FoodPro Preloader

Otroške sanje - pena


Vrhunec vsake notranjosti bo služil kot pena letalo. Dobro oblikovan model in pritrjena na strop je videti zelo impresivno in precej nenavadno. Sestavljanje kakovostnega letala je zelo dolgotrajen proces in povedali vam bomo, kako vse narediti brez napak v tem članku. Prednosti modelov pene Z uporabo pene lahko oponašate materiale, kot so kovina, omet ali plastika. V

Vrhunec vsake notranjosti bo služil kot pena letalo. Dobro oblikovan model in pritrjena na strop je videti zelo impresivno in precej nenavadno. Sestavljanje kakovostnega letala je zelo dolgotrajen proces in povedali vam bomo, kako vse narediti brez napak v tem članku.

Prednosti modelov pene

Z uporabo pene lahko oponašate materiale, kot so kovina, omet ali plastika. Vizualno izdelani modeli polistirenskih letal se od njih nikakor ne bodo razlikovali. Poleg tega, enostavnost izdelave na postavitev stranke in sposobnost, da barve v kateri koli barvi, vam omogoča, da ustvarite zelo realistične modele. Posamezni dekorativni elementi iz penaste plastike imajo naslednje prednosti:

1) Enostavnost - omogoča, da brez težav ne samo prevažate velike strukture, temveč tudi pritrdite na strop.

2) Trajnost - če je večina materialov po padcu ali udarcu, potem je pena, nasprotno, bolj odporna na vse vrste udarcev. Element, ki zahteva popravilo, se lahko hitro zlepi.

3) Varnost - ta material nima negativnega vpliva na okolje, prav tako je popolnoma varen za otroke, ne povzroča alergij in ne absorbira prahu.

Najenostavnejši modeli

Začetnikom v aeromodeliranju svetujemo, da najprej sestavijo jadralno letalo. Lahko se razlikuje od drugih parametrov, kot so teža, dimenzije, razmerja in tehnologija, da se ustvari krilo. Na primer, model z razponom krila 400 mm in teža 26 gramov se šteje za jadralno padalo in z desnim metom lahko ostane v zraku približno 30 sekund. Če vam uspe zgraditi takšen model in presežete rezultat, lahko varno greste na tekmovanje. Jadralno letalo, seveda, ni ravnina pene, ampak da bi ustvarili idealen model, boste morali v fazi projektiranja izračunati optimalno maso, obliko in površino ležajnih površin. Takšno usposabljanje bo omogočilo bolj pripravljeno pristopanje k resnim in velikim modelom. Delo se začne z izdelavo risb v naravni velikosti, izdelavo predlog kobilice, trupa, stabilizatorja in seveda izbire materialov.

Priporočila za izdelavo

Vsak model se začne rojevati s proizvodnjo krila, stabilizatorja in kobilice. Po označevanju lahko te elemente previdno odrežemo s skalpelom in začnemo profilirati. Od linije največje debeline je večji del odstraniti z ostrim nožem. Podatke lahko povzamemo z brusnim papirjem različnih zrnavosti. V nekaterih konstrukcijah je možno s pomočjo dvoboja izdelati armaturo krila. V vsakem primeru bodite previdni pri izdelavi predloge. Napačna predloga lahko izniči vse nadaljnje delo. Že zaključen model ravnine iz balastne pene iz lastnih rok, odpravi popačenja itd. Razumemo še naprej.

Ravnina iz pene iz rok

S pomočjo različnih simulatorjev je treba izvesti matematično modeliranje letala in njegovih posameznih delov. Ali pa lahko na internetu najdete že pripravljene projekte, ki jih morate natisniti. To je najpomembnejša faza, in če pride do kakršnih koli napak, vaše letalo pene nikoli ne bo letelo.

Nato bi morali malo delati na sami tehnologiji. Poudarek je na rezanju pene. Kot kaže praksa, je najbolj natančno rezanje možno s pomočjo volframove ali nichrome žice, ki se segreva s tokom 1, 5 A, s čimer nastane videz vbodne žage. Pri navzkrižnem rezanju, na ognjevzdržne plošče ali šablone iz tankega aluminija, se na koncah materiala nanesejo. Ta tehnologija je nepogrešljiva pri izdelavi kompleksnih kril, spremenljivih profilov in vseh ukrivljenih delov. Ko se izteče, lahko takoj začnete rezati dele po risbah, prenesenih na peno.

Pri izdelavi trupa in kril morate jasno upoštevati dimenzije. Vsak presežek ali nepravilnosti se lahko spremeni s smirkovim papirjem, pri čemer je pomanjkanje že potrebno za lepilo, kar je nezaželeno. Če se bodo znotraj vašega letala namestili deli, je potrebno v fazi montaže trupa poskrbeti za njegovo notranjo dimenzioniranje.

Gradbena vezava

Če ga izdelujete že na končnem modelu, bo na nekaterih mestih zelo težko obdelati površino z lepilnim trakom. Zato je priporočljivo, da to storite na posameznih delih, in po mestu sklepov je treba skrbno obrezati. V idealnem primeru ne bi smelo biti nobene »gole« pene, zato bi morali predstaviti celoten model, kot če bi bil v zaščitnem kokonu. Edina izjema je trup. Ne glede na barvo morajo biti prve plasti zalepljene s prosojnim trakom in nato v skladu z želeno barvo.

Toplotna obdelava

Letalo iz pene, pripravljeno po obrezovanju, se zategne in poravna z običajnim železom. Regulator mora biti nameščen med sintetiko in volno. Nato gladimo odiranje, ne da bi izpustili eno podrobnost na celotnem območju. Pazljivo pazite na temperaturo, bolje je, da jo naredite malo manj, kot da bi zažgali luknjo. Upoštevati je treba tudi dejstvo, da se šivi, ki niso bili prekriti, ob napetosti razvežejo. Pri napenjanju krmilnih utorov morate biti še posebej previdni, tako da po zaključku toplotne obdelave delujejo v obeh smereh.

Za mnoge ostaja otroške sanje - aeromodeliranje. Do danes je na voljo veliko število gotovih modelov ali oblikovalcev, s katerimi boste lahko čim prej sestavili polistirenske letala. Z lahkoto lahko najdete fotografijo želene zračne ladje, tudi v našem članku. Čas je, da izpolnite svoje sanje!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti