FoodPro Preloader

Snudy. Pletenje se naučijo plesti tople stilske dodatke


Snud je garderoba, ki jo lahko kategoriziramo kot 2 v 1. Nosi se kot šal in kot pokrivala. Hit sezone lahko imenujemo ročno pletene LIC. Vsakdo, ki ima pletenje spretnosti lahko opravlja ta izdelek na svoje. Ta naloga bo lahko tudi začetnikom pri tej vrsti ročnega dela. Nobena posebna tehnologija pletenja pri izdelavi tega dodatka se ne uporablja. Pr

Snud je garderoba, ki jo lahko kategoriziramo kot 2 v 1. Nosi se kot šal in kot pokrivala. Hit sezone lahko imenujemo ročno pletene LIC. Vsakdo, ki ima pletenje spretnosti lahko opravlja ta izdelek na svoje. Ta naloga bo lahko tudi začetnikom pri tej vrsti ročnega dela. Nobena posebna tehnologija pletenja pri izdelavi tega dodatka se ne uporablja. Preprosto in enostavno je. Ne verjameš? Potem vas vabimo, da preberete informacije v našem članku. Tukaj je povedal, kako plesti lepe in elegantne sanje z iglami. Na fotografiji lahko vidite različne različice te dodatne opreme. Oglejte si in se navdihnite za delo!

Ledni modeli

Za vsakodnevno nošenje pozimi je najboljši širok prostorski dodatek. Takšni rogovi, pleteni z iglami, se nosijo okrog vratu dvakrat. Če je zunaj zelo mrzlo, se lahko ta kos oblačila nosi na glavi.

Danes mladi, tako dekleta kot fantje, nosijo šale imenovane "Infinity". To so ozki in dolgi repi, pleteni z iglami. To je različica te obleke, ki jo nosite kot eleganten dodatek k celotni podobi. Izvaja se iz tanke preje z najpreprostejšimi vzorci: pletenje podveze in nogavic, biserni vzorec.

Pletene LIC igle. Nasveti za začetnike

Skoraj vsi triki se izvajajo v ravnem platnu. Lahko dodate to opremo na dve igli v ravnih in hrbtnih vrstah. Toda v tem primeru je treba izdelek šivati. Idealna možnost - ta Luda se izvaja v krožnih vrstah. To je mogoče storiti na dveh pletilnih igel, povezanih z ribiško vrvico, ali na petih ločenih orodij. Potem izdelek izkaže trdno, ne bo treba ga šivati.

Širina postelje je lahko drugačna. Ta pripomoček je lahko pleten po velikosti vratu v obliki stojnega ovratnika. Ta izdelek bo ozek in urejen, večkrat ga ni treba oviti okoli vratu. Če bo služil kot pokrivala, mora biti takšna stvar široka.

Katere vzorce uporabiti za pletenje snoodov? Razen "neskončnosti", risbe iz rombov, kvadratov, pletenice, pletenice izgledajo zelo dobro. Ti vzorci dodajo količino izdelka.

Kako kravato snood pletenje?

Začetnikom pletenja ponujamo najpreprostejši model tega dodatka. Izdelajte pletilne igle št. 5, debela volna / akrilna preja (50 g / 45 m). Tip 70 zank in pletene gume 1x1 ali 2x2. Če želite dobiti bolj volumetričen izdelek, potem uporabite angleški gumi kot glavni vzorec. Izvedite neposredno delo na spletu. Dolžina izdelka je lahko različna, običajno do 60 centimetrov. Po pletenju potrebnega števila vrstic zaprite zanke, prerežite nit, pritrdite in skrijte konico. Če ste opravljali snood na dveh iglih za pletenje, naredite šiv. Vse, izdelek je pripravljen.

Izkušeni pletilci bodo to dodatno opremo naredili v samo nekaj urah. Začetniki bodo potrebovali večer ali dva. Ampak rezultat je vreden. Čudovite, elegantne sanje, narejene z iglami, vas bodo toplo in okrasile vaš videz celo zimo, in morda dva ali tri. Tako želite. Uspehe v šivanje!

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike