FoodPro Preloader

Naredite si smurf obleko: namigi in triki


Smrkci so priljubljeni liki v stripu, risanki in filmih. Mali modri možje, ki jih je lovil njihov najhujši sovražnik Gargamel. To so čudoviti junaki, ki so po čudnem naključju imeli modro telo. Znaki so nastali s Pierreom Cullyforjem pod psevdonimom Peio. Zgodba o ustvarjanju podobe moškega s strani belgijskega umetnika je. Vozil

Smrkci so priljubljeni liki v stripu, risanki in filmih. Mali modri možje, ki jih je lovil njihov najhujši sovražnik Gargamel. To so čudoviti junaki, ki so po čudnem naključju imeli modro telo. Znaki so nastali s Pierreom Cullyforjem pod psevdonimom Peio.

Zgodba o ustvarjanju podobe moškega s strani belgijskega umetnika je. Vozil se je z avtomobilom v službi in, ko je šel skozi gozd, se je ustavil. Ko je sedel v gozdu in čakal na pomoč, je na travniku videl ogromne gobe. Fantazijski avtor je takoj začel trdo delati. Mislil je, da morajo čudoviti gnomi nujno prebivati ​​na takšnem mestu. Ko je končno prišel domov, je Peyo slučajno zamenjal barvo svinčnika in se je izkazalo, da je smrka modra. Tisti, ki jih je ostal.

Če se odločite, da boste otroku naredili novoletni Smurf, potem morate poznati njegove zunanje značilnosti. Telo gnoma je modre barve, ostale obleke so bele barve. Te hlače in ukrivljen klobuk. Znaki so skoraj enaki. Smurfetka-dekle, oblečena v belo obleko in isti klobuk. Preudarno nosi očala. Samo oče družine ima rdečo obleko.

Smurf kostum za fanta

Najenostavnejši kostum je sestavljen iz treh delov. To so bele hlače ali harem hlače. Modra jakna in bela kapa s prednjim zakrivljenim koncem. Hlače se lahko všijejo iz satena, potem pa bo kostum briljanten in prazničen. Hlače lahko izdelamo v skladu s starimi otroškimi hlačami, tako da jih vstavimo v zloženo obliko na tkanini. Po odstranitvi meritev bo material lahko enostavno prerezati tudi tistim, ki niso dobri pri šivanju. Pas in spodnji del hlače sta lahko predhodno sestavljena z elastiko.

Po enakem načelu šivamo in jakno. Za ovratnikom naredimo majhen rez in povežemo robove z gumbom. Torej bo otroku lažje položiti nad glavo. Na nogah lahko nosite preprosta bela očala. Smurfovo obleko za dečka za novo leto lahko dekorirate z dežjem, tako da dno jakne in hlače v srebrni barvi obrežete. Kako šivati ​​klobuk za našega junaka, bomo podrobneje pogledali članek kasneje.

Obleka za dekle

Če se šivkarji za dekle zašijejo za počitnice, je večino podrobnosti mogoče najti v garderobi. Nosite modre gamaše in enako barvno majico. Če takšnih stvari ni, je enostavno pobrati jih v trgovini. Potem bo otrok lahko te stvari nosil na sprehod ali v isti vrtec. To bo šivalo samo belo sundress, ki, mimogrede, dekle bo lahko nosili v poletnih mesecih, in klobuk.

Beli čevlji Smrkci lahko nadomestijo niz belih čeških in nogavic. Nogavice lahko nosite preko chesheka, potem pa bolj kot enodelne čevlje.

Kombinezoni iz flisa

Takšno enodelno kombinezon se lahko s tremi rokami všije v tridelno obleko. To je jakna z dolgimi rokavi, hlače in škornji. Rokavice se lahko odstranijo, saj bo otrok nelagoden, če bo ves čas z zaprtimi dlanmi. Deček se lahko udeležuje plesov, plesov in se samo segreje.

Da čevlji ne zdrsnejo po gladkem tleh dvorane, lahko šivate samo zgornji del belega flisa. Podplat iz filca ali usnjenih vložkov.

Rokavice

Za smurf obleko lahko nosite modre rokavice na rokah, jih poberete v enakem odtenku kot jakno, ali šivate iz flisa, da imate pravi set. Kot je prikazano na spodnji fotografiji, imajo rokavice več pomembnih značilnosti. Prvič, veliki so, in drugič, imajo samo štiri prste. Lahko jih šivamo na vzorcu z uporabo otroških rokavic. Žepi za prste so prav tako široki, saj bo moral otrok vstaviti dva prsta naenkrat.

Spodnji del je za gumo. Rokavice so oblečene čez jakno, da se bo smrkasta obleka zdela trdna.

Pokrovček znakov

Kot je razvidno iz fotografije, ima Smurfova kapica posebno obliko. Če želite narediti klobuk z lastnimi rokami, morate najprej narisati vzorec. Spodnji del ustreza meritvam oboda otrokove glave. In ostalo je vzorec šivilje. Velikost krivine je precejšnja. Da bi bila pokrovček v obliki in ne padel na stran, lahko vstavite polnilo. Na primer sintepon.

Ta klobuk nosi tako smurf-fant kot tudi deklica-smurf. Nadalje bomo podrobno povedali, kako najbolje narediti ogromne škornje za kostum Smurf.

Boots

Zadnji element kostuma tega fantastičnega lika so veliki čevlji. Na fotografiji si lahko predstavljate, kakšno obliko je potrebno dati izdelku. Da čevlji te velikosti ne padajo in ne motijo ​​otrokovega gibanja, lahko zgornji del vrhov naredite na velcro ali elastičnem traku. Vzorec takih čevljev je sestavljen iz treh delov. Prvi je edini. Njena risba na notranjik otroških čevljev. Dodate lahko nekaj centimetrov, da bodo videti večje. Potem bi bilo bolje, če jih otrok postavi na češko. Nato morate narisati pravokotnik petega dela in pritrdite notranjik podplata čevlja na vzorec. Zgornji del čevlja je sestavljen iz dveh enakih delov.

Nato se podplat in drugi dve komponenti skupaj zašita na napačno stran. Ti čevlji so primerni tako za dekleta kot za fante.

Upamo, da bodo naši nasveti in navodila korak za korakom koristni za tiste, ki želijo šivati ​​kostum tega pravljičnega junaka svojemu otroku.