FoodPro Preloader

Nezapleteno pletenje za novorojenčke: igle za pletenje in palčniki


Poglej tega čudovitega otroka! Podobno je lutki in mnoge ženske imajo takoj, kot v otroštvu, željo, da ga oblečejo v majhne obleke. Ta članek bo podrobno opisan v pletenju za novorojenčke s klobuki z iglami in palčki. Takšen komplet je lahko zelo hitro povezan - vsaka stvar je dobesedno v nekaj urah. Lahko s

Poglej tega čudovitega otroka! Podobno je lutki in mnoge ženske imajo takoj, kot v otroštvu, željo, da ga oblečejo v majhne obleke. Ta članek bo podrobno opisan v pletenju za novorojenčke s klobuki z iglami in palčki. Takšen komplet je lahko zelo hitro povezan - vsaka stvar je dobesedno v nekaj urah. Lahko se naredi kot darilo staršem novorojenega otroka, saj bodo te stvari, povezane z ljubeznijo, otroku koristile že od prvih dni življenja.

Pletilni klobuki za novorojenčke

  • Z 3, 5 mm igle za pletenje vnesite število zank, ki bodo ustrezale velikosti glave otroka treh mesecev - potem bo dovolj za dolgo časa. To je približno 35-37 cm. Izračunajte izdelavo glede na debelino preje.
  • Pletite pravokotnik s takšnim vzorcem: izmenjujte žuborenje in sprednjo zanko do konca vrstice, na naslednji vrsti pa isto. Imeli boste buck pletene. Za novorojenčke morajo biti pletene na tak način, da so zelo mehke in prijetne na otip. Zato bodite zelo previdni pri izbiri preje. Priporočljivo je uporabljati naravna vlakna. Izdelki ne smejo imeti grobih šivov.

  • Ko ste vezali 4 cm vzorec riža, začnite menjati: 1. vrstica - vse zanke so obrazne, druga vrsta - vse torbice. Torej pletene še 5 cm.
  • Začnite oblikovati vrh glave. Vzorec pletilnih igel za otroka je podoben vzorcu pletenja pri odraslih: število zank razdeli na 6 delov. Še naprej plesti, vendar skozi vrsto v vsakem delu, pletene skupaj 2 zanke na obrazu. Tako se bo platno v vsaki drugi vrsti zmanjšalo za 6 zank. Postopoma se bo pojavilo samo 6 zank, ki jih je treba zložiti skupaj.
  • Zavarujte nit in okrasite klobuk z dekorativnimi elementi po vaši želji.

Nekaj ​​razlik

Zelo srčkani otroški klobuki z zabavnim vozlom na vrhu. Kako to narediti? Po pletenju za novorojenčke s klobuki za pletenje se zadnjih 6 zank ne sme takoj zapreti, kot v prejšnjem modelu. Še naprej plesti "vrv" naselitve. Na straneh platna bo valjano, kot slama. Privežite približno 8 cm in zaprite zanko. Zveži vozel.

Poleg tega je ta model ima River, ki je pridobljena zaradi dejstva, da je višina pravokotnega dela kapice povečala za želeno velikost River. Ta pristop je zelo praktičen - navsezadnje, ko otrok raste, lahko prilagodimo velikost pokrovčka. Prav tako je rever koristen, če se pletenina nenadoma raztegne - ne potrebujete obleke.

Rokavice - pletenje za novorojenčke

Naučili ste se, kako narediti klobuke z iglami za pletenje, zdaj poskusite plesti par rokavic, ki jih vaš otrok potrebuje v prvih mesecih življenja. Otroci še vedno ne vedo, kako nadzorovati gibanje svojih peresnikov in se lahko praskajo s svojimi nohti. Skrbna mama vnaprej pripravi rokavice.


Poglej natančno: rokavica spominja na miniaturni klobuk, zato ga je treba pletiti na enak način. Edina razlika je v velikosti. Prav tako, končna rokavica, razdeli vse zanke na 4 dele in postopoma zmanjšati njihovo število. Na koncu zaprite vse.