FoodPro Preloader

Kako narediti vesoljsko ladjo brez papirja hitro in enostavno


Podlegel fascinaciji znanstvene fantastike, lepoti kozmosa, znanstvenim raziskavam in nenavadnim zgodbam, je skoraj vsak od nas v določenem obdobju življenja sanjal, da bo postal pravi kozmonavt ali raziskovalec kozmičnih globin. Hotel sem leteti okoli Zemlje, pristati na drugih planetih, raziskovati neznane svetove, potovati v neskončni praznini. Ve

Podlegel fascinaciji znanstvene fantastike, lepoti kozmosa, znanstvenim raziskavam in nenavadnim zgodbam, je skoraj vsak od nas v določenem obdobju življenja sanjal, da bo postal pravi kozmonavt ali raziskovalec kozmičnih globin. Hotel sem leteti okoli Zemlje, pristati na drugih planetih, raziskovati neznane svetove, potovati v neskončni praznini. Vendar pa otroci ne samo sanjajo, ampak poosebljajo želje v igrah. Torej, kako narediti vesoljsko ladjo iz papirja?

Možnosti

Če želite ustvariti vesoljsko ladjo, lahko uporabite dve možnosti. Ena od njih vključuje posedovanje starodavne umetnosti zlaganja papirnatih figuric, ki je prišla iz skrivnostne Japonske. Plovila Origami so elegantna, lepa in preprosta. Vesoljska ladja, izdelana iz papirja, se lahko naredi na drug način: z izvlekom maketa, previdnim rezanjem in zlaganjem z lepilom ali lepilnim trakom. Katera možnost je izbira je vsakogar.

Origami Ship: Kako začeti

Za ustvarjalnost potrebujete le malenkost: pravokotni list papirja. Lahko je obarvana ali bela, vse je odvisno od namena ustvarjalca. Vendar je zaželeno, da je širina ponjave manjša od sedemkratne dolžine. Delo se začne z dodatkom na sredino enega vogala papirja, nato na drugo (na drugi strani). Naslednja je klasična bomba, kar pomeni, da se listi znova odprejo in zložijo, toda na nasprotno stran lista. Naslednja faza je zlaganje krila od robov lista, ki je ukrivljen do središča. Podobno se ustvari preprosto papirno letalo.

Origami: nadaljevanje dela

Zdaj morate zložiti nasprotne konce lista, torej povezati dva ukrivljena trikotnika. Podoba je dvakrat prepognjena, štrline so razložene iz zložene osnove ladje. Vse, vesoljska ladja je pripravljena. Lahko je bela ali obarvana z barvami, barvami ali pisali.

Vesoljska ladja iz postavitve

Kako narediti vesoljsko ladjo brez papirja, če želite ustvariti nekaj bolj ambicioznega, ambicioznega in kompleksnega? Da bi to naredili, obstaja druga možnost: ustvarjanje ladij s pomočjo modelov in improviziranih pisarniških potrebščin. Vesoljske ladje so zelo različne: ločene, na tribunah, na letališču ali v bazi, pred tehnologijo hangarja. Nastala mojstrovina se lahko uporablja v igrah ali celo za prijatelje.

Materiali

Torej, kako narediti vesoljsko ladjo iz postavitve? Najprej morate pobrati potrebna orodja. To je seveda karton, barvni papir, svinčniki, ravnilo, škarje in pisarniško lepilo. Zaželeno je, da bi dobili več in tanko viski.

Kako narediti čoln: začetek

Sprva je v roki list kartona, določena je višina ladje. Če bi morala biti kot klasična raketa, potem je vse precej preprosto. Pravokotnik je izrezan iz kartona, ki ga je treba zaviti. Slednja je zatesnjena z lepilom. Tu je pripravljeno telo vesoljske ladje. Na drugem listu kartona potegnite rep in krila, nato pa jih previdno odrežite.

Dokončanje postopka

Razumeti, kako narediti vesoljsko ladjo iz papirja, se morate zavedati, da morajo biti vse predloge gladke, jasne in črte čiste. Torej, v spodnjem delu bodočega korpusa zvezdnega ladje, se pojavijo trije reže, v katere se vstavijo prerezane plavuti. Vse, je mogoče zagnati raketni nos. Za to se izreže enakomeren krog s premerom, ki je večji od telesa zvezdnega ladje. Zložite ga s stožcem in robove zlepite z lepilom ali trakom. Nastali nos položimo na telo in ga pritrdimo z lepilom ali z enakim lepilnim trakom. Zdaj, ko je podstavek pripravljen, lahko okraske že izrežete iz barvnega papirja: črt, okraskov, lukenj. Lepo so prilepljeni na ladjo.

Če odkrijete, kako narediti vesoljsko ladjo iz papirja, lahko podarite svojo domišljijo in naredite vesoljsko ladjo, ki vam je všeč. To je lahko sovjetska raketa ali slavni "Firefly" iz mnogih priljubljenih serij. Za večjo trdnost lahko sliko pritrdite s trakom ali celo s kovinskimi zaponkami.