FoodPro Preloader

Kako okrasite očala za poroko z lastnimi rokami? Ideje


Razmišljate o lepih očalih za poroko? To je zelo enostavno narediti sami. Okrasite steklo na različne načine. Uporabljajte trakove, kroglice, okrasne, niti in čipke. Vse, kar je pri roki. Izdelujete lahko tudi smešna in netrivijalna očala, ki jih v trgovini ne najdete. Spodaj si oglejte ideje in nasvete. Risba

Razmišljate o lepih očalih za poroko? To je zelo enostavno narediti sami. Okrasite steklo na različne načine. Uporabljajte trakove, kroglice, okrasne, niti in čipke. Vse, kar je pri roki. Izdelujete lahko tudi smešna in netrivijalna očala, ki jih v trgovini ne najdete. Spodaj si oglejte ideje in nasvete.

Risba

Kako narediti originalna poročna očala z lastnimi rokami? Danes je modno fotografirati. Na poroki fotograf ne pusti neveste in ženina iz objektiva. Zato morajo glavni liki dneva vedno videti fotogenični in ustvariti zanimive posnetke. Očala šampanjca lahko pomagajo pri tem.

Dovolj je, da na steklo narišemo spužve in brke z akrilnimi barvami. Naredite lahko tudi smešen napis, na primer nevesto in ženina ali v angleškem jeziku, g. In gospa. Takšna očala bodo zanimiva opora za fotografijo. In od njih, tudi če je neobvezno piti, je mogoče preprosto pripeljati do ust.

Dekoracija niti

Za izdelavo očal za poroko s svojimi rokami na ta način ne boste potrebovali posebnih znanj. Tudi če ste zelo daleč od obrti, vendar pa v ekozilu praznujete poroko, imate še vedno možnost, da prihranite dodaten dekor. Konec koncev, avtor očala niso poceni. Ampak ni nič lažje narediti sami.

Vzamemo kozarec in nalepimo nogo z lepilom iz vroče pištole. Zdaj ga je treba oviti z grobim koncem. Če nimate vroče pištole ni pomembno. Vzemite cev iz lepila PVA, jo preluknite z iglo, skozi katero se razteza nit. Tako povlečete vrv skozi lepilo in ovijete nogo okoli nje. Kot dodaten dekor lahko povežete kovinska srca ali kateri koli drug kos nakita.

Dekoracija čipke

Ta način dekoracije kozarcev za poroko z lastnimi rokami je zelo podoben prejšnjemu. Samo v tem primeru morate vrv obrniti ne na nogo, temveč na samo steklo. Metode njenega pritrjevanja so enake: vroče ali PVA lepilo.

Pri tej metodi dekoriranja potrebujete tudi kos čipke. Treba je prilepiti tik pod vrv. Da bi obe plasti držali tesno, je treba čipko vezati z grobo nitjo, katere konce lahko vezamo v lok.

Zdaj je ostalo lepljenje dodatnih dekorjev. To so lahko kroglice, tako plastične kot lesene. Mimogrede, lahko jih postavimo na konce strun.

Bead dekor

Zgoraj si lahko ogledate fotografijo očal za poroko. Naredite svoje roke, samo da ponovite tehniko dekoracije. Potrebovali boste kroglice različnih velikosti, barv in oblik ter vročo puško za dekoracijo.

Najprej narišite sliko. Slate svinčnik na steklo črpa slabo, ampak vosek se spopade s to nalogo. Oglejte si splošno obliko dekorja. Mogoče bi jo radi postavili z ovalom ali pa s srcem ali trikotnikom.

Ko je obrazec pripravljen, ga lahko začnete izpolnjevati. Nanesite belo ali bež podlago z akrilnim premazom. To je priročno tako z majhno gobico kot z gobo. Ko je barva suha, boste morali narisati ornament ali kakršne koli kodre vzdolž obrisa madeža.

Zdaj lahko začnete polniti. V kaotičnem vrstnem redu lepljenja kroglic. Vidite, da se enobarvni elementi in elementi enakega tipa ne nahajajo blizu. Kot dekorativni elementi uporabite okrasne kamenčke. Lahko okrasite ne le "telo" stekla, temveč tudi njegovo nogo. V istem slogu lahko okrasite steklenico šampanjca.

Lepa obloga

Kako okrasite očala za poroko z lastnimi rokami? Eden najlažjih načinov je, da naredite podlogo. In v obliki, kakšne naj bodo?

Steklo ženina lahko okrašena z metulj, vendar kozarec neveste - šopek. Za izdelavo miniaturne kravate potrebujete usnjeni trak. Zavrtite ga z obročem, v sredini pa ga pritrdite z drugim usnjenim trakom nekoliko manjše velikosti. Metlo lahko pritrdite na steklo z vročo pištolo.

Zdaj pa pojdite na šopek neveste. Narejen mora biti iz tankega, vendar obdržati obliko tkanine. Narežite ga na trakove in šivajte po enem robu z iglo ob enem robu. Zdaj dosegamo rezultat. Enako je treba narediti z rezom tkanine drugačne barve. Nato zmešajte nabrane tkanine skupaj. Dno mini šopek je pritrjeno s pištolo za lepilo. Kot dekor lahko uporabite majhne kroglice, kroglice ali okrasne.

Cvetlični dekor

Kaj bi lahko bilo lepše od svežega cvetja? Ja, verjetno nič. Zato je dekoracija kozarcev za poroko z lastnimi rokami pogosto narejena iz rastlin. Rože okrasijo mize, sobe, loke in avtomobile. Torej lahko naredite majhen kup, ki ga je treba povezati z grobo nitjo do stebla stekla.

Če imate radi nekaj nežnega, potem izberite majhne svetle rože. In če želite dodati več pompe, priložite majhno vrtnico na vsako steklo. Mimogrede, te rože dekleta bodo lahko vstavite v lase, in moški - v žepih jakne. In na splošno lahko take miniaturne grozde razdelimo gostom kot spominek.

Figurice iz polimerne gline

Če je nevesta igralka, potem ji ne bo problem, da s svojimi rokami pripravi očala za poroko. V njihovi proizvodnji bomo imeli mojstrski tečaj.

Prvi korak je priprava očal. Na njih črpamo lepe začetnice neveste in ženina in jih oblikujemo v srca. Zdaj prebarvamo z akrilno barvo. Črna barva bo najbolj berljiva, če pa uporabite nekaj z iskricami, potem ste prepričani, da gostje ne bodo mogli razbrati napisov.

Ko je steklo pripravljeno, lahko nadaljujete z oblikovanjem številk. Narejene so iz polimerne gline. Najprej naredimo nevesto. Krogla se zvija iz mesa - to bo glava. Iz tankih klobas ustvarjamo frizuro, kakor tudi oblikovamo oči, nos in usta. Zdaj naredimo tri klobase. Ena debelejša, druga dva tanjša. Pritrdimo jih drug na drugega in pritrdimo glavo na vrh. Zdaj naredimo še dve trdni krogli in ju zlepite na rokav. Za krilo morate zaviti belo plast. Razrežite ga v enake trakove. Sedaj moramo zbrati vsakega od njih in ga zaviti v obroč. Krilo bo sestavljeno iz treh takšnih segmentov. Lečemo vse podrobnosti in slika neveste je pripravljena.

Zdaj je potrebno narediti ženina. Ustvarjamo glavo po analogiji s prejšnjo, le da moramo narediti krajšo, ne pa dolgo frizuro. Sedaj naredimo pravokotnik in štiri črne klobase. Dva od njih sta tanjša - to bosta roke in dva debelejša - noge bodo. Zdaj povežemo dele ženina. Iz belega materiala odrežite trikotnik in ga zlepite pod vrat. To bo majica. Na njem morate pritrditi kravato, sestavljeno iz trikotnikov. Vlečemo trdne in črne kroglice. Telo so roke, črne pa noge. Zberemo sliko in jo pošljemo v pečico pol ure. Nato jih lahko pritrdite na očala.

Slikanje + aplikacija

Takšna očala so zelo nežna in romantična. Lahko se bodo popolnoma približali vsaki poroki. Izbrati mora samo pravo barvo in dodatke. Kako narediti očala za poroko z lastnimi rokami? Walkthrough je.

Razmaščimo kozarec. Nato niansiramo v beli barvi, podnožje stekla pa v zlato. Najbolj primeren način za to je z gobo.

Zdaj morate sliko uporabiti z akrilno barvo. Vzamemo tanko čopič in barvamo valove in kapljice. Vendar se ne smejo nahajati na kaotičen način, temveč na jasno določeni poti. Lahko je val ali spirala.

Zdaj je potrebno izdelati cvetje iz plastike. Vsako cvetno listo je treba slepiti ločeno, nato pa povezati dele. Da se v prihodnje ne bi odtisnili, jih je treba takoj izdelati iz materiala želene barve. Ustvarite rože in jih pecite v pečici. S pomočjo vroče pištole jih pritrdite na očala. Kot jedro lahko uporabite tako kroglice kot tudi kovinsko okovje.

Okrasni dekor

Izdelava očal za poroko z lastnimi rokami bo videti zelo impresivno, če uporabite nekaj briljantnega. Na primer, okrasni kamni in kroglice. Da ni videti vulgarno, bi morali razmisliti o risanju. Stekla ni treba krasiti z vseh strani. Lahko naredite samo eno sprednjo stran. Ne skrbite, da gostje ne bodo videli vašega dela. Od svetle svetlobe bo sijalo celo skozi praznično šampanjec.

Kako ustvariti dekor okrasnih? Na papirju narišemo skico in jo nato prenesemo na steklo. Zdaj izmenično lepila okrasnih z vročo pištolo. Ne začenjamo od spodaj in ne od strani. Najprej zlepimo največje dele. V našem primeru je to osrednja navpična črta. Ko sedi trdno na svojem mestu, se lahko premaknete na fino dekoracijo. Razširjamo valove, cvetje ali kateri koli drug vzorec glede na vašo sliko.

Takšno delo ne zahteva dodatnega pokritja. Nima smisla, da ga lakiramo, ker bodo v tem primeru okrasni kamni še slabše.

Slikarstvo

Razmišljate o izdelavi očal za poroko z lastnimi rokami? Pri tem vam bo pomagal mojstrski razred spodaj.

Prvi korak je risanje skice na papirju. Brez tega nikjer. Kakšna naj bo tema? To so lahko cvetje ali preprosto lepi vzorci kot v našem primeru. Tukaj je ideja. Če skupaj položite dva kozarca, se izkaže srce. Ko je skica pripravljena, jo morate prenesti na steklo.

Sliko na steklu nanesemo s svinčnikom. Ko je skica pripravljena, lahko začnete slikati. Vzemite konturo - to je barva za steklo. Lahko je prosojna, srebrna, zlata, z iskricami in brez. In zdaj morate obkrožiti črto svinčnika. Zanimiv je učinek, ko delo dopolnjujeta dve vrsti barve. Ena od njih je konveksna kontura, druga je ravna akril. Z običajno krtačo lahko pobarvate liste ali cvetne liste.

Ko je delo pripravljeno, ga je treba dopolniti z dekorativnimi detajli. Lahko so okrasni ali majhne kroglice. Glavna stvar - ne pretiravajte. Poudarek bi moral ostati na sliki, ne pa na plasti briljantnih kamnov.