FoodPro Preloader

Obarvana zelenjava z lastnimi rokami


Danes mnoge matere učijo otroke, naj razlikujejo med užitnimi in neužitnimi, ne samo na slikah, ampak tudi v igračah. To močno pomaga zelenjavi iz klobučevine. To vizualno pomoč lahko kupite v trgovini in jo lahko izdelate sami. Danes vam bomo povedali, kako šivati ​​razno zelenjavo iz klobučevine in dajte nekaj vzorcev za vašo ustvarjalnost. Ravne števil

Danes mnoge matere učijo otroke, naj razlikujejo med užitnimi in neužitnimi, ne samo na slikah, ampak tudi v igračah. To močno pomaga zelenjavi iz klobučevine. To vizualno pomoč lahko kupite v trgovini in jo lahko izdelate sami. Danes vam bomo povedali, kako šivati ​​razno zelenjavo iz klobučevine in dajte nekaj vzorcev za vašo ustvarjalnost.

Ravne številke

Edinstvena značilnost čutila je, da ima dve obrazni strani. Zato je preprosto nemogoče narediti napako. Kako šivati ​​ravno zelenjavo iz klobučevine? Najprej morate narediti vzorec. To bo najlažje - morate narisati oris zelenjave. Slika naj bi bila najbolj primitivna, vendar prepoznavna. Na primer, korenček je pravokotnik z zoženim spodnjim robom, krompir lahko izgleda kot velik fižol. Na papirju ali kartonu narišite vzorec in ga prevedite v filc. Risanje na tkanino je bolje milo ali kredo. Vsako podrobnost je treba zrcaliti. Krožil, zdaj prerezan. Obstajata dva načina, kako narediti ravne številke. Prvi je preprosto šivanje dveh podrobnosti ogledala skupaj. In šiv naj bi bil najlažji, čez rob. V ta namen je mogoče izbrati nit, ki se bo ujemala, in uporabite kontrast. Druga možnost je polnjenje izdelkov s poliestrom. Ne bodo popolnoma ploski, vendar ne obsežni. Izkazalo se je, povprečna možnost, ki je lepo imeti v rokah.

Zelenjavi dajemo individualnost

Če želite izdelku dodati osvetlitev, morate dodati nekaj podrobnosti. Na primer, zelenjava in sadje iz klobučevine se lahko obdeluje s šivi. Izdelava korenčka, ne pozabite položiti vzdolžnih trakov na izdelek. To bo prispevalo k podobnosti s pravo zelenjavo. In tako, da igrače ni videti dolgočasno, lahko lepi oči, lica, nos in usta. Občutljiva zelenjava bo videti bolj zanimivo, ko dobijo obraz. Da, in otroci bodo z veseljem sodelovali v proizvodnem procesu. Oči zelenjavo lahko kupite v trgovini, in lahko izrežete iz istega čutiti. Lice se lahko narišejo in se lahko izdelajo iz kosov tkanine. Usta morajo biti izvezena s temnimi nitmi. Ustvarjalnost lahko ustvarjate v svoji ustvarjalnosti, saj so otroci veliko bolj zanimivi za igranje z edinstvenimi igračami kot pri tipičnih rešitvah.

Volumetrične igrače

Če ne želite narediti ravnih številk, potem lahko greste v drugo smer. Bulk zelenjava iz občutka videti bolj zanimivo, in se lahko uporabljajo ne le kot vizualno pomoč za usposabljanje, ampak tudi za igranje, na primer, v trgovini. Pri izdelavi takšnih izdelkov bo potrebno več časa in truda ter materiala. Morate šivati ​​zelenjavo iz klobučevine svetlih barv, kot pastelna različica otrok, kot manj. Upoštevati je treba, da se bodo otroci s svojimi izdelki igrali več kot enkrat ali dvakrat. Torej, ni vredno lepljenja ničesar, vse podrobnosti je treba zašiti.

