FoodPro Preloader

Fotografiranje v stilu pin-up: primeri in ideje


Zakaj je pin-up spet postal priljubljen? Odgovor je preprost: ženske pogrešajo lepe, elegantne obleke, včasih pa se želijo počutiti brezskrbne kokete ali usodne ushićenke. Poleg tega estetika pin-up ne postavlja strogih zahtev za številko ali starost. Ne samo zunanji podatki so pomembni, temveč tudi sposobnost predstavljanja. Lepa f

Zakaj je pin-up spet postal priljubljen? Odgovor je preprost: ženske pogrešajo lepe, elegantne obleke, včasih pa se želijo počutiti brezskrbne kokete ali usodne ushićenke. Poleg tega estetika pin-up ne postavlja strogih zahtev za številko ali starost. Ne samo zunanji podatki so pomembni, temveč tudi sposobnost predstavljanja. Lepa fotografska seja pin-up lahko bistveno poveča samozavest žensk. Ne veste, kako najbolje ga držite? Imamo veliko lepih idej in primerov.

Priprave na streljanje

Da bo popolna fotografska seja pin-up popolna, bodo morali modeli trdo delati na svojem videzu. Lasje morajo biti gladki, položeni z velikimi kodri ali kodri. Trakovi za polke, loki, rože uspešno dopolnjujejo lase.

Pin-up ličila ima tudi svoje zahtevane lastnosti. To so črni eyeliner in rdeča šminka, ki je primerna za ton kože modela. Brez njih podoba ne bo v celoti skladna s kanoni žanra in ne boste dobili popolne fotografske seje v stilu pin-up. Primeri ličila si lahko ogledate na fotografiji.

Ne smemo pozabiti na manikuro, še posebej, če so slike načrtovane, kjer bodo roke predstavljene od blizu. Prav tako je zaželeno, da nohte prekrijemo z rdečim lakom.

Mimikrija

Glede na to, v katero smer bo trajalo fotografiranje, boste morali delati drugače s čustvi in ​​obraznimi izrazi. Razdelimo jih lahko v tri skupine:

 • Zapeljivo in seksi - poskusite izraziti čustva s pogledom, ne samo z držo. Od atributov so preprosto nepogrešljive nogavice in erotično spodnje perilo.
 • Vroča in sladka - se smejite in se bolj nasmejite. Razigrane in zabavne pesmi vam bodo pomagale pri iskanju pravega razpoloženja in se sprostiti, potem pa bodo vaša čustva iskrena, slike pa bodo polne optimizma.
 • Glamurozen in razkošen. Za to podobo mimika je treba zadržati, zamislite si pravo gospo, ki redko kaže čustva. Pogledi, kraljevska drža in eleganten zvitek vratu vam bodo pomagali.

Izogibajte se presenečenemu obrazu. Tudi če ste trenirali pred ogledalom, na fotografiji ni vedno videti dobro.

Poziranje

Da bi dobili navdih in našli dobre ideje za snemanje, se ne pomikajte z ročno narisanimi slikami, temveč z okvirji s pravimi modeli. Ker je delo umetnika veliko težje reproducirati kot kopirati resnično osebo. Če je to vaš prvi pin-up fotografski posnetek, poskusite izbrati preproste in naravne poze.

Na primer, tukaj je nekaj možnosti, ki jih je enostavno ponoviti.

 • Model leži na hrbtu, noge so dvignjene in prečkane, nogavica sega do stropa. Roke lahko zavržemo za glavo, zložimo na želodec ali dvignemo na komolce. Tako poudarjate lepoto prsnega koša in dolžino nog.

 • Model leži na želodcu, noge so dvignjene in prečkane. Torej lahko skrijete trebuh in prsi so predstavljeni v najboljši luči.
 • Držalo v obliki črke S: model sedi na kolenih, vendar ne popolnoma: ni potrebno, da boke pritisnete na teleta, da se ne poravnajo. Če vlečete želodec in rahlo potisnete prsi, bo silhueta postala še bolj zapeljiva.

Fotografiranje v slogu pin-up v naravi

Možnosti za snemanje in vivo mase:

 • V zimskem času je mogoče zlahka premagati različne podobe: romantično drsalko, razkošno damo v krznu ali veselo dekle z snežinkami in rdečimi licami. Poskusite nositi svetle barve in izstopati pred snegom.
 • Če imate čudovit dežnik, kot polka pik, potem poskusite s streljanjem v oblačnem vremenu ali celo v dežju.
 • Pomlad - čas vrtnarskih del. Če imate dostop do čudovite poletne koče, zakaj potem ne vprašajte modela, da se obleče v svetle gumijaste rokavice, vzemite zalivko in se pretvarjate, da zaliva gredice? Skupina cvetja v košari ali en sam cvet v laseh je naravna podaljšek te ideje.

 • Na gladinah in travnikih boste potrebovali zmaje in balone.
 • Zabaviščni parki so lahko lepa podlaga za vaše mojstrovine. Poskusite izbrati najmanj časa za delo.

Sončno in svetlo

 • Na bregovih reke, morja ali vsaj v bazenu si lahko vzamete lepe slike v retro kopalki. Vodne zabave, svetle napihljive žogice in dežniki bodo pomagale ustvariti nestandardne, a vesele okvirje. Imeli bodo igriv in zabaven pin-up fotografski posnetek. To dokazuje fotografija kraljice žanra Marilyn Monroe.
 • Jesen je čas za žetev. Fotografiranje v jabolčnem sadovnjaku je zagotovo živahno in nepozabno. Ne pozabite na lepo odejo in košaro.

 • Če imate načrtovano fotografijo v slogu pin-upa v Moskvi ali drugem velikem mestu, potem poskrbite za najem stare Volge ali Zaporozhetsa in naredite klasične posnetke za volanom avtomobila, bodisi na pokrovu ali na sedežu.

  Ali pa poberem orodja in postane najbolj očarljiv mehanik, ki pozna ta avto.

Sezonske ideje

Odvisno od tega, v katerem letnem času je zunaj ali kakšne počitnice prihajajo, lahko dobite zanimivo fotografsko sejo. Primeri:

 • Pred novim letom naredite svoje razglednice. Božično drevo, staro obleko za koktajle, konfete in šampanjec bodo pomagali ustvariti želeno podobo. Fotografije v procesu priprave za počitnice ne more biti slabše - ali je okrasitev božičnega drevesa ali rezanje zelenjave za solate (skrbite za čudovite jedi in pohištvo). Želite poletno zimsko razpoloženje? Ni pomembno: posnemite fotografijo na belem ozadju, nato pa v Photoshopu dodajte "snežne" učinke.

 • Za Valentinovo mora biti fotografski slog pin-up sloga romantičen in malo zapeljiv. Na primer, vprašajte model, naj reže srca v okvirju, poskusite z bonboni, kupidi in puščicami.

 • Poletje je čas za počitnice. Včasih pravijo, da se pojavi kovček z razpoloženjem - poskusite ga prikazati na fotografiji.

  In če se čudovito starinski kovček nenamerno odpre in iz njega izstopi kup oblačil, potem je to le izgovor za upor.

Vojaška oprema naredi sam iz odpadnega materiala. VzorciNaredi si sam paradižnik: zanimive idejeVzorec klobučevine je osnova za najljubšo igro ali dekorMojster razred kako narediti lotus origamiObleka v grškem slogu z lastnimi rokami. Ekspresna možnostKonopljina vrv ali ChuniObrt iz zgoščenk. Kaj narediti za CD-jeTkanje iz vrbe za začetnike korak za korakom: tehnologija, mojstrski tečaj, sheme, zanimive ideje in priporočila