FoodPro Preloader

Ribolovski krap


Srebrni krap se v glavnem hrani s planktonom, tj. je čistilec za ribnike. Pred tem se je lov na krape izvajal na takšnih šobah, kot so snopi alg, listov trstičja, Naogureca in drugih. Vendar pa je bilo za takšno vabo te ribe zelo težko ujeti. Sodobna teorija o tem, kako ujeti srebrnega krapa, temelji na dejstvu, da blato nastanejo zaradi usedlin, istočasno pa ribe sesajo vodo in napnejo plankton, sesajo in kljuko. Seved

Srebrni krap se v glavnem hrani s planktonom, tj. je čistilec za ribnike. Pred tem se je lov na krape izvajal na takšnih šobah, kot so snopi alg, listov trstičja, Naogureca in drugih. Vendar pa je bilo za takšno vabo te ribe zelo težko ujeti.

Sodobna teorija o tem, kako ujeti srebrnega krapa, temelji na dejstvu, da blato nastanejo zaradi usedlin, istočasno pa ribe sesajo vodo in napnejo plankton, sesajo in kljuko.

Seveda, skrivnost je v tem, da ujeti krapa. To so predvsem sestavine, ki sestavljajo dodatek: morajo ustvariti več motnosti. V ta namen je dobro uporabiti koruzno moko, mleko v prahu in otrobi.

Srebrni krap se redko ujame na plavajočo palico. Čeprav se to pogosto dogaja, se na poti, ko lovimo s takšno palico krapa, ujame še ena riba.

Veliko boljši ribolovni krap se pridobi z združevanjem kljuke in dopolnilnih živil.

Ribolov krapov je treba izvajati na mestih, ki izpolnjujejo naslednje zahteve: glino ali skalnato dno rezervoarja, plitvo globino (2 metra), vetrovnik. Še en trik tega ribolova - je ujet na zelo močnem kavlju, ker ima precej gosto ustnico.

Kot šolska riba se srebrni krap pogosto ujame na opremo, kot je spodnja oprema ali palice z kolutom, in mora biti dovolj močna, ker Težava pogosto hitro skoči iz vode in je hkrati zelo močna.

Izkušeni ribiči vedo, kaj je treba uloviti. Najprej so to šobe rastlinskega izvora. Najbolj ulovljena šoba je mladi grah, konzerviran ali kuhan. Kavelj, preoblečen v koščke alg, srebrni krap vzame z dna skupaj z vabo in lastovkami. Izkazalo se je, da je riba sama obrezana. Vendar, če kavelj ni dovolj oster, potem srebrni krap, občutek lahkega kurca v ustih, takoj izpljune kavelj in šobo, šola rib pa se takoj premakne na varnejši kraj.

Najpogosteje med ugrizom se nato raztegne ribiška vrvica, ki nato oslabi. Ribiči vedo, da morate v prvi sekundi, ko se raztegne ribiška vrvica. V nasprotnem primeru delovanje ribiča ne bo imelo smisla, vse bo odvisno od nadaljnjega obnašanja rib. Če se sreča nasmehne, se bo ribica še enkrat sesala.

V vsakem primeru je prvi signal za ribiča prva napetost. Razrezane ribe so zelo odporne, naredijo nekaj vrtoglavih akrobacij in če se uspejo skriti v vodnih goščavah, jih bo težko izvleči.

Zaradi motnosti, ki jo ustvarja vaba, se na kraju hranjenja zbira jata rib. Najpomembnejša stvar v tem - zagotoviti, da vab ni imel časa, da se usede na dnu.

Če želite to narediti, je dobra ideja, da uporabite pene žoge.

Spomladi, še pred začetkom nasilnega cvetenja, je živilo srebrovega krapa detritus, površinska muljna plast z organskimi ostanki. Srebrni krap istočasno dviguje usedline okoli sebe in poskuša ločiti nekaj okusnega od mulja. Iz tega sledi, da je v hladnih vodah srebreni krap najbolje ujeti na blatnem dnu.

In poleti, ko je voda polna fitoplanktona, krapa v kateri koli blatni, "cvetoči" vodi.

Če so v opremi ribiča prisotni daljnogledi, potem lahko zlahka vidi kroge na površini cvetočega vodnega telesa - ta srebrni krap se hrani s površinskim planktonom. In najti ribo je pol bitke, ko lovimo srebrnega krapa. Naslednja je zadeva tehnologije. V tem primeru je vaba plitka, na globini deset centimetrov.

Srebrni krap je zelo impresiven, kar je treba upoštevati tudi pri ribolovu. Včasih lahko posameznik tehta približno petdeset kilogramov in včasih težji ...

Tako uspešen ugriz!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami