FoodPro Preloader

Kako narediti kredo z lastnimi rokami


Risba krede na asfaltu je ena najbolj priljubljenih poletnih zabav za otroke. Seveda jo lahko enostavno kupite v najbližji trgovini, vendar je veliko bolj zanimivo ustvariti svoj izdelek: edinstven, barvit, ki ga nihče drug nima. Preden pridete na delo, morate ugotoviti, kako narediti kredo, tako da se je izkazalo, da je prvič. O

Risba krede na asfaltu je ena najbolj priljubljenih poletnih zabav za otroke. Seveda jo lahko enostavno kupite v najbližji trgovini, vendar je veliko bolj zanimivo ustvariti svoj izdelek: edinstven, barvit, ki ga nihče drug nima. Preden pridete na delo, morate ugotoviti, kako narediti kredo, tako da se je izkazalo, da je prvič. Obstaja veliko dobrih receptov, vendar je najnovejša različica na osnovi sadre najbolj uspešna.

Materiali

Pripravite se na učenje krede na osnovi sadre. Za delo potrebujete naslednje materiale:

  1. Plastična plošča za enkratno uporabo majhnih velikosti. Priročno je, da maso zamesimo v njej, nato pa lahko samo zavržete pripomočke in ne izgubljate časa na pranju.
  2. Plastična žlica za enkratno uporabo.
  3. Sadra. To se prodaja v ustvarjalnih trgovinah ali oddelkih za gradnjo. Prvič bo dovolj le 1-2 kozarca praška.
  4. Topla voda. Tekočine potrebujejo toliko, da se omet odveže na gosto pasto.
  5. Brezoblični. To so lahko skodelice za silikonski led, plastične lončke za enkratno uporabo, debele plastične cevi za pijače, pesek.
  6. Akrilne ali živilske barve različnih barv.
  7. Glitter. To so neobvezne sestavine, toda dekleta ljubezen vse živahno.

Postopek kuhanja

Navodila za izdelavo domače krede vam bodo pomagala skozi celoten proces od začetka do konca. V plastično ploščo nalijte 250 ml suhega sadre. Nežno vlijemo 125 ml tople vode in 20 ml akrilne barve želenega odtenka. Če uporabljate sekance, jih prelijte tudi v mešanico. S plastično žlico hitro zmešajte maso, dokler ni gladka. Ne oklevajte, saj morate narediti kredo v 10-15 minutah, nato pa se bo omet strdil. Maso postavimo v kalup, rahlo nabijemo z žlico, poravnajte površino in pustite stati na mizi ali okensko polico za 1-2 uri. Tvoja domača kreda je pripravljena!

Kako narediti kredo doma, da postane gosta in lepa? Prepričajte se, da ste vtisnili maso, ko jo položite v obliko, da se izognete razpokam, vrzelam, nepravilnostim. Če želite dobiti bolj nasičeno barvno kredo, uporabite več barve. Ne pozabite, da se omet hitro strdi, zato ne smete kuhati velikega dela naenkrat, sicer se bo masa strdila, preden boste vstavili barvice.

Možnosti

Da bodo otroci bolj zanimivi, naredite posebne, edinstvene pisala, ki jih nihče drug nima. Na primer, lahko naredite velikan z kredo. V ta namen uporabite skodelico za enkratno uporabo in jo napolnite z maso do vrha.

Še ena dobra možnost za presenečenje prijateljev vašega otroka je, da naredite črtaste barvne barvice. Če želite to narediti, pripravite nekaj majhnih porcij mase mavca, jih pobarvajte z akrilno barvo v različnih barvah in izmenično v kalup. Če ne pripravljate krede za otroka, ampak za sebe, na primer, da postavite vzorce na tkanino, lahko naredite navadno belo kredo in ji dajte primerno obliko.

Zdaj veste, kako narediti kredo z lastnimi rokami. Vse kar potrebujete je, da kupite prave sestavine in se takoj lotite dela!

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto