FoodPro Preloader

Kako plesti pete pletenje nogavice? Samo


Torej smo z vami vezali gumijasto trak - z drugimi besedami - manšeto z nogavico, približno 7-10 cm visoko na 48 zank. Potem smo pletene 2-5 cm z obraznimi zankami, po katerih lahko nadaljujemo na naslednjo stopnjo. Kako pletene pete nogavice z igle za pletenje, začenši z ravnim odsekom, zdaj upoštevamo. To

Torej smo z vami vezali gumijasto trak - z drugimi besedami - manšeto z nogavico, približno 7-10 cm visoko na 48 zank. Potem smo pletene 2-5 cm z obraznimi zankami, po katerih lahko nadaljujemo na naslednjo stopnjo. Kako pletene pete nogavice z igle za pletenje, začenši z ravnim odsekom, zdaj upoštevamo. To mesto je pleteno na dveh igel - prvi in ​​četrti (24 zank).

Za določitev prve pletilne igle je enostavno do konca niti. Vedno ostane z repom na prvi govorici, od začetka niza zank. Na prvi in ​​četrti igle za pletenje bomo plesti ravno vrvico: ravne in zadnje vrste. Ne v krogu, temveč z obraznimi in hrbtnimi zankami, ki nenehno obračajo delovno stran proti vam. Kako plesti pete igle za pletenje za 38. velikost čevlja? Za to velikost bo višina pete približno 5 centimetrov.

Kako plesti pete?

Na prvi igli smo plesti vse obrazne zanke.

Zadnji - rob - žuborenje. Izdelek obrnemo na napačno stran in odstranimo prvo zanko nepobarvane, nato pa zapnemo zadnje zanke v vrsto in dosežemo rob, kjer bo naslednja igla četrta. Še naprej govorimo v četrti govor.

Če želite, lahko plesti četrto iglo za pletenje (12 zank) - prva igla za pletenje, ki ostane samo tri pletilne igle za delo, za udobje. Zadnja zanka četrte igle, ena roba, je pletena z Žuborenje. Prevrnemo platno, prenesemo robno zanko na desno iglo za pletenje brez pletenja. Smo plesti sprednji vrsti 24 zank - rob na napačni strani, ne pozabite - narobe. Pletene na ta način 5 cm platna.

Zdaj o tem, kako plesti pete, ali bolje, na njegovi strani. 24 zank razdelimo na tri dele s po 8 zankami: osrednji in drugi del stranskih površin. Prvih 8 zank je stranskih, druga 8 je centralna in preostalih 8 zank je spet stran. Zgibi prve in četrte napere so združeni na eni, zaradi udobja.

Oblikovanje

Mi bomo pletene skrajne zanke pete osrednjega dela pete skupaj z eno zanko stranske površine na vsaki strani. Če število zank na platnu ni razdeljeno na tri dele brez ostanka, potem dodamo preostalo eno zanko v osrednji del.

deli pete, če sta dva, nato ju razporedite enega za drugim na vsako stransko površino. Število zank na stranskih površinah mora biti enako. Prva zanka napere je vedno odstranjena, ne pletenje.

Obračamo delo proti sebi s šivasto stranjo in spet odstranimo prvo zanko nespanega, pletimo osem zank, pri čemer upoštevamo strel. Mi pletene sedem zank, in plesti 8. srednjega dela z Žuborenje iz prvega od osmih zank stranskega dela skupaj. Ponovno obrnite platno na prvo vrstico in ponovno znova odstranite nepopasto. Skupaj z odstranjenimi smo pletene 7 zank, osmo, kot prej, plesti s prvo zanko na stranski površini pete skupaj - Žuborenje šiva. Spet obrnite delovni obraz k njemu,

odstranitev prvega nedodeljenega, pletenega skupaj z odstranjenimi 7 zankami, pletemo osmo skupaj s prvo zanko stranske površine pete. Da bi to naredili, bomo odstranili en šiv, ki je izklopljen, drugega pa zvežemo z obrazom in ga raztegnemo skozi odstranjeno zanko. Delo razširjamo na napačno stran.
Takšno ponavljanje se nadaljuje, dokler niso pletene vse zanke stranskih površin pete z osrednjim delom. Iz našega opisa ste se naučili, kako plesti peto, in izkaže se, da je to povsem preprosto. Tako nastala peta z nogami, ki nastane, se oblikuje in lahko preidemo na naslednjo pletenje.