FoodPro Preloader

Kako vezati lepe in originalne kroglice iz kroglic?


Fenichka je izvirno in lepo darilo za vsako dekle. Različne tehnike tkanja odpirajo velike prostore za fantazijo, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvene avtorske mojstrovine. Kako vezati kroglice? Zelo enostavno, glavna stvar je, da imate pri roki vse, kar potrebujete. Za najpreprostejšo zapestnico z biseri boste potrebovali ribiško vrvico ali gosto nit, škarje, kroglice različnih barv, svečo. Začni

Fenichka je izvirno in lepo darilo za vsako dekle. Različne tehnike tkanja odpirajo velike prostore za fantazijo, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvene avtorske mojstrovine. Kako vezati kroglice? Zelo enostavno, glavna stvar je, da imate pri roki vse, kar potrebujete.

Za najpreprostejšo zapestnico z biseri boste potrebovali ribiško vrvico ali gosto nit, škarje, kroglice različnih barv, svečo. Začnimo z rahlo zapletenim modelom različnih verig tipa »kroglic«, združenih skupaj.

Tkano je v dveh niti, zato je treba konice nujno voskati z navadno svečo. To bo olajšalo proces kleščenja kroglic. Nato vzemite tri kroglice in jih navijete skozi nit ali ribiško vrvico. Premakni jih v središče. Nato previdno previdno preusmerite navoje skozi luknje zunanjih kroglic, tako da desni navoj preide skozi rob na levi in ​​levi navoj skozi rob na desni. Rezultat je slika v obliki obrnjenega trikotnika.

Nato na vsaki strani dodajte še dve kroglice in skozi desno konico navijte desno konico niti, levi konec pa skozi najbolj desni rob. Naslednji korak je enak, dodamo samo tri kroglice, ne dveh. Po fiksiranju ekstremnih kroglic z nitmi je potrebno narisati.

Ko je prvi element pripravljen, je čas, da se premaknete na naslednjo. To naredite tako, da vsaki od niti dodate dve kroglice in ju povežete preko skrajnih nasprotnih kroglic. Nato vzemite še eno kroglico in skozi njo skozi obe niti.

Zaporedje dejanj ponovite tako, kot je zahtevano število krat, dokler ne dobite žepa zahtevane velikosti.

Za večino ljudi se takšno tkanje zdi preveč preprosto, zato bo zanimivo, da se seznanijo z drugimi vrstami tkanja. Na primer, kasneje se boste naučili kako tkati iz kroglic s tehniko »pol polomba«.

Za tkanje se vzame eno nit, na katero se nanese deset kroglic. Nit se mora speljati skozi prvo, nato pa še šest kroglic. Nato se nit navije skozi osmo kroglico (treba je upoštevati že od samega začetka) in še šest kroglic. Nato se skozi zadnjo vez skozi nit prenese, tako da se oblikuje trikotnik. Tkanje se nadaljuje na podoben način, tvori vse nove trikotnike, usmerjene navzdol in navzgor.

Dokončana žebelj se lahko zašije v obroček ali skozi luknje navijete trak, ki bo uporabljen kot kravata.

Za tiste, ki ne vedo, kako vezati iz kroglic, lahko začnete tudi s tehnologijo »šahovska težava«. Če želite to narediti, vzemite štiri kroglice in jih na vrvici. Dodajte še tri in dve več. Priporočljivo je, da uporabite različne barve, tako da se bo izkazalo, da je veliko lepše. Peljite črto skozi peti krog, nato skozi tretje in prvo. Nato obrnite navoj in na enak način nadaljujte tkanje.

Ta vrsta tkanja vam omogoča, da dobite kvadrat, izdelan s tehniko "mozaik". Ko je prvi pripravljen, nadaljujete z naslednjim, ki prihaja od začetnega, dokler izdelek ni dovolj dolg.

Ob robovih končnega izdelka je zaželeno, da hodimo po obarvani niti, ki jih pritrdimo z dodatnimi kroglicami.

Druga zelo zanimiva vrsta tkanja za tiste, ki ne vedo, kako tkati kroglice, so “oči”. Ta tehnika ne bo zahtevala le običajnih steklenih kroglic, ampak tudi kapljice-oči.

Na začetku vzemite 10 kroglic in jih izmenično vstavite na ribiško vrvico. Nato dodajte eno kapljico. Zavarujte vse z vlečenjem ribiške vrvice skozi celotno vrsto kroglic, tako da se oblikuje zanka. Nato vzemite 8 kroglic, navijte nit skozi njih in navijte kroglico. Peljite linijo skozi 2 kroglice do prve zanke, nato pa ponovno skozi celotno vrsto, tako da oblikujete zanko. Cikel ponovite tolikokrat, kot je potrebno.

Kako ne le kroglice, ampak tudi ogrlice? Uporabite lahko podobne tehnologije z dodajanjem vrstic kroglic, ki bodo ohlapno obešene, okrasile in podaljšale vrat dekleta. Tudi zgoraj navedene vrste tkanja so odlične za izdelavo obročev kroglic. Tako lahko dobite celo vrsto nakita, ročno izdelane.

Zdaj veste, kako vezati zapestnice iz perli in nedvomno lahko naredite čudovito darilo vsem svojim prijateljem!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti