FoodPro Preloader

Majhen križev: sheme in zanimive ideje


V mnogih primerih vam bodo koristni majhni vzorci za križanje. Prvič, ko želite hitro narediti ročno darilo. Drugič, ko ste se začeli ukvarjati z novim hobijem. Tretjič, to je najbolj priljubljena velikost za igro "Round Robin", ki bo podrobneje opisana na koncu članka. Zato je treba poudariti nekaj glavnih tem in idej, ki so najbolj priljubljene pri majhnih vezenih slikah. Živals

V mnogih primerih vam bodo koristni majhni vzorci za križanje. Prvič, ko želite hitro narediti ročno darilo. Drugič, ko ste se začeli ukvarjati z novim hobijem. Tretjič, to je najbolj priljubljena velikost za igro "Round Robin", ki bo podrobneje opisana na koncu članka.

Zato je treba poudariti nekaj glavnih tem in idej, ki so najbolj priljubljene pri majhnih vezenih slikah.

Živalska smer

Za ljubitelje mačk, psov, ptic, metuljev obstaja širok izbor vzorcev majhnih prerezov. Uporabite lahko tako že pripravljene sheme, že z izbiro barv, in s posebnimi programi ustvarite novo vezenje iz vaše najljubše fotografije.

Poskusite najti zanimivo sliko, ki jo želite prenesti na platno. Ni nujno, da je realistična fotografija, izberete smešno risano sliko pingvina in sedite na obroč.

Poskusite ustvariti nekakšen živalski vrt na stenah vaših sob. Nasmejani posnetki živali vas bodo nenamerno nasmehnili nazaj. Tako bodo razveselili vas in druge.

Cvetlični vrt na steni

Opazite, kako privlačna in prijetna je plošča vezenih cvetov na steni. Za majhne vzorce križnih vbodov izberite raznolik izbor barvnih fotografij. V notranjosti dobite pravo galerijo. Vsakič, ko lahko dopolnite svoja nova dela.

Ustvarite svoje nenavadne vrste rastlin ali naredite nepredstavljive barve cvetnih listov. Potem boste postali lastnik edinstvenih umetniških del.

Okrašena vezenina bo nepozabno in prijetno darilo za vaše prijatelje in sorodnike. Prav tako lahko majhne slike uporabite kot naslovnico za dokumente, pokrove telefona.

Za otroke in starejše

Vezenje vam bo v pomoč pri ustvarjanju edinstvenih izobraževalnih materialov. Hkrati pa slikovno in vizualno pomoč, neke vrste ABC. Ali mini-enciklopedija cvetja, živali, zelenjave, sadja.

Druga možnost je, da lahko uporabite majhne vzorce križev, da ustvarite slike, ki jih lahko uporabite za dekoracijo otroške sobe. To so lahko slike likov iz znanih risank, filmskih likov, pravljičnih likov.

Otroške risbe in slike za vezenje so nešteto. To sta priljubljena junaka risanke Winnie the Pooh, pujsek ali maček Leopold in ameriški stripovski superheroji - Spiderman, Superman. Med novostmi zadnjih let, poskusite najti tematsko sliko s Sluge, samokolnice ali smeshariki.

Simboli ljubezni

Nimate pojma, koliko majhnih, lepih vzorcev križev je že, kar simbolizira čudovit občutek ljubezni in ljubezni. To so vse vrste odprtih src, srčkanih Kupidov in plišastih živali s srci v rokah.

Eksperimentirajte, naredite svojo različico za vezenje. Poskusite dodati elemente iz metaliziranih niti za nitke. Naredite shemo vezenja v enobarvni obliki za melange.

Okrašena vezenina je lahko predstavljena vaši ljubljeni osebi kot manifestacija vaših občutkov. Ni nujno, da je to priložnost ali praznik, kot je Valentinovo. Čas je samo za sončen dan ali prijeten večer.

Počitnice prihajajo k nam

Tired of nakupovanje v iskanju daril za naslednje praznovanje? S svojimi rokami obložite izvirno in nepozabno torbico za telefon ali neverjetno razglednico. Okrasite prevleko zvezka ali komplet božičnih okraskov z vezeninami. Majhni križni vzorci ne vzamejo veliko časa, temveč dajejo priložnost, da svoje najbližje in sorodnike ugodite z edinstvenim in izvirnim darilom.

Kaj je naslednji dopust: Božič, 8. marec, novo leto ali rojstni dan vaše ljubljene nečakinje? Pripravite se vnaprej, da bo darilo pripravljeno za dostavo ob pravem trenutku. Verjemite mi, to ne bo druga vaza iz bližnje trgovine ali šopek cvetja, ki je dovolj za en teden. Spomin na vaše presenečenje bo shranjen več let.

Napišite niti

V redu, uporabite platno in nit za pisanje besedil. Izvezite lahko nepozaben datum na ozadju slike, imena ljubimcev ali parametre novorojenčka. Kot veliki clovek? Izberite svoj najljubši vzorec abecede in narišite tisto, kar je bilo rečeno na tkanini. Dobili boste nepozaben vzorec za križno šivanje.

Seveda so najbolj priljubljene možnosti za črke za vezenje metrika novorojenčkov, ki se poročijo, vendar se poskušajo odmakniti od vzorcev. Vezite na platnenih rojstnih čestitkah. Ali pa naredite smešno duhovito frazo in jo obesite v sobi, kjer sprejemate goste. Po tem dekor, gostje vam pogosto.

Načrti letenja za domišljijo

Takšne sheme je treba pripraviti ločeno. Gre za enobarvne slike. Namesto tega celo o vzorcih majhnih slik v enobarvnem dizajnu.

Zato se lahko vaša kreacija izkaže kot večbarvna iz poljubnega števila barv. V tem primeru se začne vaše veselje vaše domišljije. Konec koncev, zdaj lahko uporabite katerokoli barvo, poljuben odtenek, melanžne niti z gladkim prehodom iz ene barve v drugo, naredite raznobarvne križeve na kaotičen način ali oblecite sliko v mavričnih barvah.

Igraj po vsem svetu

Embroiderers celega sveta so združili svoje interese v eni priljubljeni igri z imenom "Round Robin". Več udeležencev sestavlja en krog. Vsak igralec izbere katerokoli temo, pripravi platno in ga označi za vsakega udeleženca. Končni rezultat je, da vsak igralec obrne majhne slike na obris vsakega drugega udeleženca. Po drugi strani pa pošljemo tkanino na drugo. In tako v krogu. Skozi vaše roke boste prerezali platno vsakega od veznikov, zato se vam bo vaš »Robin krog« vrnil.

To je nekakšna izmenjava izkušenj, način, da se spoznajo veščine drugih ljudi, ki so strastni glede vezenja. Med igro boste medsebojno komunicirali in ostali v stiku. Vsakdo bo našel nova poznanstva, dobre prijatelje ali podobno misleče ljudi.