FoodPro Preloader

Končni izdelek na vzorcu ženskih kratkih hlač z elastiko


Najbolj udobna in praktična oblačila v garderobi žensk so kratke hlače. To preprosto in udobno stvar je mogoče nositi na plaži ali na družabnem dogodku. Obstaja veliko različnih modelov tega kosa oblačil, trgovine so presenečene zaradi raznolikosti izbire, toda kratke hlače, ročno šivane, bodo biser podobe. Najenostavn

Najbolj udobna in praktična oblačila v garderobi žensk so kratke hlače. To preprosto in udobno stvar je mogoče nositi na plaži ali na družabnem dogodku. Obstaja veliko različnih modelov tega kosa oblačil, trgovine so presenečene zaradi raznolikosti izbire, toda kratke hlače, ročno šivane, bodo biser podobe. Najenostavnejši model je poletne hlače z elastiko. Šivanje tako ni težko, za to boste potrebovali le vzorec ženske kratke hlače z elastiko, kot tudi tkanine, šivalni stroj in razpoložljivih materialov pri roki za delo.

Prvi koraki

Vsaka hostesa ima različne pripomočke za šivanje, vzorec ženskih kratkih hlač z elastiko pa je mogoče natisniti neposredno iz članka ali kopirati iz literature. Če ima rokodelka izkušnje s šivanjem in rezanjem, jo ​​lahko sama nariše. Konstrukcija vzorca ženskih kratkih hlač z elastiko ne predstavlja veliko težav. Nato morate izbrati tkanino, ki ustreza slogu izdelka. Določiti je treba tudi njegovo dolžino. Tkanine ne smete takoj odrezati, je bolje, da izberete želeno dolžino po prvi vgradnji. Vedno lahko ustvarite krajše od dolgih kratkih hlač, za nasprotno pa morate poskusiti.


Naslednji korak je prenos vzorca ženskih kratkih hlač z elastiko na tkanino in izrežite podrobnosti izdelka.

Glavna etapa

Ko je pripravljalna faza zaključena, morate odrezati ali odložiti prednji levi in ​​desni del kratkih hlač, jih zašiti in ponoviti postopek z dvema preostalima deloma (zadaj).

Sedaj lahko opravite predhodno montažo. Če je vmesna stopnja primerna, šivajte lepljene dele. Za udobje, izkušeni krojači priporočajo hojo skozi praznine z železom, da se gladi šiv, nato pa lahko pripravite dele s sprednjo stranjo. Že zloženi deli se lahko upognemo ob ovinku, preizkusimo in šivamo na šivalnem stroju v dimljah.

Dokončanje šivovskih hlač

Sledimo navodilom in vzorcu ženskih kratkih hlač z elastiko, naš izdelek zložimo na napačno stran in pritrdimo stranske šive v izdelek. Če je ta faza šivanja končana, potem obrežemo leve dodatke, jih obrnemo na glavo in šivamo na stroju, tako da naredimo francoski šiv.

Tako je naš izdelek skoraj pripravljen, ostaja, da obdelamo spodnji rob, vstavimo gumo in vklopimo domišljijo za dekoracijo nove stvari. Ženske kratke hlače z elastiko se lahko ponovno uporabijo. Ker je šivilja dobila malo pomoči, jo lahko uporabi tudi za izdelavo večjih ali manjših risb. Tudi na tem modelu lahko samostojno razvijete vzorec za kratke hlače za ženske z elastičnim poletjem. Vrnimo se v zadnji del šivanja izdelka.

Da bi imel urejen videz, morate obdelati robove na dnu kratkih hlač. Za to naredimo majhen ovinek (približno 2 cm), še enkrat obrnemo rez in ga pritrdimo z iglami ali označimo z velikimi šivi. Podobno delamo z drugo nogo in vse šivamo na napačno stran na šivalnem stroju.

Končni izdelek krasimo

Naše elegantne kratke hlače so skoraj pripravljene, ostaja pa še pas. Če želite to narediti, znova uporabite že narejene vzorce ženskih kratkih hlač z elastičnim trakom. Shematsko podobo pasu prevedemo na tkanino, jo izrežemo in pritrdimo na vrh kratkih hlač. Če je pri rezanju kratkih listov pas ostal vnaprej, ga preprosto zložimo na širino elastike in ga šivamo. Glavna stvar - ne pozabite zagotoviti prostor za navojev guma. To storite tako, da na zadnji strani pasu pustite odprto luknjo, široko največ 6 cm.

Dokončamo izdelavo kratkih hlač, strgamo preostale šive na šivalnem stroju. S preprostim zatičem potisnite en konec elastike v luknjo. Bodite pozorni na dejstvo, da elastični trak ne skoči s čepa, sicer bo konec elastike padel znotraj pasu. Ko se gumi raztegne, jo poravnamo in šivamo prekrivamo, kar bo pomagalo preprečiti njegovo zavijanje, potem ko smo šivali luknjo.

Tako se z malo truda in časa pridobi ekskluzivne ročno izdelane kratke hlače. Izdelek lahko okrasite s posebnimi nalepkami na tkaninah, okrasnih kamenčkih, gumbih, zadrgami itd. Za to določimo možnost dekoracije in mesto, kamor bo pritrjen. Najlažji način je, da vzamete pas, vendar bo njegova uporaba možna v primeru predhodnega pritrditve posebnih zank na pas. Prav tako je preprost način, da okrasite kratke hlače, da šivate gumb, lahko celo naredite kompozicijo iz več dodatkov. Če želite eksperimentirati, lahko svoje kratke hlače okrasite s čipko, pletenico ali šivanim robom.

Obstaja veliko različnih modelov te stvari, trgovine so presenečene nad raznolikostjo izbire, toda kratke hlače, zašite s svojimi rokami, bodo postale biser v garderobi. Najenostavnejši model so poletne hlače z elastiko, ki jih je enostavno šivati, za to potrebujete samo vzorec ženskih kratkih hlač z elastiko in tkanino, šivalni stroj in druge materiale za delo.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča