FoodPro Preloader

Kuhanje sladkih daril - šopke sladkarij z lastnimi rokami v košarici


Cvetje in sladkarije - to so darila, ki bodo srečna in majhna deklica, mlado dekle in vsaka predstavnica. Ti dve predstavitvi lahko združimo v eno izvirno kompozicijo v obliki šopeka sladkarij. Danes so takšna darila pomembna in povpraševanja. In nimaš razloga, da ga naročiš od mojstrov. Naučili vas bomo, da s svojimi rokami naredite šopke bonbonov - v košari. Naslednji

Cvetje in sladkarije - to so darila, ki bodo srečna in majhna deklica, mlado dekle in vsaka predstavnica. Ti dve predstavitvi lahko združimo v eno izvirno kompozicijo v obliki šopeka sladkarij. Danes so takšna darila pomembna in povpraševanja. In nimaš razloga, da ga naročiš od mojstrov. Naučili vas bomo, da s svojimi rokami naredite šopke bonbonov - v košari. Naslednji članek je namenjen tej smeri v ročno delo.

Sestava sladkarij. Kako začeti izvajati?

Za izdelavo šopeka bonbonov v košarici boste potrebovali naslednje materiale in orodja:

 • sladkarije-karamela;
 • leseni nabodali (10 cm dolgi);
 • krep papir zelene barve in drugih svetlih barv;
 • košara;
 • PVA lepilo, vroča pištola;
 • niti iz karona;
 • trak ali trak;
 • Scotch trak je ozek;
 • ovojni papir ali mreža;
 • mehka žica;
 • pena iz umetne snovi;
 • sisal;
 • škarje.

Naučimo se izvajati šopke sladkarij z lastnimi rokami v košari: oblikovanje cvetov in listov

Iz valovitega papirja svetle barve (lahko uporabite dvobarvno), izrežite 10 pravokotnih delov, ki merijo 3x8 cm in zaokrožite zgornje robove teh kosov. Srednji deli delov se rahlo raztezajo in tvorijo utor. 3-4 karamele se z navojem pritrdijo z enim od "repov" ovoja. Izkazalo se je, da je kup. Potisnite palico med čokolado in še enkrat previdno ovijte nit ali trak. Če želite večji cvet, kravato 6-7 bonbonov. Pod sladicami povežemo cvetne liste, ki jih postavimo enega za drugim in jih pritrdimo s scotch trakom. Izkazalo se je, da je cvet, v sredini, ki je sladkarije, in okoli njih so listi papirja. Z zelenim krep papirjem ovijte paličico in mesto pritrditve vseh delov ter jo pritrdite z lepilnim trakom ali lepilom. Sladka cvet pripravljena. Podobno izvedite želeno število takih elementov.

Izdelava predmetov, kot so šopki bonbonov z lastnimi rokami v košarici, kaže na prisotnost sladkih "popkov" in "letakov". Da bi jih naredili v kvadratnem kosu valovitega papirja, zavijte karamelo in jo zavezujte z nitjo v en rep. Izkazalo se je, da ni poplavljen. Pritrdite ga na žico, ki je nato ovita v zeleni papir.

Zloženka je naslednja: dolg ozek trak papirja napihnite po enem robu v "vejo" žice. Zavijte drugi rob in raztezajte rezilo škarij vzdolž njega. Sladke podrobnosti sestave so pripravljene.

Oblikovanje košarice

Kako predmete, kot so šopki sladkarije s svojimi rokami, pritrjeni v protja? Raztegnite ovijalni papir ali cvetlično mrežo v košaro in poravnajte konce lepo. Kos pene primerne velikosti centrirajte, pritrdite s pištolo za lepilo. Vstavite cvetove v bazo. Vse praznine in površine pene morajo biti prekrite s sisalovimi vlakni. S traku ali dekorativnega traku naredite lok in ga pritrdite na ročaj košare. Košarico lahko okrasite z dekorativnimi metulji, pikami, umetnimi cvetovi.

Takšna darila, kot so šopki bonbonov v košari, bodo heroju prinesla estetski užitek in ga navdušila s svojim okusom. Naredite in darite z užitkom!