FoodPro Preloader

Poletne bluze, modeli za bujno lepoto


Iz nekega razloga se zelo tanke, moške ženske figure štejejo za ideal ženske lepote. Žal so samo najslabša dekleta še dolgo priljubljeni modeli modelov. In kaj storiti z bujno lepoto? Navsezadnje je včasih tako težko najti stoječe obleke, ki se prilegajo ženskam na splošno in poudarjajo njihovo dostojanstvo, o katerem lahko tanki ljudje le sanjajo. Kaj, če na

Iz nekega razloga se zelo tanke, moške ženske figure štejejo za ideal ženske lepote. Žal so samo najslabša dekleta še dolgo priljubljeni modeli modelov. In kaj storiti z bujno lepoto? Navsezadnje je včasih tako težko najti stoječe obleke, ki se prilegajo ženskam na splošno in poudarjajo njihovo dostojanstvo, o katerem lahko tanki ljudje le sanjajo. Kaj, če na trgu ni ničesar primernega? Odgovor je preprost - šivanje! Bluze, poletne sundresses, obleke, jakne - vsa ta oblačila se bodo odlično ujemala s sliko, če se bo prišila individualno.

Pravilen slog - obljuba lepih silhuet

Popolnost je drugačna, zato mora vsaka ženska paziti na posebnosti svoje figure, da bi izbrala prave obleke:

  • Bluze, poletne bluze, ne smejo biti z odprtimi rameni ali rokavom ¾, saj bo to poudarilo polnost rok.
  • Chubby dame ne bodo preveč odprte obleke, bo videti preveč neokusen.
  • Velika tiskana tkanina bo samo povečala glasnost.
  • Tesno obleko ne naredi vitkejše in poudari telesno maščobo v pasu. Vendar pa vrečasta oprema ne bo popolna silhueta.

Kako izbrati obliko bluze

Poletne bluze na polni številki so drugačne vrste in morajo biti izbrane glede na problematično področje telesa. Pravilen model bluze ne bo samo skril vseh napak na sliki, temveč bo tudi ugodno poudaril prednosti in lepe vidike:

  • Če je vaš problem poln bokov, bi bila idealna možnost bluza-tunika v obliki trapeza z rahlo visokim pasom. Ta oblika bluze bo skrila polnost bokov in trebuha.
  • Prozorni vložek v predelu prsi bo podaljšal vrat.
  • Majhna navpična črtasta tkanina bo zategnila sliko. Več trakov je tanjša silhueta. Prav tako bo videti dober vzorec z diagonalnim vzorcem.
  • Celovitost rok bo skrita z rožami.

Kako izbrati barvo

Izbira modelov bluz za debelih žensk, je vredno, da se zadržujejo na enotne, vendar bogate barve. Pomembno vlogo pri tem igrajo okusi, vendar morate paziti tudi na vrsto videza in ton kože. Ampak, če želite nekaj z vzorcem, potem je glavno pravilo za barvne obleke je, da vzorec mora biti navpično, kot bluze, poletne sundresses in bluze videti izvirno. Če so to cvetlični motivi, potem ne smejo biti preveliki.

Kje šivati ​​oblačila

Vzorec poletnih bluz, hlač, kril in drugih oblačil lahko najdete v posebnih revijah. Praviloma so pripravljeni vzorci z dimenzijsko mrežo in podrobnimi navodili za šivanje. Ampak, če niste pripravljeni, da prevzamete šivanje sami, potem je bolje, da se obrnejo na poklicno šivilja. Če želite prihraniti denar, je bolje, da ne najdejo studio, ampak šivilja doma, kakovost krojenja bo enaka, vendar bo cena za delo veliko nižja.

Skratka, vsem želim ponoviti dobro znano resnico, da ni nobene grde ženske, da je nepravilno izbrana oblačila, ki pokvarijo sliko. Nekdo se morda ne strinja, vendar praksa kaže, da je na to prepričanih na tisoče žensk, ki se zatekajo k individualnemu krojenju, ki trpi zaradi prekomerne telesne teže. Ženska katere koli telesne velikosti je lahko privlačna, očarljiva in lepa.

Kako narediti lestenec iz niti z lastnimi rokami: mojstrski razredS svojimi rokami naredimo magnet na hladilniku.  Tri zanimive možnosti za to dodatno opremoMartinichka to naredite sami iz prejeKako vezati klobuk za novorojenčka.  Navodila in nasvetiCrochet letna bluza - elegantna in udobnaMojstrski tečaj, kako narediti origami 8. marca z lastnimi rokamiIzbira obleke za jesenske počitnice: Lesovičkina nošaKako hitro in enostavno šivati ​​krilo z elastiko?