FoodPro Preloader

S svojimi rokami naredimo magnet na hladilniku. Tri zanimive možnosti za to dodatno opremo


Skoraj vsaka oseba je vsaj enkrat v življenju dobila magnet kot darilo. Malenkost, ampak lepo. Ta pripomoček že vrsto let visi na hladilniku in nas osrečuje s prijetnimi spomini na praznik, za katerega je bil predstavljen. In, kot pravijo, se magneti ne zgodijo veliko. Pogosto celo zbirajo. Zato bo takšno darilo vedno primerno iz kakršnega koli razloga. In t

Skoraj vsaka oseba je vsaj enkrat v življenju dobila magnet kot darilo. Malenkost, ampak lepo. Ta pripomoček že vrsto let visi na hladilniku in nas osrečuje s prijetnimi spomini na praznik, za katerega je bil predstavljen. In, kot pravijo, se magneti ne zgodijo veliko. Pogosto celo zbirajo. Zato bo takšno darilo vedno primerno iz kakršnega koli razloga. In tako, da je bilo vaše darilo najbolj izvirno in zanimivo med drugimi podobnimi dodatki, vam predlagamo, da ga naredite sami. V članku lahko preberete navodila, ki opisujejo, kako narediti magnet na hladilniku doma iz najbolj dostopnih in razpoložljivih materialov. Torej, začnimo.

Kartonska hiša

Magnet za hladilnik, izdelan v obliki koče z lastnimi rokami, bo postal tudi talisman. Vlagajte v svojo hišo in poskrbite za vse - in zagotovo bo v vaš dom prinesel udobje, mir in srečo.

Za izdelavo magneta na hladilniku z lastnimi rokami boste potrebovali naslednje materiale:

  • debela lepenka (po možnosti pivo);
  • barvni dvostranski papir;
  • akrilne barve;
  • Škarje;
  • vladar;
  • svinčnik;
  • lepilni "trenutek" ali "zmaj";
  • magnetna baza.

Proizvodnja magnetov na hladilniku iz kartona je naslednja. Na kartonu narišite hišo z okni in jo prerežite. Iz barvnega papirja dokončajte zasnovo strehe, stene koče. Na napačno stran izdelka pritrdite magnet. Na streho pritrdite majhno papirnato ptico, na dnu izdelka majhne cvetove, odrežite zavese iz tkanine, raztrgane v oknih. Na steni lahko napišete imena vseh gospodinjstev ali pa preprosto besedo "družina". Tu je kartonska koča pripravljena - čarobni magnet na hladilniku.

Preklopite staro stikalo v originalno opremo za hladilnik

Magnet s fotografijo ali sliko vašega otroka je mogoče narediti v samo nekaj minutah. Pripravite se na delovanje okvirja iz stikala, magnetne baze, lepila, debelega kartona. Sledite spodnjim navodilom.

Izrežite kartonast pravokotnik, katerega dimenzije s stikalom sovpadajo z notranjostjo okvirja. Na tej predlogi izrežite fotografijo, risbo ali samo sliko, ki vam je všeč. Lepilo na kartonski sliki in prilepite prazno v okvir. Z obleke obrata pritrdite magnet. Vse, izdelek se posuši in je pripravljen okrasiti s seboj vašo hišo.

Vezenje - osnova za ekskluzivni magnet

Ta izdelek izgleda in lepo, in nežno, in zelo dotika. Majhna vezena figura ali kompozicija bo prinesla udobje in toplino v ozračje vaše kuhinje. Torej, želite narediti magnet za hladilnik s svojimi rokami takšnega načrta? Potem je vse zelo enostavno in hitro. Izrežite podlago iz debelega kartona. Na njega pritrdite vez, obrnite robove na napačno stran. Prilepite jih z lepilom. Na sredini izdelka pritrdite magnet. Izdelek posušite.

Na enak način lahko naredite magnet s tkanino ali sestavo kvačkanih cvetov. Prav tako lahko osnova tega dodatka služijo kot mehke ročno izdelane igrače, umetno cvetje, figure iz solnega testa ali polimerne gline. Pokažite domišljijo, izumite svoje možnosti za magnete za hladilnik in ustvarite originalne izdelke z lastnimi rokami.