FoodPro Preloader

Zanimivo hack - koza iz solnega testa


Slano testo je zelo primerno za modeliranje. V srednjem veku so ga uporabljali naši predniki. Njegova struktura je podobna plastelinu, njegove lastnosti so edinstvene: ne drži se za roke, zelo je lepljiva v plovilu, z njo lahko delate dolgo časa, preden se začne strjevati. Tako odrasli kot otroci so ga imeli radi in dobili so prava umetniška dela. Izd

Slano testo je zelo primerno za modeliranje. V srednjem veku so ga uporabljali naši predniki. Njegova struktura je podobna plastelinu, njegove lastnosti so edinstvene: ne drži se za roke, zelo je lepljiva v plovilu, z njo lahko delate dolgo časa, preden se začne strjevati. Tako odrasli kot otroci so ga imeli radi in dobili so prava umetniška dela.

Izdelava testa

Pogosto se je soljeno testo uporabljalo za izdelavo igrač. Eden od takih primerov je kozje iz slanega testa. Kako to storiti? Zdaj pa povej.

Preden začnete oblikovati, morate pripraviti testo. Že dolgo je obstoj te tehnologije izumil več receptov. Opravljanje sliko skupaj z otrokom, je bolje uporabiti klasično različico, ki vključuje samo moko, vodo in sol (kozarec moke, pol skodelice soli, voda - kolikor je potrebno).

Naredi kozo

Tako bomo za delo pripravili testo, vodo in krtačo. Kipanje koz bo potekalo v več fazah. Na prvi stopnji se testo razvalja, odvisno od tega, ali naj se pojavi ploska ali tridimenzionalna slika.

Če ni spretnosti, je bolje začeti s prvo možnostjo. Ko se testo razvalja, iz njega izdelamo majhne detajle po risbi, nato pa še večje. Pustite jih sušiti približno petnajst minut. V naslednjem koraku so deli zelo previdno združeni v eno. Če pride do nepravilnosti, jih popravite s čopičem, potopljenim v vodo. Sušimo končni lik. To bo trajalo približno en dan. In na zadnji stopnji so glossing in barvanje številke. To je vse, koščica iz solnega testa je pripravljena.

Še ena varianta koze

Če ste usposobljeni za delo s takšno konsistenco moke, potem lahko poskusite izdelati bolj zapletene obrti iz solnega testa. Koža, okrašena z volnasto vrvico, je lahko čudovit spominek za prijatelja ali izključni magnet na hladilniku.

Torej pripravite solno testo, toplotno pištolo, kup, barvo, vrvico. Oblikujte glavo. Ustvariti nasmeh s kupi. Dodajte ušesa, oblikujete rogove, na njih zrežite majhne kose. Iz testa zavihamo majhne kroge (to bodo oči), jih pritrdimo na mesto in jih s peresom označimo. Glavi dodamo vrat s trakom in zvonom. Zdaj moramo narediti telo, na njem - rep. Noži vrvice bomo pritrdili na telo, na konico - kopito. Obstaja zaloga. Zdaj ga posušimo in nadaljujemo do cilja.

Kolorimo, koliko fantazij je. Še vedno je treba narediti krzno. To naredite tako, da izrežete vrvico na majhne koščke in začnete lepiti od spodaj navzgor do telesa. Vse, koza iz slanega testa je pripravljena. Ona lahko okrasite božično drevo, hladilnik, uspešno prilegajo v plošči v kuhinji.

Jagnje

Kako drugače narediti ovco? Zdaj pa povej. Uporabljamo testo, krtačo, folijo, barvo, zobotrebec, trak, lepilo. Testo razvaljamo do 5 mm debeline. Del gre v telo. Trakove prerežemo iz preostalega testa in jih zavijemo v spirale. S čopičem navlažimo dno telesa z vodo in s pomočjo zobotrebec damo na njega "volno". Iz ostankov testa bomo naredili manjkajoče dele: tace, glavo, ušesa.

S čopičem, ki je potopljen v vodo, ga zlepimo na telo. Prenesite v pekač in pecite (2 uri pri 80 stopinjah) in dvignite glavo s papirjem. Noge se pečejo ločeno, saj bodo na telo pritrjene s trakom na lepilu. Ohlajeno sliko okrasimo po svoji presoji.

Koza

In tu je še en spominkov iz slanega testa. Lahko je veliko darilo, in celo čas, porabljen za njegovo proizvodnjo, bo pomagal razviti ustvarjalne sposobnosti. Z izdelavo podlage za to kozo jo lahko na različne načine okrasite in dobite več možnosti za spominke.

Torej izrežemo telo iz valjanega testa in oblikujemo glavo koze; Oblikujte kopito, naredite luknje z zobotrebcem na kopitu in na telesu, tako da ga lahko namestite kasneje. Dodatne možnosti so možne: posušite ali pecite v pečici. V drugem primeru bodo naši spominki dobili prijeten zlati odtenek. Ostaja barva in doda nekaj svetlih elementov (lok, cvet, šal, zvonec). To je vse. Spominki so pripravljeni.

Obrt za hitro izdelavo

Če ni časa za kruto delo na plovilu, v tem primeru lahko pomaga koza, ovca iz slanega testa, ki se izvaja po poenostavljeni tehnologiji. Če želite to narediti, vzemite kos testa, ga razdelite na tri dele: ena gre na telo, druga na glavo, od tretje pa na rogove, ušesa, rep in noge (pritrdimo jih na vrv). Vse podrobnosti ležijo na kartonu in se posušijo. Ko se posuši, lak za nohte krasi kopita in rogove. Vse obrti so pripravljene.

Zaključek

Zdaj veste, kako narediti kozo, ovco iz solnega testa. Ob obvladovanju osnovnih tehnik dela na izdelavi takšnih izdelkov lahko ustvarite prave mojstrovine.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja