FoodPro Preloader

Kako narediti piratski kostum z lastnimi rokami?


Pogosto se dekleta na karnevalu odločijo nositi piratski kostum. To je zelo enostavno narediti sami. Glavna stvar - je poudariti glavne značilnosti oblačil corsairs. Značilne značilnosti ženske piratske obleke Kaj je treba zapomniti, da bi pirat kostum z lastnimi rokami lepa, ljubek, in tako, da bi vsakdo lahko takoj razumeli, kdo dekle v karneval predstavlja? Pose

Pogosto se dekleta na karnevalu odločijo nositi piratski kostum. To je zelo enostavno narediti sami. Glavna stvar - je poudariti glavne značilnosti oblačil corsairs.

Značilne značilnosti ženske piratske obleke

Kaj je treba zapomniti, da bi pirat kostum z lastnimi rokami lepa, ljubek, in tako, da bi vsakdo lahko takoj razumeli, kdo dekle v karneval predstavlja?

Posebnosti te obleke so, da so pirati, prvič, mornarji, in drugič - roparji. Obstaja še ena pomembna podrobnost: biti roparji, pirati so imeli šibkost za nakit, usnjene in žametne obleke ter svetle tkanine. Zato, da bi lahko z lastnimi rokami zgradili piratski kostum, morate iz shrambe ali iz mezzanina ali črtaste tkanine priskrbeti stari jopič, širok klobuk, visoke škornje, boljše škornje, usnjeni telovnik, svetle šifone ali najlonske rute in rute, široke pasove in pasove z zaponkami, bandanami, velikimi sijočimi okraski in orožjem - lahko uporabite otroške igrače sablje, meči, meči, muškete, pištole in podobno.

Naredi si piratski kostum z jopičem

Če je majica in visoki škornji, potem je vprašanje z obleko, lahko rečete, že rešeno, vse druge postavke pa bodo le dodatek k temu. Za telovnik lahko postavite gamaše ali hlače, kratke hlače ali hlače, krila ali bermude - to je sekundarno vprašanje.

Ena od možnosti za obleko - ropar. Potem je priporočljivo, da dno krila obrnemo v drobce, izrežemo luknje v telovnik, pritrdimo črni povoj okoli oči. Igrača ptica na ramenu popolnoma dopolnjuje podobo neke vrste krvoločnih gusarskih atamanov.

Piratska obleka za Coquette

Stanje je bolj zapleteno, če ni telesa. V tem primeru je treba narediti piratski kostum z lastnimi rokami, ki se opira na druge posebnosti te obleke. In to bo klobuk ali bandana, aplikacija na oblačilih v obliki lobanje in kosti (lahko celo narišete emblem z belo barvo), širok pas z veliko kovinsko zaponko.

Gusarski jaram lahko obleče na usnjen telovnik ali dolg žametno žametno kamisol, kratek suknjič ali kratke hlače in visoke škornje, odstrani dlake pod bandano, klobuk ali raztopi tako, da na čelo vzamemo trak. Svojimi rokami lahko naredite takšen piratski kostum, katerega slika je predstavljena tukaj: z neenakomernim asimetričnim dnom krila, svetlo ruto, ki je vezana na boke, z nizko rezano bluzo, katere rokavi so precej široki in potegnjeni na zapestje z vrvico in z jopičem, ki zaključujejo celoten videz.

Piratsko orožje

Morda pa v hiši ni orožja. V tem primeru ga lahko naredite sami. Krivulja kratke sablje, ki jo lahko preprosto izdelamo iz lepenke, se lahko opcijsko prilega.

Ko ste narisali oris rezila in ročaja na karton, na primer iz škatle s sladkarijami ali piškotki, ga morate rezati z ostrim nožem. Nato je potrebno rezilo nalepiti s folijo in ročaj ovijte s trakom. Okrasni kamni, stare broške, verige, svetli gumbi in drugi »sijoči«, prilepljeni na ročaj, bodo posnemali intarzirano orožje s dragimi kamni.

Izrežete lahko tudi karton in musket. S tem, ko sestavljate obe predlogi, ju je mogoče zlahka oviti z električnim trakom in prekriti s črno barvo. "Encrusted" muškat z improviziranimi sijočimi malenkostmi ni samo prepovedan, ampak tudi dobrodošel!