FoodPro Preloader

Ognjišče: kako priti do "ugriza smrti"? Kje lahko dobim "Death Bite" v Hearthstone?


Ognjišče je ena izmed najboljših iger s kartami, ki je dobesedno dobila neverjetno popularnost v dveh letih, saj je postala vreden tekmec za druge igre tega žanra. To je zmožnost zbiranja kart, nenavadnih bitk z uporabo razrednih sposobnosti, urokov in spretnosti, ki tako privlačijo igralce. Da bi dosegli uspeh, morate jasno in pravilno oceniti vašo palubo, imeti taktiko in strategijo, nenehno se prilagajati zmožnostim sovražnika in najti nekonvencionalne rešitve. Tekmeci

Ognjišče je ena izmed najboljših iger s kartami, ki je dobesedno dobila neverjetno popularnost v dveh letih, saj je postala vreden tekmec za druge igre tega žanra. To je zmožnost zbiranja kart, nenavadnih bitk z uporabo razrednih sposobnosti, urokov in spretnosti, ki tako privlačijo igralce. Da bi dosegli uspeh, morate jasno in pravilno oceniti vašo palubo, imeti taktiko in strategijo, nenehno se prilagajati zmožnostim sovražnika in najti nekonvencionalne rešitve. Tekmeci v igri so izbrani glede na razvrščeni sistem, glavni cilj igre pa je, da zdravje vašega nasprotnika spravite na nič.

Razredi igralcev

V Hearthstoneu je devet razredov junakov, od katerih se vsak odlikuje z nizom osnovnih kazal, razrednimi sposobnostmi in značilnostmi igre. Prav te razredne razlike so povzročile nastanek množice arhetipov krova, ki se uspešno uporabljajo za igre v načinu Arena in Rating. Anduin, Valira, Jaina, Gul'dan, Thrall, Malfurion, Rexar, Uther in Warrior Garrosh so glavni liki te igre. O eni izmed njih bi rad govoril podrobneje.

Garrosh - legendarni junak "Ognjišče"

Garrosh Hellscream - eden od junakov kultne igre World of Warcraft, ki je bil prenesen na karto igre. Bojevnik, tako kot drugi razredi, je zelo bogat z različnimi vrstami krovov, od katerih so glavni vložek bojevnik, nadzorni bojevnik in srednji bojevnik. Pokrovni bojevniki so bili zelo priljubljeni, toda po nerfu ene od najboljših kart, se je pogostost tega krova na ladderju dramatično zmanjšala. V povezavi z izdajo zadnjega dodatka, "League of Researchers", je bil populariziran Fatik Warrior krov, ki je temeljil na tem, da je nasprotnika "utrujeval".

V praksi zelo malo krovov ne vsebuje kartice "Death Bite". Poskusimo podrobneje ugotoviti, katere kartice so bolj ugodne za različne krove, in odgovoriti tudi na vprašanje mnogih igralcev v ognjišču: kako dobiti "Death Bite"?

Prednosti in slabosti

"Ugriz smrti" se lahko upravičeno imenuje skoraj najpomembnejša kartica iz bojevnikovega arzenala v Hearthstoneu. O tem, kako dobiti "ugriz smrti", bomo v kratkem razpravljali. Prednost pridobite tako, da dvignete tempo, "Death wheeze" te kartice vam omogoča, da povzročite škodo na polju sovražnika. Dobro se kombinira s kartico "Execution" in je tudi dober "aktivator" za bojevnika. Minusna kartica je, da "Death wheeze" velja za vsa bitja na polju, iz katerih lahko trpijo vaša lastna. Toda dober igralec ne bo težko sestaviti krova, v kateri bo ta kartica v harmoniji z drugimi. Če ocenimo primernost kartice v načinu "Arena", je to ena najšibkejših možnosti.

Ognjišče: kako priti do "ugriza smrti"?

Zemljevid ni osnova, ne more biti ustvarjen, nemogoče ga je spustiti iz pospeševalnika. Razvijalci igre, podjetje Blizzard, so izdali več dodatkov k igri, za vsako od katerih so ustvarili veliko novih zemljevidov in testov v Hearthstone. Kako dobiti kartico "Death Bite"? Odgovor je preprost: morate kupiti enega od njih. Odpre se s prehodom razrednega bojevnika v dodatku Naxxramas. To je prvi dodatek k igri Hearthstone. "Death Bite" - četrtina grozodejstva (nagrada za prehod četrtine). Vsebuje razredne teste za dva junaka.

Kako priti do kartice Death Bite na Hearthstone Garrosh? Moral se bo boriti z najmočnejšim šefom Grobbulusom. Po opravljenem testu bo na voljo zlato karto, igralec pa bo zbral dve kopiji običajnega. Možnost pridobitve dodatnih kartic s preizkusom v dodatkih je odlična ideja Blizzardov, ki pripomorejo k raznolikosti načinov igre in privabljanju občinstva.

Položaj bojevnika v meta

Na žalost, v trenutnem času bojevnik ne zaseda vodilnega položaja. Kljub možnosti, da bi se mnogi njegovi krovi uprli priljubljenim krovom skrivnih paladinov in srednje druidov, se je umaknil v ozadje. Toda sestava večine bojevnik krovi je skoraj nespremenjena, ne šteje posebne kartice, sodeč po prisotnosti, ki se lahko reče o arhetip krova. In v mnogih izmed njih je jamstvo za zmago dobro orožje, od katerih je ena »Smrtni ugriz« v igri Ognjišče.

Kako dobiti "ugriz smrti", ne da bi porabili pravi denar za dodatek? Odgovor je preprost. Vsak dodatek lahko kupite za kovance, ki so dani za opravljanje dnevnih opravil in se kopičijo v igralčevi denarnici.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami