FoodPro Preloader

Tetoviranje igel: Vrste in aplikacije


Z razvojem sodobne tehnologije si je že težko predstavljati, da so prave tattoo igle v preteklosti nadomestile navadne šivalne igle. Takrat je bilo dovolj, da je vzorec nanesel na kožo. Danes strokovnjaki v salonih uporabljajo izključno novo opremo, o kateri še ni bilo govora. Tattoo igle so narejene iz različnih materialov. Najpo

Z razvojem sodobne tehnologije si je že težko predstavljati, da so prave tattoo igle v preteklosti nadomestile navadne šivalne igle. Takrat je bilo dovolj, da je vzorec nanesel na kožo. Danes strokovnjaki v salonih uporabljajo izključno novo opremo, o kateri še ni bilo govora.

Tattoo igle so narejene iz različnih materialov. Najpogostejši so legirano jeklo. Na drugem in tretjem mestu sta platina in nikelj, vendar je v prodaji še veliko drugih materialov.

Ostrenje

Ko mojster postavi sliko na človeško telo, uporablja svoje poklicne sposobnosti, tako da je obiskovalec salona popolnoma prepričan o varnosti. Čeprav v resnici, v vsakem primeru, morate biti previdni. Pri ustvarjanju tatoo je zelo pomembna tehnologija ostrenja igle. Na voljo je v več različicah: obrazi, okrogli in drugi (vendar so že dodatno). Najbolj zaželena za glavnega in odjemalca je okroglo ostrenje, čeprav je treba upoštevati dejstvo, da fasetirana različica omogoča risanje konture slike bolj jasno.

Strokovnjaki v svojem delu poskušajo nekako diverzificirati svoje delo in dati ustvarjalnost, zato se odločijo za posebno ostrenje v obliki navadne krogle. Trdijo, da prav ta oblika bistveno zmanjšuje tveganje poškodb stranke in omogoča tudi dostavo pigmenta na želeno površino kože.

TOP igle

Masters, odvisno od stopnje profesionalnosti, izberejo različne igle, ki so po njihovem mnenju idealne. Na splošno lahko igle za tetoviranje razdelimo v več glavnih skupin:

  1. RL - v snopu, običajno od 3 do 18 kosov. Razvrščeni so tako, da tvorijo krog in se pritrdijo skupaj. Uporablja se predvsem pri oblikovanju konture še ni natisnjena slika.
  2. RS - v žarku je enako število igel, ki so nameščene vzporedno v dveh vrstah. Izbrati jih pogosteje za namen barve.
  3. Magnum - število se giblje od 1 do 42, odvisno od števila vrstic. Te igle zagotavljajo tesno polnjenje in preprečujejo poškodbe.
  4. Okrogel Magnum - razporejen v nekaj vrstah v polkrogu. Njihov glavni namen je gladko polnjenje.
  5. Ravna - stoji v isti vrsti, vendar zelo tesno pritrjena skupaj. Zaradi njih lahko naredite čudovito sliko s prehodom barv ali poltonov.
  6. Okrogla - razporejena v krog, na prosti razdalji drug od drugega. Oblikovana za konture in polnila.
  7. Ena - edina igla. Ima univerzalne zmožnosti, namenjene strokovnjakom najvišje ravni.

Vrste tattoo igel in podrobnejše informacije o njih so predstavljene spodaj.

Contour

Te igle morajo biti prisotne v kompletu vsakega poveljnika, saj lahko le oni opravljajo dostojno konturo. Velikost igel za tetoviranje je lahko povsem drugačna, zato bi morali vsi izbrati najboljše zase. Stroški takega prisobleyja se gibljejo od 0, 23 do 0, 40 USD.

Senca

Za ustvarjanje tridimenzionalnih vzorcev igel v senci nič ne nadomešča. Njihova cena je enaka kot kontura, vendar je funkcionalnost veliko več. Zahvaljujoč pridobitvi niza senčnih igel, lahko prikažete neverjetne vzorce na telesu, ki bodo presenetili druge.

Širok magnum

Cena igle za tetoviranje s širokim magnumom lahko doseže od 1, 50 do 2 dolarja. Po videzu so precej podobni senci. Na prvi pogled jih lahko loči le strokovnjak. Takšne igle so tudi sestavni del tattoo master kit.

Zaobljen magnum

Čudovite tattoo igle, za katere je značilen zaobljen širok magnum, v ceni doseže 1 dolar. Edinstvene so zaradi dejstva, da je poškodovanje stranke, ki jih uporablja, povsem nemogoče. Tudi začetnik lahko zlahka rokuje s to vrsto igle.

Ozek magnum

Nič manj pomembne tattoo igle z ozkim magnumom stanejo precej manj - do 0, 34 $. Pomagali bodo ustvariti popolno podobo, ki je v rokah ne le profesionalca, ampak tudi začetnika. Takšne možnosti so primerne za skoraj vse stroje, zato vam ni treba porabiti časa za izbiro pravega izdelka.

Tesna barva

Podobne po ceni igel za tatoo stroje so naprave za stroj, s pomočjo katerih lahko naredite sliko z elementi raztezanja ali gradientov. Funkcija gosto polnjenje vam pomaga, da ne pušča vrzeli, če so v vzorcu preširoke črte.

Teksturirane igle

Cena teksturiranih igel je vedno v razponu od 0, 50 do 0, 70 dolarjev. So praktično univerzalne in se lahko uporabljajo za več namenov hkrati. Profesionalci zelo hitro najdejo uporabo takšne igle, a začetnik bo najprej moral slediti pravilom.

Visoka kakovost

Visokokakovostne igle imajo visoko ceno (0, 50-1, 50 $).

Dejstvo je, za tak čudež, lahko daš kakršen koli denar, saj so te igle izdelane izključno iz plemenitih kovin in se lahko uporablja tako za konturo in za perje ali barvanje.

Polna krila za dekleta.  S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR.  Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami