FoodPro Preloader

Kako ptice iz plastične steklenice dvignejo žganje?


Kako zanimiv je naš svet! V naravi je stalno kroženje snovi. Ljudje se morajo tudi tega naučiti, da ne bi zbirali gorskih smeti okoli sebe, temveč da bi našli koristno uporabo za kakršen koli odpadni material. Ustvarjamo okoli nas lepo, spreminjamo svet okoli nas. Izdelava različnih izdelkov iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami, dajemo nekomu razlog za nasmeh. In če

Kako zanimiv je naš svet! V naravi je stalno kroženje snovi. Ljudje se morajo tudi tega naučiti, da ne bi zbirali gorskih smeti okoli sebe, temveč da bi našli koristno uporabo za kakršen koli odpadni material.

Ustvarjamo okoli nas lepo, spreminjamo svet okoli nas. Izdelava različnih izdelkov iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami, dajemo nekomu razlog za nasmeh. In če pomislite, koliko materiala je bilo potrebno za to delo, postane jasno, da je bilo zunaj malo manj odpadkov.

Zdaj se v modo začenjajo uporabljati različni elementi oblikovanja za okrasitev vile. Ptice iz plastične steklenice, nameščene v cvetlični postelji, ali princesa žaba v bližini ribnika, bodo vašemu mestu dali poseben čar. Samo dovolite si, da sanjate, in iz vsake stvari, ki je zlomljena ali zastarela, lahko zgradite majhno žival, cvetlični vrt ali kaj drugega.

In kakšne nenavadne obrti iz »ene in pol« lahko naredite z lastnimi rokami! Plastenke so zelo priročen material, s katerim lahko delate. Glavna stvar je, da ne zavržete prazne posode, ampak da jo postavite na eno mesto, da jo boste kasneje lahko vzeli in utelešili vaše ideje. Ptice lahko letijo, igrajo vlogo okrasnega ornamenta ali postanejo cvetna vaza. In kako čudovita gredica izgleda kot labod ali želva!

Če želite narediti lepe ptice iz plastične steklenice, morate pobrati različne posode. To so lahko 5 l ali celo 10 l steklenice. Večja je oblika obdelovanca, večja je vaša plastična »hišna ljubljenčka«. Proizvodne tehnike so lahko drugačne. Nekdo raje uporablja dna in nekdo bolj podoben tehniki peresa.

Da bi vaše ptice iz plastične steklenice izgledale kot žive, morate uporabiti nekaj drugega. Na primer, za čaplje, flamingo, štorklje, kovinske palice ali debelo žico potrebujete za dolg vrat in noge. Za telo fit steklenico 5 litrov. Perje so lahko narejene iz odrezanega dna, ki jih potaknejo na zelo gosto nit ali žico.

Druga možnost je, da vse perje prerežete s sten dolgih ozkih steklenic. Če material ni zelo veliko, potem poskusite združiti obe metodi. Da bi končane številke izgledale pisane, lahko plastiko pobarvamo. To je najbolje storiti v pripravljalni fazi. Vsaka barva bo naredila, vendar je bolj priročno uporabljati pločevinko. Zdaj se bodo vaše ptice iz plastične steklenice igrale s svojim perjem!

Da bi vaši obrti dobili bolj verjeten pogled, lahko uporabite omet. Zanimive številke dobimo tudi iz pene. Vsak material se lahko uporabi za dekoracijo, samo povežite domišljijo. Tudi dežnik lahko postane labod in lopata žerjav. Zato, preden nosite nekaj v smeti, pomislite, kaj lahko naredite iz te stvari.

Nekateri obrtniki, celo iz čevljev in starih hlač, izdelujejo gredice ali gredice. Poleg tega ni treba porabiti nobenih posebnih prizadevanj: izlil je zemljo in posadil cvetje, in vse ostalo je že izšlo. Spremenite svoje življenje okoli sebe in reciklirajte smeti v gredice!

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto