FoodPro Preloader

Preja "White Leopard": sestava, priporočila, pregledi


Mnoge ženske so že odkrile prejo belega leoparda. Najprej privlači zelo prijetno paleto z velikim številom odtenkov, ki se odlično ujemata. Sestava, za katero trdi proizvajalec, je primerna za ustvarjanje toplih oblačil za izven sezone in pozimi. In za mnoge, cena je prav tako pomembna (čep preje bo stala v povprečju 200 rubljev). Naš čl

Mnoge ženske so že odkrile prejo belega leoparda. Najprej privlači zelo prijetno paleto z velikim številom odtenkov, ki se odlično ujemata. Sestava, za katero trdi proizvajalec, je primerna za ustvarjanje toplih oblačil za izven sezone in pozimi. In za mnoge, cena je prav tako pomembna (čep preje bo stala v povprečju 200 rubljev). Naš članek je koristen za tiste, ki želijo plesti in kvačkati in se odločil poskusiti to prejo. Tukaj boste našli priporočila o izbiri preje in o negi končnih izdelkov, pregledu iglic in nekaj koristnih nasvetov.

Proizvajalec

White Leopard preja se proizvaja na Kitajskem. Blagovne znamke lahko kupite v mnogih državah sveta. Ona je široko zastopana v domačih trgovinah.

Proizvajalec se je dokazal pred mnogimi leti. Danes, preje prodajalci našli White Leopard izdelki priljubljena. Kupec se je že seznanil s to prejo in je bil, glede na veliko povpraševanje, zadovoljen.

Sestava in kakovost preje

Bela nalepka s prejo leoparda vsebuje naslednjo sestavo:

  • akril - 10%;
  • Mohair - 30%;
  • Avstralski kašmir - 60%.

Kot lahko vidite, je skladba precej impresivna. Jasno je, da izdelki, ki so vezani na takšno prejo, ne bodo mogli zamrzniti niti v hladnem vremenu. In zaradi nizke vsebnosti umetnih vlaken, se končni splet ne bo močno raztezal in skrčil.

Na dotik izdelki iz priljubljene preje "White Leopard" mehko in prijetno. Stvari se ne nabodajo in ne povzročajo neugodja.

Ne pozabite o sestavi skozi vse življenje pletenih predmetov. Ne pozabite, da se izdelki iz moherja in kašmirja ne smejo nikoli oprati v vreli vodi (in celo zelo vroči vodi), sicer se bodo poslabšali. Ne likajte jih. Za napovedovanje obnašanja izdelka med pranjem ne bodite preveč leni, da bi predhodno povezali vzorec 10 x 10 cm, kar bo pomagalo tudi pri izračunu števila zank in omogočilo oceno reakcije končnega proizvoda na vodo in prašek. Bolje je pranje stvari pri temperaturi 30 ° C z občutljivimi detergenti za pranje perila.

V poletnem obdobju je treba skladiščenje racionalno organizirati tako, da se mol ne more približati stvarem. Naravna sestava je lahko zanimiva za škodljivo žuželko.

Paleta

Barve preje so zelo različne. Med njimi lahko najdete mirne in naravne tone ter svetle. Poleg tega, če nameravate kupiti prejo za večbarvno stvar, na primer, pletene z žakard vzorec, lahko preprosto izberete prave barve. Bodite prepričani, da bodo skupaj izgledali harmonično.

Bela leopard preja, katere fotografije so predstavljene v našem članku, je primerna za izdelavo široke palete izdelkov.

Uporaba

Bodite prepričani, da bodite pozorni na izdelke tega proizvajalca, če boste plesti topel klobuk ali šal, baktus ali snud, palčniki, rokavice ali palčniki. Bodite prepričani, da bodo toplo tudi med zmrzaljo.

»Beli Leopard« je primeren tudi za bolj zapletene garderobe: obleke, puloverje, jopiče, jopiče.

Veliko igelk izbere to vrsto preje za izdelavo oblačil za dojenčke. Naravna kompozicija je odlična za otroška oblačila. Otrok bo topel, vendar se ne bo potil. Mohair in kašmir sta bolj zaželena od sintetične preje.

To prejo lahko uporabite tudi za izdelavo razkošne preproge. To bo zelo elegantno in toplo. Res je, da bo strošek izdelka velik.

Približna poraba

V enem čepu preje "White Leopard" - 100 g (180 metrov). Nalepka vsebuje takšne informacije.

Mnenja pletilja, ki so imeli čas, da osebno preizkusijo to prejo, pomagajo krmariti po številu. Na primer, potrebujete 1 loputo za navaden klobuk, če pa naredite podolgovat vrh ali pom-pom, bo trajalo 1, 5-2.

Za pulover, v povprečju, potrebujete 7-8 skite preje. Seveda je veliko odvisno od dolžine izdelka, prisotnosti ali odsotnosti kapuco, ter od sprostitve.

Ena hank lahko zadostuje za rokavice ali kratek snud, od para pa lahko dobite precej obsežen šal, kratek jopič ali shrag.

Kaj iskati pred nakupom

Ni nobenega načina, da bi vsak izdelek, kot vsi. Preja iz belega leoparda ni izjema. Mnenja o tem so večinoma pozitivna, vendar nekaterim uporabnikom svetujemo, naj bodo pozorni na izbiro barv. Ne kupujte hanks iste barve iz različnih serij. V končnem izdelku se barva lahko rahlo razlikuje. Vendar pa se ta nasvet ne nanaša samo na prejo, ampak tudi na številne druge izdelke (npr. Tapete za stene). Vedno bodite pozorni na dejstvo, da vse blago spada v isto serijo. To bo pomagalo preprečiti kakršne koli težave z monotonostjo.

Pred nakupom je priporočljivo, da se osredotočite na priporočila sheme. Če izdelek pletite v skladu s končnim opisom, ne pričakujte, da je količina preje označena z robom. Bolje je, nasprotno, vzeti eno hank v rezervo.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto