FoodPro Preloader

Ladja sladkarij - mojstrski tečaj. Ladja sladkarij - fotografija. Kako narediti sladkarije


Noben dopust ni popoln brez daril in cvetja, vendar je predstavitev šopeka za rojstni dan postala običajna, popolnoma enaka kot na obletnici poroke ali 8. marca. Kako prekiniti ta standard in tradicijo? Nov trend Cvetlična industrija ne stoji mirno in vedno pogosteje v cvetličarnah najdete najbolj zanimive sestavine različnih bonbonov in dekorativnih materialov, ki se uporabljajo v običajnih šopkih. In vč

Noben dopust ni popoln brez daril in cvetja, vendar je predstavitev šopeka za rojstni dan postala običajna, popolnoma enaka kot na obletnici poroke ali 8. marca. Kako prekiniti ta standard in tradicijo?

Nov trend

Cvetlična industrija ne stoji mirno in vedno pogosteje v cvetličarnah najdete najbolj zanimive sestavine različnih bonbonov in dekorativnih materialov, ki se uporabljajo v običajnih šopkih. In včasih, da bi naredili tako sladko darilo, sploh ni potrebno imeti nobenih delovnih veščin in teme za takšno ustvarjalnost so praktično neizčrpne: to so šopki, božična drevesa, drevesa, hiše, lutke in celo ladja sladkarij. Tudi mojstrski tečaj o ustvarjanju ni potreben, saj je tehnika, ki se uporablja za takšne obrti, precej preprosta, in takšno ustvarjanje lahko naredimo doma, če si založimo potrebne materiale in seveda sladkarije. Kot darilo za žensko bi bila popolna sladka cvetica, vendar bi ljudje zlatih zob želeli ladjo iz sladkarij. MK za ustvarjanje take sestave mora biti razumljiva tudi za začetnike kvalificirane delavce. Gre za proces ustvarjanja tako nenavadnega darila, o katerem bomo razpravljali.

Kakšno vrednost lahko dobi sladkarija

Fotografije skladb bodo pomagale določiti slog obrti, in sicer, katera vrsta ladje je najbolj primerna za osebo, ki ji je darilo namenjeno. To je lahko piratska ladja ali velika jadrnica z več jambori. Mimogrede, tako darilo se ne šteje izključno moško, ker bo vsako dekle z veseljem sprejelo čudovito škrlatna jadra. Poleg tega je ladja simbol bogastva in blaginje, upa na svetlo prihodnost in veliko sreče v vseh vaših prizadevanjih. Po teoriji Feng Shuija bo takšno darilo v prihodnosti prineslo finančno stabilnost in svobodo. V istem učenju je zapisano, da če je ladji dano ime, na primer »sanje«, »sreča« ali »svoboda«, se bodo kmalu uresničile želje, ki se skrivajo v njih. Zato bi bilo dobro, da si ustvarite prostor za mizo, kjer lahko napišete ime. Kot zamisel za darilo za moške lahko v kompozicijo vključite steklenico žganja, skupaj s sladkarijami, poleg tega pa so alkoholne pijače zdaj na voljo v steklenicah najsodobnejših oblik, na primer v obliki sodčka ali sklede. Takšne številke na ladji bodo izgledale zelo harmonično.

Materiali in orodja

Torej, kako narediti sladkarije? Ko je model že izbran, morate izbrati ustrezne materiale. Za okvir je idealna majhna pletena košara ovalne ali pravokotne oblike ali kos penoplexa, iz katerega se reže osnova plovila. Potrebovali boste tudi pakiranje celofana, meče in zobotrebce, pištolo vročega lepila in sladkarij. Nadalje, da bi naredili ladjo s sladkarijami, bodo navodila dobrodošla.

Prvi korak: osnova za ladjo

Telo ladje ustrezne oblike je izrezano iz penoplexa. Če je material tanek, boste morali narediti več plasti in jih povezati z lepilom, da dobite zahtevano višino. Najprej narišite pravokotnik, nato pa z enim robom trikotnik, s čimer dobite telo, ki mora imeti koničast nos in zaobljene vogale krme. Prvi končni greben se s pomočjo flomastra napiše in izreže preostale plasti. Slednji morajo imeti vdolbine, ker bodo služili kot odbijači. Ko sestavne dele spravimo skupaj, odrežemo morebitne nepravilnosti in izbokline na spojih in tako ustvarimo idealne robove. Na tej stopnji niso lepljeni skupaj, ta proces bo malo kasneje. Nato nadaljujejo z dekoracijo obrti, kjer se dejansko pojavi sestava bonbonov. Ladja za to je zavita v papir in pritrjena na to sladkarije, vendar vse v redu.

Drugi korak: Dekoriranje baze

Na tej stopnji boste potrebovali valovitega papirja za dekoracijo ladijskega trupa. Da ga previdno zlepite, morate izmenično zaviti podnožje in vse plasti razdeliti na dva dela. Stran je tudi ovita s papirjem in zlepljena skupaj vse podrobnosti. Dno je prilepljeno na dno, žametni karton ali usnje je idealno za to. Delo bo izgledalo zanimivo, če boste v njej združili veliko različnih tekstur, vendar morate zagotoviti, da bodo vsi izgledali skladno.

Tretji korak: Pritrjevanje sladkarij

Nato nadaljujte z dekoracijo trupa s sladkarijami, ker je to ladja sladkarij! Mojstrski tečaj v tej zadevi je popolnoma nepotreben, saj ni lukav način, kako uganiti, kako uporabiti vročo lepilno pištolo. In kakšne sladkarije vzeti in kako okrasiti izdelek z njimi, je stvar okusa in fantazije. Na primer, lahko držite sladkarije na straneh plovila, v obliki čolnov ali rešilnih pasov. Ali pa popolnoma razstavite stranice ladje s čokoladnimi kovanci. Če nameravate sestavi dodati steklenico, jo morate pred polnjenjem prostora z bonboni pravilno pritrditi.

Četrti korak: Jambori in jadra

Naslednja faza dela - gradnja jambrovih ladij. Narejene so iz velikih kulinaričnih kosov, ki so vtaknjeni v telo, tako da ostane zahtevana višina. Kot jadra lahko uporabite pakirni celofan za cvetje. Bolj zapletene jadralne kompozicije so sešile iz organze, uokvirjale kose s poševnimi cevmi, ki vsak val ločujejo z zobotrebcem, ki je vstavljen in preoblečen v šive. Ti valovi so pritrjeni z vročim lepilom. Na vrhu vsakega jambora se prepričajte, da pritrdite zastave in potegnite vrv skozi njih od loka do krme, kot v resničnih ladjah.

Splošni nasveti za izdelavo sladkarije

Zgoraj opisana navodila po korakih dajejo samo splošno predstavo o tem, kako so take skladbe narejene, in s fantaziranjem in eksperimentiranjem lahko ustvarjate praktično umetniška dela. Seveda so ladje s tremi jambori videti očarljivo, vendar jih je mogoče poenostaviti z izdelavo majhne jadrnice. Prav tako je treba omeniti, da preden začnete z delom, morate skrbno preučiti celotno barvno shemo kompozicije, tako da bo izšla harmonična ladja čokolade. Glavni razred, ki je podan v tem članku, vsebuje točko, kjer so podrobnosti ohišja ovite z valovitim papirjem, vendar tega materiala ni treba uporabljati. Za dekor fit tkanino ali folijo. Alternativno lahko telo preprosto barva barvo iz škropilnice. Zaporedje izdelave se lahko tudi razbije. Najprej lahko popolnoma zlepite ladjo, nato pa jo prebarvate ali jo okrasite in zalepite sladkarije.

V sestavi, lahko uporabite vse vrste številk moških, to bo dala čar izdelka. Na splošno, da bi naredili ladjo sladkarij, mojstrski razred ali kak drug opis postopka dela sploh ni potreben. Dovolj je poznati osnove tehnologije, vklopiti fantazijo in se lotiti dela. Glavna točka v taki kompoziciji je prava izbira bonbonov, in za lepo ladjo je pomembno ne vsebino bonbonov, temveč njihov ovoj. Na primer, za piratsko ladjo bi morali imeti raje črno barvo, za običajno jadrnico pa lahko izberete katerokoli barvo, vendar spet ne pestrega ovoja, ampak z enim prevladujočim odtenkom.

Skratka, lahko rečemo, da je proces ustvarjanja takšnega darila zelo fascinanten, rezultat pa prinaša veliko pozitivnih čustev, in od otroštva vsi vemo, da je najboljše darilo darilo, ki ga naredite z lastnimi rokami.