FoodPro Preloader

Pleteni otroški klobuk - pomemben del garderobe


V hladnem vremenu so topla oblačila nepogrešljiva, zlasti za otroke. Hkrati pa naj imajo mladi modi na voljo več modelov klobukov različnih barv in stilov. V tem primeru bo otrok vsakič oblečen "glede na vremenske razmere", mati pa ne bo morala narediti težke izbire med zelo debelim klobukom in zelo tanko. Če im

V hladnem vremenu so topla oblačila nepogrešljiva, zlasti za otroke. Hkrati pa naj imajo mladi modi na voljo več modelov klobukov različnih barv in stilov. V tem primeru bo otrok vsakič oblečen "glede na vremenske razmere", mati pa ne bo morala narediti težke izbire med zelo debelim klobukom in zelo tanko. Če imate več klobukov, izberite najbolj primerno bo enostavno. Še posebej, če je pleteni otroški klobuk narejen iz naravne preje.

V tem izdelku se bo otrok udobno kadarkoli v letu. Vendar mora imeti navoj primerno sestavo in debelino. Za zimo ni potrebno izdelovati klobuka lana ali pletiti očarljivega klobuka iz volne. V prvem primeru lahko otrok zamrzne, v drugem pa bo vroče, tudi če izberete tanko nit. Making poletni klobuk, je bolje, da izberete bombažno prejo tanjši. Opravite delo po možnosti kvačkanje številka 1 - 1.5. V tem primeru bo gostota pletenja optimalna za dobro ohranitev oblike izdelka. Hkrati pa ne bo zelo debela. Mnoge matere opravljajo polja otroških klobukov z odprtim vzorcem. Tak končni izdelek bo treba nujno škrob, tako da ne spremeni svojo obliko za dolgo časa.

Prav tako je zelo pomembno izbrati primeren model. Ne mislite, da če je kvačkani otroški klobuk zelo dober na enega otroka, bo tudi popoln za drugega. Vsak otrok je individualen, treba ga je upoštevati. Če se bo otrok v enem modelu počutil zelo udobno, mu bo nošenje drugega prineslo določene neprijetnosti. Zato je treba izbrati novo glavico, je treba vprašati mnenje otroka. Če se počuti nelagodno, je bolje, da takšno stvar zavrne. Zelo pomembno je tudi, da se pleteni otroški klobuk harmonično ujema z ostalimi oblačili.

Modeli za dekleta so predstavljeni v različnih barvah. Če želite, lahko pletene klobuk ali klobuk svetlo rdeče ali roza, kot tudi vse druge barve. Pleteni otroški klobuk, namenjen dekletom, se skoraj nikoli ne pojavi v črni barvi. Izjema so zimski modeli iz volnene preje. Toda tudi v tem primeru, so nujno okrašena na tak način, da končni izdelek izgleda zelo lepo in praznično. Na primer, mnoge matere pletene živalske klobuke v tej barvi. Zimski klobuk, ki spominja na črno mačko, bo na dekle izgledal zelo nenavadno, še posebej, če bo dopolnjen s podobnim šalom in torbico.

Klobuki za dekleta za poletje, praviloma, so narejeni s kljuko, vendar klobuk za fanta plesti s pletenjem najpogosteje. V slednjem primeru je izdelek precej gost in lep, tudi če je model sam po sebi preprost. Vedno jo lahko okrasite s povezovanjem zabavnega avtomobila ali svetlega helikopterja. Možno je tudi imeti kontrasten zaključek, ko je na primer podstavek izdelan v črni barvi, na robu paname pa je obrobljen z belo nitjo. Takšna kapa za fanta bo dobro izgledala v garderobi vsakega otroka.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja