FoodPro Preloader

Pomponi za cheerleading: do-it-yourself atributi za skupino za podporo (trije načini)


Kaj vas povezuje beseda cheerleading? Domišljija takoj nariše sliko - svetle večbarvne pompone. So glavni in nepogrešljivi atribut skupine za podporo katere koli športne ekipe. Kako je tradicija sprejela in podprla športnike s pomočjo plesov s temi predmeti? Kako narediti pompone za cheerleading s svojimi rokami? Odgov

Kaj vas povezuje beseda cheerleading? Domišljija takoj nariše sliko - svetle večbarvne pompone. So glavni in nepogrešljivi atribut skupine za podporo katere koli športne ekipe. Kako je tradicija sprejela in podprla športnike s pomočjo plesov s temi predmeti? Kako narediti pompone za cheerleading s svojimi rokami? Odgovore na ta vprašanja iščemo v tem članku.

Zgodovinska dejstva

Nihče ne ve natančnega vzroka pom-pom porekla. Vendar pa obstaja ena humoristična različica. Pravi, da so otroci in mladostniki med razvojem ameriškega nogometa hodili po stadionu s seno vrečami. Mahali so mu in kričali vzpodbudne besede, s čimer so navijali in podpirali športnike. Malo kasneje se je seno začelo zamenjati z bolj priročnimi lastnostmi. Do danes je izumil več načinov, kako narediti pompone za navijanje. Izdelani so iz papirja, polietilena, folije, blaga in drugih materialov. V tem članku si bomo ogledali dva mojstrska tečaja, da bo lahko vsakdo, ki hoče iz improviziranih sredstev narediti svetle in razkošne pompone, sposoben navigirati.

Izdelava papirnih atributov za športni ples - metoda številka 1

V skladu z naslednjo tehnologijo, tudi otrok lahko naredi pompone, je tako preprosto. Za delo potrebujete materiale, navedene na seznamu:

  • tanek papir želene barve (valovita, tkiva);
  • Ribiška vrvica ali kapronska nit;
  • škarje.

Za pompone za navijanje s svojimi rokami zvijte papirnato rolo in jo narežite na kvadratne kose. Preden to storite, se odločite, kateri premer želite dobiti. In po tem sledite stranicam trga. Zložite vse praznine v kup. Več bo papirja, večji bo izdelek. Zložite sklad "harmoniko", s čimer izrežete ozke gube. Izmerimo nastalo podrobnost, obrisamo njeno sredino. To mesto povezujemo z ribiško vrvico ali kapronasto nitjo. Izrežemo robove izdelka. Njihova oblika je lahko zelo raznolika: ostra, okrogla, valovita, v obliki cikcaka. Naprej, poravnaj pompon, pretresi. Na sredino izdelka pritrdimo zanko z nitko. To je to, pripravljena je bujna žoga za športni ples.

Metoda št. 2

Pomponi za navijanje s svojimi rokami iz papirja lahko naredite na drug način. Razmislite o drugi različici izdelave takega predmeta. Za delo boste potrebovali: papir, škarje in ozek trak.

Papir se raztegne in na njem načrtujemo proge. Njihova širina mora biti tisto, kar želite, da bi pom-pom cvetni listi naredili. Praviloma se ta številka giblje med 4-5 centimetrov. Nato zložite vse trakove enega na drugega. Nato obrnemo celoten sveženj na pol in ga z vzvratno vrvico previjamo s trakom. Mesto, kjer je navitje, tvori držalo za ročaj. Ostaja samo tresenje pompom in pojdite z njim na stadion.

Kako narediti pompone za cheerleading do-it-yourself iz paketov: master class

Naslednji opis opisuje, kako narediti lepe atribute šelavitve za podporno skupino iz najpogostejših celofanskih vrečk. Kaj je potrebno za ustvarjalni proces, se učimo iz seznama materialov:

  • pakiranje plastičnih vrečk (100 kosov);
  • Škarje;
  • lepilni trak

Vrečke postavimo eno po eno v kupih kosov 15-20. Nato odrežemo zgornji rob (z ročaji) in ga spustimo (spodnji del torbice). Kako do izvajanja "cvetnih listov". Če želite to narediti, narežite celotno kupo na trakove, ki ne dosežejo spodnjega roba približno 10 centimetrov. Tako naredimo vse kupi vrečk. Nato jih položimo enega na drugega, zberemo spodnji rob in ga ovijemo s trakom, da oblikujemo ročaj. Poravnajte vse cvetne liste. Izdelek je pripravljen.

Danes se navijalni pomponi, ki so narejeni ročno, uporabljajo ne le za predvideni namen. Ti predmeti krasijo praznične dvorane in samo notranjost sobe. Izgleda pametno in zabavno.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja