FoodPro Preloader

Moderni dragoceni kovanci Rusije, ali Koliko je kup majhnih stvari


Kako pogosto ste morali kopati v majhnih stvareh, iskati kovanec primerne denominacije, ki ga je blagajna vprašala v trgovini? Kako pogosto ste se razjezili, ker so zaradi tega "kupa odpadne kovine" vaši žepi raztrgan in vaša denarnica ne prilega? Ste že kdaj pomislili, da vam lahko ta »odpadni kovinski kup« da priložnost, da postanete bogatejši za nekaj tisoč rubljev? In možno

Kako pogosto ste morali kopati v majhnih stvareh, iskati kovanec primerne denominacije, ki ga je blagajna vprašala v trgovini? Kako pogosto ste se razjezili, ker so zaradi tega "kupa odpadne kovine" vaši žepi raztrgan in vaša denarnica ne prilega? Ste že kdaj pomislili, da vam lahko ta »odpadni kovinski kup« da priložnost, da postanete bogatejši za nekaj tisoč rubljev? In možno je, da je na desetine ali na stotine tisoč ... Potrebujete le potrpljenje, pozornost in malo sreče. Ne razumete, kako je to mogoče? Razložim.

Dragocene sodobne kovance Rusije, stroški

Od leta 1991 se v Rusiji proizvaja veliko kovancev. Večina tistih, ki so bile izdane pred denominacijo, ne stanejo ničesar (razen kot ostanki). Tisti, ki so zdaj v obtoku, lahko v bistvu prodate po par. Toda med temi in drugimi, ne, ne, da, in krog bo utripal, zaradi česar so numizmatiki pripravljeni deliti z okroglo vsoto. In vse zato, ker niso vsi enaki. V nekaterih letih je bil promet omejen. Ko je bil popolnoma umaknjen iz obtoka. Nekateri kovanci niso bili izdelani po standardu, nekateri pa so imeli tovarniško napako. To so sodobni dragoceni kovanci Rusije. Ni jih veliko, zato je njihova cena visoka. Za nekatere od njih lahko dobite le malo več kot v par. Na primer, na ta način 10 ali 50 kopecks se pretvori v 2, 3 ali 7 rubljev. Drugi kovanci stanejo na desetine ali na stotine rubljev. Vendar pa obstajajo tudi takšne sodobne dragocene kovance Rusije, denarni ekvivalent, ki je že ocenjen na tisoče in več deset tisoč rubljev, in za nekatere zbiratelje lahko celo določiti približno 200.000.Ta je seveda zelo težko najti. In v bistvu vse, kar nam dajejo kot predajo, je malenkost. Ampak nenadoma ste bili danes srečni? Želite kopati v vašo denarnico za srečo? Na seznam absolutno vseh sodobnih dragocenih kovancev Rusije je zelo težko. Čeprav so precej manjše od običajnih majhnih stvari, so kljub temu dovolj. Zato imenujemo le nekatere izmed njih.

Seznam dragocenih kovancev moderne Rusije

  1. Začnimo z najbolj redko in dragoceno valuto. Mnogi zbiralci menijo, da je to mit. Pravijo, da ni bil nikoli izpuščen. Obstajajo fotografije, razstave, kjer je bil ta kovanec predstavljen v vsem svojem sijaju. To je 5 rubljev, izdanih leta 1999. Če ste slučajno izgubili takšen kovanec v svoji denarnici, čestitke - lahko postanete bogatejši za približno 200 tisoč rubljev.

  2. Še en kovanec s področja "mitov" - 50 kopeck iz leta 2001 izdaje, ki ga je skovala moskovska kovnica. Kroženje tega leta je bilo umaknjeno iz obtoka in težko je zanesljivo reči, ali je nekje izvirnik te valute. Če je, lahko prinese svoj lastnik od 100 tisoč rubljev. Toda bodite previdni. Obrtniki v letu 2001 pogosto poskušajo obrniti leto 2004 ali 2007. Ampak kaj je zanimivo: obstaja primer, ko je bila celo takšna »ljudska umetnost« na dražbi prodana za 4.500 rubljev, na začetku pa je bilo navedeno, da gre za ponaredek.

  3. Strošek dveh drugih bankovcev leta 2001 je nekoliko nižji: apoeni po 1 in 2 rublji. Prinesli bodo lastniku "samo" 30 tisoč rubljev.
  4. Leta 1997 in 1998 je svet predstavil tudi sodobne dragocene ruske kovance po eni rubeljski nominalni vrednosti. Ampak tukaj je vredno biti previden. V obtoku niso samo ti redki kovanci, ampak tudi najpogostejši. Zanima nas le kovanci s širokim robom. Lahko stanejo od 4000 (1997) do 10 000 (1998) rubljev.
  5. Tudi določena vrednost predstavljajo kovanci s proizvodno napako, ki se lahko na primer obravnava kot odsotnost oznake meta.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami