FoodPro Preloader

Kako narediti past za moškega doma


Zakaj bi znali narediti past za človeka? Nekoga poganja preprosta radovednost, druga je potrebna zaradi lastne varnosti, nekdo pa hoče ujeti kradljivca v sobi. Običajno ljudje lovijo ptice in živali, ujamejo veliko in majhno divjad. Od antičnih časov se je človek prilagajal, da si zagotovi krzno in meso, očarljive živali. Spoznal

Zakaj bi znali narediti past za človeka? Nekoga poganja preprosta radovednost, druga je potrebna zaradi lastne varnosti, nekdo pa hoče ujeti kradljivca v sobi.

Običajno ljudje lovijo ptice in živali, ujamejo veliko in majhno divjad. Od antičnih časov se je človek prilagajal, da si zagotovi krzno in meso, očarljive živali. Spoznali bomo nekatere od teh naprav, da bi ugotovili, ali je to mogoče in kako narediti past za osebo doma.

Venter, mišolovka, mreže, jame

Pasti so tehnične naprave iz kovine, vrvi, veje, uporaba naravnih značilnosti terena za zajemanje žrtve ali odvzem življenja. Predmet je lahko žival in človek. Da bi bil lov uspešen, je treba upoštevati ne le velikost, temveč tudi navade, življenjski slog in značaj predvidene žrtve. Kako narediti past za človeka? Tu je majhen seznam naprav, ki lahko pomagajo pri tem projektu:

 • Silky, mreže, zanko. Čeprav se običajno uporabljajo za zajemanje zajcev in ptic, lahko te pasti zadržijo potencialno žrtev, v našem primeru - predstavnik človeške rase.
 • Vedra vode, obdana z vrati, je ena od možnosti za domačo past.
 • Banana lupina, ki jo vrže pod napadalčeve noge, povzroči, da pade na tla.

Kot v filmih

Obstajajo pasti, v katerih je nemogoče ostati z živimi. Takšne konstrukcije so bile običajno urejene med gverilskim bojem v Vietnamu. Lovci afriških plemen pa so dobro poznali, kako narediti past za ljudi.

V gozdu je vedno potrebno biti previden, saj lahko običajni mravljišč postane past. Premikanje dnevnikov, kamnov in drugih »čudežev inženirske misli«, ki padejo od nikoder, so zelo barvito prikazani v številnih filmih in tako živo, da ne potrebujejo niti navodil o tem, kako narediti past za človeka.

Vendar pa bomo te metode pustili v kinematografiji, v sodobni realnosti pa uporabljamo preproste in varne metode. Čeprav ... Naj se spomnimo znanega in priljubljenega filma »Home Alone«. Daleč od vseh pasti, ki jih je pripravil junak M. Kalkin, lahko imenujemo varno za zdravje. In seveda so bili neprijetna presenečenja za lopove. Vendar pa bomo govorili o tatih, oziroma o načinih njihove "likvidacije", malo kasneje, vendar za zdaj ...

Igra in smešne zanke

Seveda pasti niso samo grozni in nevarni, ampak tudi igriv. Kako narediti past za osebo v hiši? Če želite zabavati otroke in dovoliti prostor prostora, lahko uredite igro "Premagovanje laserskih ovir". Treba je storiti naslednje:

 • razporedi več stolov po sobi na različnih razdaljah;
 • vzemite kroglo debelega niti ali dolge vrvi;
 • en konec niti navijte za nogo enega od stoli;
 • potegnite vrvico ali vrv od enega kosa pohištva do drugega in jo naključno pritrdite na različnih višinah;
 • Drugi konec vrvi mora biti pritrjen.

Zaradi takih manipulacij bi se moralo pojaviti nekakšna »ovira«, ki je podobna mreži svetlobnih žarkov.

Udeleženci, ki so na eni strani sobe, se morajo preseliti v prosti del sobe. Tisti, ki dobi najhitreje, zmaga. Ali je vredno omeniti, da se ne moreš dotakniti "laserskih žarkov"?

Kot tete tatovi prestrašeni

Seveda se v času miru običajno iščejo različice na temo »Kako narediti past za človeka«, da bi zaščitili svoje domove pred napadom nepovabljenih gostov. Naši ljudje so težko izumiti, takšne metode so izumljene, da se preprosto sprašujete.

Na primer, eden od meščanov je naredil veliko lutko, jo oblekel v svojo staro toaletno haljino, dal lasuljo na glavo. Pred odhodom v kočo ženska obesi to manekenko na hodniku pred vhodnimi vrati. Vsak tat, ki se je povzpel v hišo in videl takšno sliko, bo pozabil na namen svojega »obiska« in umika. No, prav! Konec koncev, glavna stvar - je, da zaščitijo svoje premoženje, in ne ujeti lopov.

Nekateri obrtniki povezujejo eno od svetilk s časovnikom, ki od časa do časa vklopi in izklopi svetilko. To daje vtis, da so v hiši lastniki.

Posebna orodja ali Kako narediti past za osebo

Za zaščito stanovanj, garaž in hiš, proizvajalci proizvajajo zelo učinkovito, vendar hkrati varno in poceni naprave.

Naprave za pasivno zaščito se lahko kamuflirajo pod majhnimi predmeti ali pa se skrijejo v prostoru. Kemični lovilniki za aerosole vsebujejo posebne snovi, ki se jih ne da prati: \ t

 • svetleče pike na obrazu ali obleka roparja so vidne v temi;
 • barvanje v prahu ni mogoče oprati v roku 5 dni, kar omogoča hitro iskanje napadalca (odlično deluje, če je nepovabljeni obiskovalec iz znanega okolja);
 • službeni pes ga lahko z lahkoto najde po vonju tatu.

Magnetna sirena, ki se sproži ob odpiranju vrat, bo odganjala nepovabljene »goste«. Raztezanje s solzavcem, nameščeno na vhodna vrata, bo za nekaj sekund onemogočilo nesrečnega tatu.

Nekateri lastniki stanovanj, ki se želijo zaščititi pred ropanjem, pustijo zastrupljen alkohol na mizi, drugi pa postavljajo pasti na ljudi. Še posebej "skrb" lahko povežete z električnim tokokrogom vratca ali pa postavite plošče z žeblji pod okenske police.

Takšni barbarski zaščitni ukrepi lahko povzročijo, da napadalec umre ali resno trpi. Učinkovito, seveda, ampak ... Pomembno je vedeti, da se v skladu z zakonom takšni ukrepi štejejo za namerno škodo zdravju. Tudi če se lastnik hiše zateče k zaščiti, se lahko naloži kazenske sankcije.

Past na domači ulici, ali o varnosti in nepazljivosti

Kako narediti past za moškega na ulici? Ni vedno potrebno namerno kopati jame, vstavljati vložke ali urejati zanke. Smrtno nevarna past na ulicah sodobnega mesta lahko postane odprta kanalizacija in neogrevan jarek, gradbena jama in vodnjak z vrelo vodo iz grelne vode.

Če se gradnja izvaja v bližini hiše, je treba skrbeti za otroke in najstnike. Navsezadnje jih tako zanima, da so na ozemlju »izkopavanj«, in igre na takem kraju se pogosto končajo v slabem stanju: poškodbe hrbtenice, zlomi in pretres možganov.

Da ne bi padli na odprto dobro, morate paziti na noge, ko se vozite po pločnikih. Seveda morajo gradbeniki in serviserji pri delu na potencialno nevarnih predmetih postaviti ograje in opozorilne znake. Da bi ohranili svoje zdravje, morate skrbeti zase.