FoodPro Preloader

Torijska ruda kot glavni dobiček na dražbi


V WoW je zelo enostavno kopičiti dostojno količino zlatih kovancev. Glavna stvar je vedeti, kako to narediti pravilno in kje. Ena izmed najlažjih poklicev, ki zaslužijo denar, je rudarstvo, saj je večina lokacij iger bogatih z obilico gorskih žil. Vendar ne vsak vir lahko prinese dovolj dobička. Torij

V WoW je zelo enostavno kopičiti dostojno količino zlatih kovancev. Glavna stvar je vedeti, kako to narediti pravilno in kje. Ena izmed najlažjih poklicev, ki zaslužijo denar, je rudarstvo, saj je večina lokacij iger bogatih z obilico gorskih žil. Vendar ne vsak vir lahko prinese dovolj dobička.

Torijska ruda, ki je najbolj zahtevna na trgu iger na srečo, ki jo je mogoče enostavno kmetovati in drago prodati. Kovine, kot sta kobalt in saronit, nimajo stalnega povpraševanja in pogosto bodisi padejo ali naraščajo. Predstavljajo spremenljiv dobiček, proces rudarjenja je zahteven in dolgotrajen. Potrebujemo stabilen in velik prihodek!

WoW torijeva ruda

Lahko naredite malo tržnih raziskav: kup torijeve rude na dražbi je namenjen za 80-120 zlatnikov, lahko pa ga prodate v razsutem stanju za 150 rok. Zelo pomembno je, da hitro in brez napora zberemo znesek, ki popolnoma zadovolji povpraševanje.

Ko potujete na WoW lokacije, se torijeva ruda nahaja v treh državah v velikih količinah. Na otoku Kalimdor obiščite Silithus in Winter Keys. Tretja lokacija, ki je preplavljena s torijem, je v vzhodnih kraljestvih (Burning Steppes). Vsak od njih ima svoje značilnosti in prednosti.

Lokacija - Zimski ključi

To območje ima dobre vire rude (torija, kobalta, saronita), ki so dovolj blizu drug drugemu. Najbogatejša mesta koncentracije rude v vasi za mirovanje in jamah ledu. Nahajajo se zelo blizu, kar vam bo prihranilo čas na kmetiji. Torijeva ruda v WoW-u se zlahka nahaja na sledilniku mineralov - potem lahko zberete veliko več kot iz spomina ali nasvetov igralcev. V jamah lahko najdete številne bogate torijeve vene in veliko število majhnih, ki dajejo več kot dvanajst kosov torijeve rude in drugih mineralov.

Silithus: WoW torijeva ruda

To območje ni za naporno in ne za hiter denar. Glavne rudne akumulacije so v jamah z velikim številom mobov. Torijska ruda je raztresena po vsej lokaciji, zato morate teči od vene do vene. Vendar pa obstajajo tudi prednosti, saj se lahko, ko se soočite z mafijami, ki se hitro odzivajo, zberete dodatne zlatnike za prodajo ali materiale za poklice. Na tem ozemlju je veliko redkih mobov, iz katerih pade močno orožje in močan oklep.

Burning Steppes so odličen kraj za kmetovanje.

Stalna kmetija - ta stavek, kolikor je mogoče, je primeren za to lokacijo. Torijska ruda se razprostira po obodu lokacije, ki je ovalna. Zaključek: samo teči v "krogu" in zbirati rudo med njeno predelavo. Prav tako lahko zaradi udobja raztopite rudo v ingotih v središču lokacije. Poleg torija lahko najdete depozite mithrila (precej drag in iskan vir na dražbi), temno železo (sploh ni dobičkonosna kovina). Preiščite zemljevid jamskega ograja. Zasledujejo jih ne samo zaradi rude. Veliko redkih mobov vam bo prineslo dostojno zlato in druge dobrote.

Osnove osnove

Glavne smeri gibanja v farmaciji so velik krog po obodu lokacije, ko bodo majhne žice v eni fazi obnovljene, velike pa v približno dveh krogih. Stalna premestitev vam omogoča enakomeren pretok virov, če v bližini ni konkurentov.

Zaključek

Seveda obstajajo še druge možnosti za zaslužek: dnevne naloge, izleti v ječe, pomoč igralcem. Ampak morate porabiti veliko časa in truda za to, da se nenehno v igri in ne smejo motiti. Med iskanjem mineralov lahko preprosto gledate televizijo, pijete kavo ali berete knjigo. In v kratkem času boste zbrali rudo za približno tristo zlatnikov.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča