FoodPro Preloader

Mojstrski razred: DIY papirna lilija


Danes vam bomo povedali, kako iz lastne roke narediti lilijo iz papirja. Sheme za to bodo predstavljene spodaj. Te rože lahko okrasite praznični obrok ali notranjost doma. Če imamo papirnato vodno lilijo s svojimi rokami, bo to napolnilo hišo z veselim vzdušjem. Poleg tega, taki razredi vam omogočajo, da trenirate potrpežljivost, pozornost in razvijete gibljivost roke. Navod

Danes vam bomo povedali, kako iz lastne roke narediti lilijo iz papirja. Sheme za to bodo predstavljene spodaj. Te rože lahko okrasite praznični obrok ali notranjost doma. Če imamo papirnato vodno lilijo s svojimi rokami, bo to napolnilo hišo z veselim vzdušjem. Poleg tega, taki razredi vam omogočajo, da trenirate potrpežljivost, pozornost in razvijete gibljivost roke.

Navodila

Naslednji bo podroben mojstrski tečaj, s ponavljanjem katerega boste z rokami dobili vodni lilija. Najprej vzamemo kos papirja. Na njem narišite krog. To lahko naredite ročno ali s kompasom. Premer potrebne številke je 16 cm, skupaj pa naredimo nekaj takih krogov na dveh listih. Nadaljujemo na naslednjo stopnjo reševanja vprašanja, kako narediti vodno lilijo iz papirja z lastnimi rokami. Naredite krog manjšega premera. Premer te številke je 8 cm, krog pa je razdeljen z dvema pravokotnima črtama. Njihove konce povežemo s pomišljaji. Rezultat bi moral biti diamant. Delimo ga na ducat delov. V središču narišemo še en krog še manjšega premera. Zdaj nariši liste. Linije ustvarijo rahlo zakrivljeno.

Latice

Naš končni cilj je lilija iz papirne vode. Z lastnimi rokami ponavljamo zgoraj opisane manipulacije za vse kroge, ki jih oskrbujemo s cvetnimi listi. Nato potrebujemo škarje. Izrežite kroge in cvetne liste. Pojdite na naslednji korak. Upognite listi navzgor. Vzemite rumeni papir. Iz nje izrežemo trak s širino - 1 in dolžino - 20 cm, s pomočjo ravnila vsakih pet milimetrov označimo črtice na traku. Glede na posledice, ki smo jih dobili, odrežemo rob, ki bo v središču okrasil našo vodno lilijo. S pomočjo ročaja zavijemo trak v obliki spirale. Da bi preprečili, da bi se takšna »konstrukcija« zlomila, konice robov pritrdimo z lepilom. Previdno odstranite trak iz peresa, ki je bil prej zavit v spiralo. Vzemite zeleno knjigo. Izrežite za našo linijo vodne lilije. Spirala se nahaja v sredini. Mi dopolnjujemo obrobje. Shema, opisana v tem gradivu, ni edina, veliko jih je, vendar se ta pristop lahko imenuje primeren.

Končne manipulacije

Papirnato lilijo z lastnimi rokami lahko naredimo še lažje. Vzamemo list papirja v obliki kvadrata. Nagnite ga diagonalno. Po zavoju. Upognite vogale trga proti središču. Stranke se morajo ujemati. Nato zavrtite kvadrat tako, da so vogali pravokotni. Zaradi tega se kvadrat spremeni v romb. Vogali se spet zavijejo v središče. Obrat obrnemo na našo stran. Ponovno upognite konce proti sredini iz tega položaja. Nato rahlo premaknite trikotnik na stran. Naslednjo geometrijsko figuro iščemo z zadnje strani. Pokaži ta trikotnik. Nežno ga upognite proti sprednjemu delu našega obdelovanca. Pritisk na podstavek. Zavita s krožnimi gibi v kotu trga. Pomembno je, da papirja ne poškodujete. Na sprednjo stran lahko prinesete cvetni list.