FoodPro Preloader

Lep venček cvetja na tvoji glavi z lastnimi rokami


Nekoč so bile sveže cvetje edina razpoložljiva dekoracija za dekleta. Od njih so prepletali vence, ki so jih nosili med prazniki in obredi. Tkanje vencev v tistih časih je bila šola igrišča za mlada dekleta. Nato jim je ta spretnost omogočila, da bolj uspešno obvladajo znanost pletenja, šivanja, tkanja, vezenja in tkanja. Do konca

Nekoč so bile sveže cvetje edina razpoložljiva dekoracija za dekleta. Od njih so prepletali vence, ki so jih nosili med prazniki in obredi. Tkanje vencev v tistih časih je bila šola igrišča za mlada dekleta. Nato jim je ta spretnost omogočila, da bolj uspešno obvladajo znanost pletenja, šivanja, tkanja, vezenja in tkanja.

Do konca prejšnjega stoletja je ostala le ena od starih tradicij - slovesnost s cvetličnimi venci za praznik Ivana Kupale. Ampak včasih se dobro pozabljeni stari vrne v naše življenje. Tako je bilo z venci. Danes vedno več žensk in deklet raje okrasi lase z rožami, zaradi česar so bolj ženstvene in srčkane. Venček cvetja na glavi postopoma osvoji vodilno mesto na poroki. Okraski znanih cvetličarjev so dragi, toda kaj bo nevesta na glavnem dnevu svojega življenja zavrnila iz srčkastega večbarvnega venca, ki jasno poudari njeno očarljivo podobo! Včasih zakon o poročni obleki predpostavlja prisotnost vseh žensk in deklet v oblekah in cvetličnih vencih na prireditvi.

Venček rož na roki z glavo

Potrebovali boste:

  • sveže cvetje;
  • trak;
  • škarje
  • škarje;
  • dva kosa žice zelena.

1. korak

Izmerite obseg glave in izrežite žico z rezalnikom žice. Ne pozabite dodati dolžine 2-3 centimetrov dodatkov za zanke. Na obeh koncih žice naredite zanke.

2. korak

Izberite sveže sveže cvetje. Odrežite jih.

3. korak

Cvetove nanesite enega za drugim na žico, ovijte okoli drugega kosa žice. Vežemo jih skoraj do konca.

4. korak

Proti koncu venca cvetimo v nasprotni smeri. Prehod naredite čim bolj neopazen.

Korak 5

Da bi venec cvetov na glavi izgledal lepši in bolje pritrjen, prenesite trakove zahtevane dolžine v zanke. Vežite jih že pri montaži. Ves ven pripravljen!

Opomba: kako narediti venec iz umetnega cvetja

Če je ideja o ustvarjanju te čudovite dekoracije prišla na vaš okus in si resnično želite (ali resnično potrebujete), da naredite takšno dekoracijo iz umetnega cvetja, potem morate vnaprej razmisliti, s kakšnim slogom bo izdelan venec, katere barve naj bo sestavljen in koliko jih bo potrebno. Tudi sami določite material barv. Lahko so papirne, tkanine ali oblikovane iz polimerne gline. Samostojno obvladovanje izdelave umetnega cvetja je možno, vendar bo trajalo dolgo časa. Zato poiščite potrebne praznine v ročno izdelanih trgovinah ali naročite glavnega cvetličarja.

Kako narediti venec na glavo umetnega cvetja? Tako kot iz živih, le malo hitreje, saj so njihovi stebli praviloma iz žice, kar pomeni, da bo lažje upogniti in vzeti želeno obliko. Poleg tega ne boste težko tkali med velikimi cvetovi manjših socvetij in različnih listov. Korist bo imel venec iz tega - in sicer, in vaša podoba. Nasvet: v tej dekoraciji ne mešajte pastelnih in čistih barv. Bolje je narediti venec cvetja na glavi ali občutljive pastelne odtenke, ali pa uporabite le svetle barve, da ga ustvarite.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja