FoodPro Preloader

Vzorci mehkih igrač in navodila za fotografije po korakih


Kdo v otroštvu ni maral mehke igrače? Da, in veliko odraslih, kot so te čudovite lepote. To je škoda, da nakup tega čar traja precej impresivno znesek. Ampak obstaja čudovit izhod: sami lahko šivate igrače! Seveda, za njihovo izdelavo bodo zagotovo potrebovali vzorce mehkih igrač. Brez njih lahko najbolj prizadevno delo ima katastrofalen rezultat. Toda, č

Kdo v otroštvu ni maral mehke igrače? Da, in veliko odraslih, kot so te čudovite lepote. To je škoda, da nakup tega čar traja precej impresivno znesek. Ampak obstaja čudovit izhod: sami lahko šivate igrače!

Seveda, za njihovo izdelavo bodo zagotovo potrebovali vzorce mehkih igrač. Brez njih lahko najbolj prizadevno delo ima katastrofalen rezultat. Toda, če se najdejo vzorci mehkih igrač, in tudi poleg njih obstaja navodila po korakih - proces je preprosto obsojen na uspeh!

Za delo se prilagajajo različni kosi tkanin, ki ostanejo pri krojenju vseh izdelkov. Otroške igrače lahko vključujejo detajle od bele do majhnih vzorcev, volnenih črtastih ali celičnih odsekov, flisa, flanele in celo svile.

Glavni pogoj pri delu s tkanino je skrbno prenašanje vzorcev mehkih igrač na skrbno zglajen material, natančno izrezovanje podrobnosti in njihovo povezavo v skladu s predlaganim navodilom.

Paziti je treba tudi na polnilo za izdelke. To je lahko sintetični Winterizer, narežemo na koščke penaste gume, vate. In nekateri uporabljajo kot nadev običajno dobro posušeno ajdo. Nato se "polnjenje" igrače izvaja s kuhinjskim lijakom za tekočine.

Mimogrede, lahko naredite funkcionalne igrače, kot je blazina želva. Vzorec mehkih igrač se lahko pogosto izvaja samostojno, v skladu z lastnimi željami.

Za želve, na primer, je dovolj, da odrežemo dva kroga: ena mora biti nekoliko manjša od druge. Eksperimentalno, simetrični tucksi so narejeni na večjem krogu, tako da se hrbet hrošča rahlo dvigne. Če imata oba dela enak obseg, izrežite noge, rep in glavo tkanine v kontrastni barvi.

To je zelo enostavno. Tačke imajo obliko okrnjene elipse, ki jo krojijo enako (8 kosov). Rep je všit iz trikotnika z enim šivom, podobno kot zlaganje funka-vrečke. Glava je lahko prilagojena v obliki črke "P", potrebovali boste dva dela. Kot vsakdo lahko vidi, da bi vzorce mehke igrače z lastnimi rokami ni tako težko.

Po šivanju noge, glave in repa, naj bodo deli obrnjeni navzven, napolnjeni in položeni na sprednji del trebuha z odprtimi šivi na rob kroga, in celoten glavni del - do središča. Glava še ne more uporabljati.

Zdaj morate pokriti trebuh s krožno lupino, "iz oči v oči" in šivati ​​izdelek okoli roba - kroge - zapušča luknjo, kjer bo glava. Skozi to "luknjo" se izdelek izloči in polni. Potem je glava prišita v luknjo.

Tukaj je blazina in glava - čudovita, prijazna napaka bo v trenutku počitka šepetala očarljive zgodbe. Ampak to bo super, če vzorec mehke igrače po zaključku dela ostane shranjena.

Navsezadnje, ne glede na to, kako preprosto je, bodo zagotovo tisti, ki bodo morda potrebovali pomoč. Zato je najbolje, da ponudite navodila po korakih za izdelavo igrač uporabnikom interneta ali njihovim bližnjim prijateljem - tudi če se drugi ljudje znajdejo v vlogi ustvarjalcev, dobite veselje do ustvarjanja.