FoodPro Preloader

Kako goljufati v "bedak"? Igre s kartami


Vsak od nas vsaj enkrat, ampak igral karte: doma, na obisku ali dolgo potovanje. Če želite prenesti čas, igra "Fool" - najbolj priljubljen način. In med partnerji ni redka oseba, ki praktično ne izgubi. Sreča? Ne, vse je veliko preprostejše - poznavanje goljufanja v "Fool". Varno

Vsak od nas vsaj enkrat, ampak igral karte: doma, na obisku ali dolgo potovanje. Če želite prenesti čas, igra "Fool" - najbolj priljubljen način. In med partnerji ni redka oseba, ki praktično ne izgubi. Sreča? Ne, vse je veliko preprostejše - poznavanje goljufanja v "Fool". Varnost roke - in uspeh je zagotovljen.

Zavedajoč se skrivnosti, je zanimivo opazovati, kako poskuša oseba neopaženo odriniti karte. Mnogi so videli, kako mojstrsko letijo in premikajo karte v rokah profesionalca, ki se spreminja v razburljivo dejanje, končni rezultat pa obljublja, da bo distribucija zmagala. Dejansko je med odvračanjem pozornosti kartičnih manipulacij lažje izvleči tiste karte, ki bodo odločilne v igri s krova. Njihova uporaba ne bo neprimerna: izvlecite jo iz rokavice ali pa jo neopaženo dvignete s tal. Zato pred igranjem z neznano osebo ocenite njegovo sposobnost igranja med gledanjem kart.

Kako se naučiti goljufati v "Fool" je zanimivo za mnoge, sploh ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Priporočljivo je, da to storite, ko je veliko igralcev in so zaposleni v pogovoru, vendar lahko to poskusite v igri dveh igralcev. Tukaj si ogledamo nekatere od najbolj priljubljenih načinov za premagovanje sovražnika in postane zmagovalec. Vendar ne pozabite, da so oblikovani za nepoklicne igralce. Ne uporabljajte jih pogosto, sicer je to razkritje.

Koristni nasveti

Poskusite se vmešavati v kartice sami, tako da je več možnosti, da se igrate s seboj in izberete najboljše kombinacije. Konec koncev lahko partner to stori sam in zmaga mu bo izginila. Ko sedite za igranje v parih, poskusite kot partnerje izbrati preizkušene igralce ali sedeti pred njimi. Torej, možnosti za zmago, vodja bo poskušal onemogočiti igralce na straneh. In nalaganje počitka je zanj povsem nedonosno, saj v igri niso nevarne.

Je bil zemljevid?

Če boste igrali "Flush", potem bo ta način, kako goljufati v "Fool", resnična najdba. Med igro, "vrgel" oseba katero koli kartico, ki se ni boril in ki je nihče ni šel. Tako se lahko znebite nepotrebnih kartic in nasprotnika izgubite.

Metoda je priporočljiva za uporabo, če je nasprotnik neizkušen ali igra karte z otrokom. Najbolje je, da ta dejanja obrnete sredi igre, nasprotnik je bolj sproščen in razmišlja o naslednji potezi. V tem primeru se karte vržejo podobno (če je v igri številka osem - lahko vržete devetko, jack je dama) ali večje v primerjavi s prejšnjimi. Konec koncev, če je v igri na ducate, in da bi vrgli sedem, bo nasprotnik verjetno začel pregledovati karte, primerjati in ovrednotiti izdelane poteze s svojo.

Ista prevara se lahko uporabi, ko se boriš, pogosto deluje. Toda v drugem primeru je treba več pozornosti posvetiti igri - in poskus se lahko razkrije.

In še več adutov in manj kart.

Glavna skrivnost je, da so bile karte "rebound" (tiste, ki niso več v igri) blizu. V času, ko so vsi navdušeni nad igro, lahko zavržete nezaželene malenkosti na kartici ali potegnete adute. Skoraj nihče se ne spomni kartic, ki so zapustile igro. Če želite zavreči kartice, jih poskusite držati z dvema rokama. Na dlani, tiho skrijte tiste, ki jih je treba ponastaviti, potem ko jih premaknete na konec ventilatorja. S to roko pokrijte karte na igralni mizi, ki jih odstranite v odložitvi, tiho spustite do njih in svoje. To se naredi le, če je v igri dovolj kartic. Če jih ni veliko, potem so ukrepi bolj opazni. Konec koncev, če ste se prijavili in premagali z eno kartico, potem ne boste mogli ponastaviti svoje, in pojavila se bodo vprašanja o dodatnih kartah na igralnem polju. Igralce lahko z lahkoto odvrne z zanimivo zgodbo ali smešnim incidentom o nekem prisotnem. Kapljica igranja, znanje o goljufanju v "Fool" - in zmagi v žepu.

Ne morete vrniti v odloženo slušalko? Ni pomembno, karte lahko skrijete v žepu ali rokavu. In v naslednjem obroku vključiti v novo igro.

Glavni pogoj je, da se skrijete samo karte v parih, če tega ne storite, potem je nasprotni znesek takoj razviden iz nezapolnjenega zneska, krov pa se lahko prešteje. Konec koncev, če se zadnje karte razdelijo, vendar se vaš nasprotnik in vaša številka ne ujemata, je več kot čudno.

Skupaj zabavno

Kako goljufati v kartah v "Fool"? Preprosto in enostavno, če oseba ni sama. Za igro potrebujete sokrivca, ki se ne bo odrekel. Sedeti morate poleg kartic drugega. In potem samo vprašanje tehnologije. Skupaj je lažje obvladati druge igralce. Medtem ko se bo eden boril nazaj, bo drugi odvračal pozornost vseh. Lahko goljufaš, pretepaš kartico, kot na primer diamante. Toda možnost, da tukaj ne bodo opazili, je majhna in ne bi smeli trenirati z resnimi tekmeci.

In karte so "označene"

Ta metoda je najlažja. Vsi zemljevidi so označeni, lahko so v obliki punkcij, zareze ali scuffs. To bo pomagalo določiti potrebne kartice v prvih primerih goljufanja. Poskusite razlikovati med nalepkami na oblekah, da se ne zmedete. Na primer, asi se upognejo v manjših kotih. Naredite to rahlo, sicer bodo oznake opazile ostalo. Če je krov nekoga drugega, etikete ni težko uporabiti v igri. Dodatno, prstni odtisi in šestice. In ko se predajo, se ne vnesejo, postanejo opazne.

Več kart - priložnost za zmago

Zanima me, kako tiho goljufajo v "Fool"? Hendikep na začetku igre bo med distribucijo dal več dodatnih kartic. V tem primeru lahko prisilite nasprotnika, da dvigne karte in poveča število adutov v sebi. Toda samo na začetku, v sredini ali na koncu igre bodo dodatne karte postale neuporabna ravnotežja in prednosti bodo prenesene na nasprotnika. To je storjeno neopazno od ostalega: očarati tiste, ki so v sobi, s pogovorom ali uganko z nekim vprašanjem. Kartice so skrite tako: raztegnite šest drugih kot ventilator in postavite dodatne tiste v dlan vzporedno z njim.

Kdo nima skritih kart - nisem kriv

Če je veliko igralcev, potem morate sedeti blizu drug drugega. In to igra v rokah mnogih, in vprašanje, kako v goljufija v "Fool" ne nastane. Konec koncev lahko vidite karte konkurentov, ki sedijo v bližini. To je treba storiti neopazno, s kratkim pogledom. Zapazljivo bo opazovanje.