FoodPro Preloader

Priprava na karneval. Izdelava angelskih kril z lastnimi rokami (trije načini)


Prihaja kostumska zabava in misliš, s kom se obleči? Ponujamo vam vlogo Angel. Preoblikovanje v to sliko ni težko. Kostum je tudi zelo preprost za izvedbo. Med stvari v vaši garderobi boste zagotovo našli belo obleko, vendar vas bomo naučili, kako s svojimi rokami izdelati angelska krila. V članku so predstavljeni trije mojstrski tečaji za izdelavo tega atributa. Študir

Prihaja kostumska zabava in misliš, s kom se obleči? Ponujamo vam vlogo Angel. Preoblikovanje v to sliko ni težko. Kostum je tudi zelo preprost za izvedbo. Med stvari v vaši garderobi boste zagotovo našli belo obleko, vendar vas bomo naučili, kako s svojimi rokami izdelati angelska krila. V članku so predstavljeni trije mojstrski tečaji za izdelavo tega atributa. Študirajte jih, izberite tistega, ki vam je najbolj všeč, in se lotite ustvarjalnega procesa.

Izdelava belih angelskih kril iz improvizacije. Pripravljalna faza

Ta model je narejen iz najbolj cenovno dostopnih materialov:

  • A3 karton (2 lista);
  • beli papir;
  • Beli prtički;
  • širok elastični trak (približno 2 metra);
  • pero.

Poleg tega boste potrebovali PVA lepilo, toplotno pištolo, škarje, svinčnik, pribor za šivanje, spenjalnik.

Navodila za izdelavo angelskih kril za modno obleko iz prtičkov in perja

Na papirju narišite skico velikosti krila, ki jo potrebujete. Izrežite predlogo, jo prenesite na karton. Izvedite dva taka dela, simetrična. Dab bel papir na obeh straneh. Nato poskusite izdelek nazaj in označite mesta, kjer bodo pritrjeni elastični trakovi. Upoštevajte, da mora biti razdalja med njima enaka širini hrbta. Šivajte jih na kartone ali jih pripnite s spenjalnikom. Pritrdite točke pritrditve z belimi papirnimi obliži. Zdaj nadaljujte z načrtovanjem izdelka. Lepljenje angelskih kril s termogunom ob robovih z belimi dolgimi perji. Preostali prostor okrasite s prtičkom. Kako to storiti? PVA lepilo nanesite na celotno površino krila. Zložite prtiček in ga pritrdite na kartonski del. Tako izdelajte celoten izdelek. Zmečkani prtički so vizualno zelo podobni dlake. Angelska krila, izdelana na ta način z lastnimi rokami, so videti zelo verjetna. Posodo pustite, da se posuši pri sobni temperaturi. Pritiskajte ga vzdolž robov (kjer so peresa pritrjena) s trdimi predmeti. Med izvajanjem tega dejanja pazite, da ne obrišete prtičkov. Po atributu karnevalske noše se lahko posuši z dekorativnimi elementi: okrasnimi, kroglicami, pobarvanimi z akrilnimi barvami.

Fantasy nima meja! Papirnate jedi - osnova za izdelavo atributov za maškarade

Iz lastnih rok (foto potrditev) iz materiala, kot so kartonske plošče za enkratno uporabo, je možno izdelati izvirna in lepa angelska krila. Kaj potrebujemo za delo? Preučujemo seznam materialov in orodij:

  • papirnate plošče (majhne);
  • marker;
  • Škarje;
  • Toplotna pištola;
  • 2, 5-4 cm širok saten trak

Metoda izdelave

Na osmih ploščah označite črte v obliki polmeseca na obeh straneh z oznakami. Obrežite jih vzdolž teh kontur. Tako dobite šestnajst "polmesecev" in osem oval z ostrimi vogali. Odložite zadnje podrobnosti, niso potrebne pri delu. Pri izvajanju tega postopka ne pozabite, da morajo biti vsi "polmeseci" enake velikosti in širine, zato sledite v enem vzorcu. Ti klini bodo še naprej služili kot perje na izdelku. Nadaljujte z izdelovanjem angelskih kril s svojimi rokami, kot je to: postavite celo kartonsko ploščo na glavo, postavite osem kosov klina na vsako stran v obliki ventilatorja. Zlepite jih s termogunom. Zgoraj pritrdite še eno takšno ploščo za enkratno uporabo. Nato sledite trakom traku. Zalepite njegove robove na napačno stran izdelka. Končno različico tega plovila si lahko ogledate na fotografiji. Vsak od vas lahko naredite te izvirne angelske krila z lastnimi rokami v eni uri.

Vstavi kos bele krpe

Kostum angela, in sicer njegov glavni del - krila, je lahko zelo hitro izdelan iz finega tekstila. Da bi jih naredili, boste potrebovali naslednje materiale: belo tkanino (bombaž, lan, svila), nit in iglo, spenjač, ​​karton, škarje.

Želite vedeti, kako narediti tako atraktivno obleko? Nato preučite opis.

Izdelajte predlogo in kartonsko podlago, kot je opisano v prvi različici izdelka. Nato pokrijte obdelovanec z belo krpo in ga pritrdite s spenjalnikom. Še en kos tekstila, ki se raztrga v dolge trakove širine 3-5 centimetrov. Pritrdite šive na navoj vzdolž enega roba in ga rahlo potegnite, da se oblikujejo volančki. Pridobite bujne podrobnosti na krilu vodoravno s spenjalnikom. Tako okrasite celotno prednjo stran izdelka. Angelska krila, izdelana na ta način, so obsežna in zelo lepa. Raztrgani robovi tkanine so povezani s perjem in puhom ter so na takem dodatku zelo naravni.

Zaključek

V članku vam predstavljamo tri načine, kako narediti takšen element za ustvarjanje podobe angela, kot krila. Upamo, da bodo nekateri od njih zagotovo prišli pri pripravi na najbližji karneval.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike