FoodPro Preloader

Kako slepiti od plastelina Božiček s svojim otrokom?


Praviloma je pred novoletnimi prazniki v vseh otroških klubih glavna tema ustvarjanje najbolj različnih zimskih likov z lastnimi rokami. Najprej in predvsem otroci oblikujejo glavne junake novega leta - to sta Božiček ali Oče Frost in Snežna deklica. V tem članku boste izvedeli, kako narediti Božička iz gline. Ne potr

Praviloma je pred novoletnimi prazniki v vseh otroških klubih glavna tema ustvarjanje najbolj različnih zimskih likov z lastnimi rokami. Najprej in predvsem otroci oblikujejo glavne junake novega leta - to sta Božiček ali Oče Frost in Snežna deklica. V tem članku boste izvedeli, kako narediti Božička iz gline. Ne potrebujete veliko materialov. Glavna stvar je imeti potrpljenje in domišljijo.

Najlažji Božiček iz plastelina

Za najpreprostejši model za vsakogar najljubši značaj novoletnih praznikov, potrebujete plastelin rdeče, bele, trdne, črne in zelene barve. Najprej naredite kroglico. To bo osnova. Nato iz rdeče mase oblikujte pokrovček in ga vtaknite v kroglo. Iz črne mase naredimo dva majhna črna škornja.

Nato na pokrovček naredite belo plasteno krzno in pompon. Da bi dobili potrebno teksturo, obdelajte krzno in pompon s staro zobno ščetko. Potem spet iz bele slepe brade. Če želite to narediti, zavrtite nekaj majhnih klobas in se držite obraza. Vzemite majhen kos mase maščobe in naredite nos. Iz dveh črnih kosov slepe oči.

Da je Božiček iz plastelina videti bolj zanimiv, mu dajte sladkarije. Če želite to narediti, zvite tri klobase iz bele, zelene in rdeče barve. Twist jih, bend v obliki sladkarije in držijo naše narave. Zdaj veste, kako narediti Božička iz plastelina enostavno in hitro!

Pokrovček za Božička

Če tega lika ne želite v celoti izdelati, lahko to storite z eno kapico. Če skulpturo iz polimerne gline, lahko naredite lep nakit v obliki uhani.

Prvi slepi stožec rdeče gline. Nato navijte klobaso in eno kroglo iz bele gline. Pritrdite krzno in pompon v pokrovček. Končano!

Božiček kot notranjost

Recimo, da naredite dolgočasne preproste figure. Vendar pa lahko Santa Claus iz plastelina in okrasite svoje stanovanje z njim.

Vzemite plastelin rdeče, meso, črno in belo. Najprej zaslepite osnovo barve telesa. Označite širok nos in pustite prostor za oči. Nato iz belega plastelina naredite brado in obrvi. Za brado, zavrtite dolgo klobaso in jo zabodite na Božičkovo obraz. Na enak način naredite brke in obrvi. Potem iz dveh krogov bele gline naredimo oči. Na njih nalepite črne kroge. Oči pripravljene! Nato na pokrovček naredite belo plasteno krzno in pompon. Nežno, s pomočjo skladovnice, dajte teksturi brade, brkov, obrvi na glavi in ​​krzna na kapici. Da bi Božji obraz postali rožnati, nanesite rdeč odtenek na njih. Zdaj veste, kako narediti Božička iz plastelina z dolgo brado.

Polna telesna številka

In zdaj bomo poskušali, da bo Božiček iz plastelina v polni rasti. Če ne želite, da bi porabili veliko materiala, potem najprej zložite kos grmičevja, ki bo služil kot osnova za Božička. Košček folije mora biti zelo dobro zmečkana, tako da je gosta. V nasprotnem primeru lahko pokvarite sliko v procesu modeliranja.

Z rdečo glino nanesite žogico iz folije. Vnaprej se odločite, ali bo Božiček iz gline tanek ali debel. Mojstrski tečaj, v katerem se sedaj ukvarjate, čeprav težak, vendar se lahko učenec srednje šole spopade z njim.

Nato iz kožne barve plastelina naredite obraz in dlani in jih prilepite k Božičku. Iz črne mase tvorijo škornje, oči in pas. Nato iz belega plastelina naredite pas, krzno s kapucastimi rokavi, brado, krzno in pompon na kapici. S stackom ali zobotrebcem oblikujte teksturo volne in brade. Na ramenskem traku naredite ploščo iz rumenega plastelina. Po želji se lahko prekrije z zlato barvo.

Preprosta pravila pri oblikovanju

Preden naredite Božiček iz plastelina, si umijte roke in obrišite mizo z rahlo vlažno krpo. Tako se boste izogibali prahu na glini, in izstopa, še posebej na beli barvi. Po želji lahko izdelate model plastelina za papir. In če želite, da je Božiček trajen, je bolje, da ga naredite iz polimerne gline. Predstavljajte si! Oblačila za Božička niso nujno rdeča, lahko si vzamete druge barve.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto