FoodPro Preloader

Enostavne igre s kartami: Kako igrati malo polje


"Little Box" je igra, ki je zabavna in zabavna za igranje. Zahvaljujoč tej zabavi bodo udeleženci lahko izvedeli, kdo je bolje razvil intuicijo in logiko. Nezapletena pravila bodo omogočila živahne pogovore ali šale. Odličen način, da preživite čas na cesti ali čakate. Kako igrati "majhno škatlo" z otroki Absolutno ne igranje iger na srečo in zabavo vam omogoča, da sedite za mizo z majhnimi otroki. Če so starš

"Little Box" je igra, ki je zabavna in zabavna za igranje. Zahvaljujoč tej zabavi bodo udeleženci lahko izvedeli, kdo je bolje razvil intuicijo in logiko. Nezapletena pravila bodo omogočila živahne pogovore ali šale. Odličen način, da preživite čas na cesti ali čakate.

Kako igrati "majhno škatlo" z otroki

Absolutno ne igranje iger na srečo in zabavo vam omogoča, da sedite za mizo z majhnimi otroki. Če so starši kategorično proti uvajanju otrok v klasične kartice, jih je mogoče zamenjati z nizom pisanih slik.

Za igro se prilega vsaka slika iste vrste objektov in konceptov. Danes je na voljo dovolj pisanih kartic za razvoj in igre z otroki. In vsak krov s številnimi kartami, ki je večkratnik štirih, bo odlična zamenjava za klasično različico.

Cilj igre

Naloga zabave je zbrati čim več "štirih" ene vrednosti. Takšne kombinacije se imenujejo "skrinje". Med igro lahko nasprotnikom postavljate vprašanja, ugibate kartice na rokah udeležencev ali število že zbranega bogastva.

V pravilih ni odložitve, zato goljufanje preprosto ne bo delovalo. V zadnjem krogu vsi udeleženci razkrijejo karte in pokažejo število "skrinj" v rokah.

Kako igrati "Little Box" \ t

Igra vključuje veliko komunikacije med tekmeci. Pravila nekoliko spominjajo na "verjamem - ne verjamem" in so zelo preprosta za razumevanje. Lahko igrate "Trunk" kot krov 36 in 52 kart. Vsak nasprotnik v začetnem krogu postavi 4 kose.

Najprej mora podjetje izbrati distributerja. V naslednjih krogih ta pravica preide na druge udeležence v smeri urinega kazalca. Prvi korak je igralec levo ali desno od prodajalca. Pred distribucijo kartic je potrebno rešiti. ali nasprotniki takoj odprejo zbrane skrinje ali jih držijo v rokah med igro. Tudi pred igranjem v "prsnem košu" morate izbrati, kdo lahko postavlja vprašanja sprehajalcu: vsak udeleženec po svoji izbiri ali samo nasprotnik, ki sedi na desni ali levi strani.

Potek zabave lahko opišemo na naslednji način:

  1. Kartice se premešajo in razdelijo vsem udeležencem po 4 kose. Obrti so izvedeni v smeri urinega kazalca. Preostali krov je v sredini, obrnjen navzgor.
  2. Sosed trgovca ima pravico vprašati nasprotnike. Na primer, za niz prsih igralec nima vrha in diamantov dame. Spraševalka se izmenjuje in postavlja naslednja vprašanja: "Ali imate gospo?", "Imate eno gospo?", "Ali je ta pika?" Vprašanja se postavljajo ena za drugo, pritrdilni odgovor pa omogoča nadaljevanje preiskave. Negativno pomeni izgubiti pravico do gibanja. Poleg tega morate kartico vzeti iz krova kot denar. Vendar obstajajo sporne situacije. Na primer, če igralec ugiba le polovico resnice, na primer samo eno od dveh oblek, potem vzame zmagovalno kartico in vzame eno kazen.
  3. Igra se nadaljuje, dokler se krov ne konča.

Tukaj se pravila končajo - uživajte v igri!

Polna krila za dekleta.  S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR.  Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami