). Ko izdelek doseže dolžino 23 centimetrov, pletene 1 vrstico z upada. To naredimo na naslednji način: * 4 obraza, ena od dveh zank, nakid *. To ponovite od ikon * - * do konca te vrstice. V naslednji vrstici (stranska stran) sledite vzorcu. Na mestih, kjer je bilo nakida, se oblikujejo luknje. Nato nadaljujte z delom istega gumijastega traku še 5 centimetrov. Po tem zaprite zanke. Povlecite kravato skozi luknje. Lahko je izdelana iz dekorativne čipke, satenastih trakov ali kvačkanih z verigo zračnih zank. Ob spodnjem robu naredite rever. Kapica majhne deklice, pletena z iglami, je pripravljena, da segreva majhno glavo. Ampak, da bi izdelek ustreza njegovemu imenu, ga morate okrasiti. Za te namene lahko uporabite umetno cvetje iz tkanine ali preje. Če jih ne morete narediti sami, potem jih lahko kupite v skladišču blaga za ročno delo. Dekor je prišit na zgornji rob izdelka ali na stran glavnega platna.

Pletenje otroških klobukov z iglami za pletenje za dekleta (kot tudi za fante) ni težka naloga, ampak zelo zanimiva in razburljiva. Konec koncev, kako lepo je gledati otroka in vedeti, da je lep in topel pribor na glavi narejen z rokami. Želimo, da so vaši otroci najbolj očarljivi in ​​srčkani!