Kako šivati, razstaviti primer jajčevca

Da bi naredili zapleteno obliko, potrebujemo vzorec. Po isti analogiji se sešita čokoladna zelenjava, razlikuje se le kompleksnost dela. Oglejmo si primer jajčevcev. »Telo« našega čednega vijoličnega dela je sestavljeno iz 4 delov, vrh »pa še dva«. Natisnemo vzorec, ki je pritrjen zgoraj, ali pa narišemo podoben vzorec po svoji podobi in podobnosti. Sedaj prevedite vse podrobnosti tkanine in jih prerežite. Najprej šivamo vse vijolične dele. Zaprite dva dela z angleškimi zatiči. Nato jih zašijemo ob robu. To ponovimo še 4-krat in imamo podaljšano torbico. Izklopimo izdelek in ga napolnimo z poliestrom. Pritrdite list na vrhu.

Končni ukrep je šivanje okroglega čepa na vrhu jajčevca.

Na primeru graha izdelujemo zapletene oblike

Smo že videli, da je zelo enostavno šivati ​​zelenjavo iz klobučevine z lastnimi rokami. Vedeti morate zaporedje dejanj in delati v fazah. Zdaj pa poglejmo, kako hitro in enostavno lahko šivamo grah. Za to potrebujemo zeleno klobučevino. Na njej črpamo dva ovala. To lahko storite brez vzorcev. Najprej narišemo en oval, ga izrežemo in obkrožimo. Tako dobite dve identični geometrijski obliki. Postopek večkrat ponovite. Zato bi morali imeti 4 ovale. Zdaj narišite nekaj krogov. Lahko jih narišemo neenakomerno, dokler širina sovpada z obliko ovala. Vsi izrezani. Prvo kapljico šivamo z iglo ob šivu in jo napolnimo. Zdaj nadaljujte s proizvodnjo kompleksnejših oblik. Sew 2 kroge drug drugega in jih napolnite. Šivamo eno stran ovala. Šivajte naš grah v pod. Na obeh straneh zašijemo oval, da grah malo pogleda ven.

Pokaži fantazijo

Izdelava vzorcev sadja in zelenjave iz klobučevine je zelo preprosta. Na primitiven način prikazujemo npr. Pesa. Potrebno je narisati krog s podolgovatim ustnikom. To bo telo naše lepote. Leaf se pripravi poljubno, toda tako da je bil vsaj malo podoben originalu. Vzorec je pripravljen. Tako lahko fantazirate celo področje izdelkov iz klobučevine. Vzorci najpogosteje zaprte niše zelenjave.

Pri izdelavi klobučevin morate pokazati domišljijo. Če so vsi izdelki šivani ob istem času, potem se je treba držati istega sloga. To pomeni, da ne bi smeli šivati ​​realističnega paradižnika in priložiti korenčkove oči. Otrok mora razumeti, kaj je pred njim: prototip hrane ali igrače. Konec koncev, noben od staršev ne želi, da bi se njegov otrok igral z zajtrkom, namesto da bi ga jedel. In to je lahko rezultat, če mati ne bo vzpostavila jasnih meja med realnostjo in igro.

Če želite pri otroku razviti drobne motorične sposobnosti, je lahko vključena tudi v proces pridelave občutene zelenjave. Celo petletni otrok lahko šiva iglo naprej. Toda kako natančno mu uspe, je odvisno od prizadevanj staršev. Šivanje je koristno ne samo zato, ker ta vaja razvija dobro spretnost prstov, ampak tudi zato, ker povečuje otrokovo pozornost, kot tudi njegovo vztrajnost. In otroci so v ustvarjalnem procesu nenadomestljivi, saj jim pridejo na pamet najbolj neverjetne ideje. Konec koncev ne bo vsak starš ugibal, da bo šival dve polovici korenja. »Zakaj?« - sprašujete. Toda polovica korenja je veliko bolj primerna za saditev na namišljenem vrtnem ležišču in lažje je v rezervoar za igro metati narezano zelenjavo. Za pritrditev dveh ločenih polovic lahko uporabite lepilni trak. Na ta način lahko igrate tako, da razbijete korenček in ga zberete nazaj.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo