FoodPro Preloader

Ideal Actor Portfolio ali kako pravilno organizirati fotografije


Vendar, da bi dober igralec portfelja, pravilno organizirati svojo fotografijo in izbrati dober fotograf za to je včasih celo dilema. Pojdimo skozi postopek izdelave igralčevega portfelja korak za korakom. Opredelimo izraz "igralčev portfelj" Naj za začetek razumemo - kaj je igralčev portfelj. Na

Vendar, da bi dober igralec portfelja, pravilno organizirati svojo fotografijo in izbrati dober fotograf za to je včasih celo dilema. Pojdimo skozi postopek izdelave igralčevega portfelja korak za korakom.

Opredelimo izraz "igralčev portfelj"
Naj za začetek razumemo - kaj je igralčev portfelj. Na začetku beseda portfelj pomeni seznam dela, ki ga opravi organizacija ali specialist. Na primer, portfelj gradbenega podjetja je število objektov, ki jih je zgradil, portfelj notranjega oblikovalca pa je število dobro zasnovanih prostorov.

Na podlagi zgoraj navedenega je igralčev portfelj seznam njegovih del, kar pomeni, da je igralčev portfelj število vlog, ki jih je igralec igral v gledaliških predstavah, filmih in televizijskih oddajah.

Portfelj igralcev novic
Vendar, kar je režiser ali režiser postavil v pojem igralčevega portfelja in ga prosil, naj pošlje igralca začetnika, ki nima trenutno odigranih vlog, ali število predvajanih epizod, je zelo malo.

Odgovor je preprost. Portfelj igralca začetnika mora vključevati dva glavna elementa: vprašalnik, ki opisuje zmožnosti igralca: vokal, koreografija ... Z eno besedo, vse tiste sposobnosti, ki jih ima igralčeva oseba.

Pomembna točka tega vprašalnika je meja z oblikovanjem in prisotnostjo odrske izkušnje. Tukaj je treba čim bolj podrobno opisati vse svoje izkušnje, podatke in univerzo, kjer je igralec imel čast dobiti gledališko izobraževanje.

Druga pomembna točka igralčevega portfelja je niz fotografij, ki razkrivajo vrsto igralca in njegovo sposobnost za vstop v sliko. Glede na agencijo ali režiserja se število fotografij, ki so priloženi igralčevemu portfelju, giblje od 20 do 35 posnetkov.

Praviloma je za razumevanje vrste igralca dovolj 20 fotografij. Potrebno je 35 posnetkov, če mora režiser videti svojo sposobnost, da vstopi v sliko, še preden pokliče igralca na avdicijo. Kateri od direktorjev bo to zahteval in kdo ni - ne boste uganili, zato ne smete zanemariti prisotnosti teh podob v svojem delu.

Kako dolgo traja fotografiranje igralčevega portfelja?
Upoštevati je treba, da oseba, ki se kljub družabnosti in igralski sposobnosti znajde v neznanem okolju, potrebuje določen čas, da se »navadi«. Še posebej, če se morate nanje navaditi pod objektivom kamere. Še posebej, če gre za maksimalno odpiranje in nato vnos slike.

Spomnimo se, da se celo v gledališču odvija precejšnje število vaj, preden gledališče zapusti oder, kar pomaga igralcem, da se odprejo in vstopijo v sliko, in pred snemanjem filmske epizode - obstaja več kopij. In tokrat. Približno na podoben način je odstranjen igralčev portfelj. Pred prihodnjo vlogo je lahko celo vaja.

Po statističnih podatkih se oseba razkrije približno po prvih štiridesetih minutah fotografije in, kot pravijo, »anneal« se začne približno na začetku druge ure. Zato je optimalna količina časa, ki jo je treba porabiti za fotografiranje igralčevega portfelja, 2-4 ure.

Bodite prepričani, da vnesete sliko, ko snemate portfelj prvega igralca?
Praviloma igralec začetnik še nima dovolj izkušenj z vstopom na sliko in, kar je pomembno, še vedno ne ve, kako izgleda od zunaj, ko vstopa v sliko.

Zato pri fotografiranju portfelja svojega prvega igralca preveč časa, da bi se posvetili fotografiranju na sliki, ni vredno. Bolje je, da se osredotočite na razkrivanje tipa na fotografijah. Na prvi fotografski fotografiji omejite na eno ali dve sliki, nato pa, ko se vrnete domov in analizirate slike, in kaj lahko dokončate, izvedete na naslednjem fotografskem posnetku.

Igralčevega značaja
Glavni igralec je glavni element, s katerim je igralec izbran za določeno vlogo. Zato jo je treba čim bolj razkriti.

Pri razkrivanju vrste na fotografijah ni vredno igrati. Zelo pomembno je biti in biti sebe. Pokazati morate svoja naravna čustva, svoje vedenje in gibanje. Tudi to, kar gleda režiser, so razmerja telesa in značilnosti obraza, videza. Poskusite ga prikazati čim bolj podrobno.

Ali moram prositi fotografa, naj te postavi?
To je za akterja porazna možnost. Ne pozabite, da prihajajo na avdicijo ali prejemajo vlogo, ne boste imeli osebo, ki bo dal in usmerjanje vas. Morate se igrati sami. Pri fotografiranju igralčevega portfelja se morate obnašati tudi sami - igrajte in se premikajte. Edina stvar, s katero se lahko dogovorite s fotografom pri fotografiranju igralčevega portfelja, je, da vam pove, kako in v kakšni luči izgledate najbolj ugodno. V tem primeru - bolj ko boste vzpostavili tandem z fotografom, več možnosti boste dobili, da boste dobili dobre fotografije.

Kaj prinesete v foto studio.
Dobro znano dejstvo je, da lahko oblačila zelo močno spremenijo osebo. Zato ne bodite leni, da bi prinesli v fotografski studio več možnosti za oblačila: poslovno obleko, šport, večerno obleko ...

Oblačila ne bi smela biti svetla, da ne bi odvrnila pozornosti od sebe, brez svetlih točk. Bolje bi bilo, če bi igralec, ko fotografira igralčev portfelj, zapustil nakit in nakit.

Zahteve za portfelj igralca
Na igralčevih fotografijah mora biti najmanj kozmetike, minimalno retuširanje. Ne krasite fotografij - morajo biti resnične in pokazati samo vas. Bodite prepričani, da so fotografije v polni rasti, portreti od blizu, portreti na ramenih, fotografije v polovični višini.

Slike morajo biti posnete na mono sliki (bela, črna ali siva). Svetloba mora biti gladka, brez svetlih točk.

Pri izbiri fotografa za fotografiranje igralčevega portfelja se prepričajte, da je specializiran za studijsko fotografijo igralcev. To vam bo dalo priložnost, da od fotografa, ki pozna vse subtilnosti svoje fotografije, dobite najboljši portfelj igralcev.

Uspešno igralsko kariero. S spoštovanjem, profesionalni fotograf Leonid Starikov.