FoodPro Preloader

Ljubko delfin iz plastelina


Na omembo prijaznih in inteligentnih sesalcev se zagotovo spominjajo delfini. Pozitivna čustva, užitek njihovih nastopov - le malo, kar daje otrokom dialog s temi živalmi. Torej, če se delfin iz plastelina usede v vaši hiši, bo otrok, še posebej majhen, dvakrat zadovoljen. Potrebni materiali Predlagamo, da postopoma analiziramo proces modeliranja. Takoj

Na omembo prijaznih in inteligentnih sesalcev se zagotovo spominjajo delfini. Pozitivna čustva, užitek njihovih nastopov - le malo, kar daje otrokom dialog s temi živalmi. Torej, če se delfin iz plastelina usede v vaši hiši, bo otrok, še posebej majhen, dvakrat zadovoljen.

Potrebni materiali

Predlagamo, da postopoma analiziramo proces modeliranja. Takoj rezervirajte, da je to delo preprosto. Po skrbni študiji vsake faze jih lahko otroku varno prikažete.

Mora vsebovati naslednje materiale:

  • Plastelin.
  • Stack iz plastike.
  • Nož za množice.
  • Majhne škarje.
  • Zobotrebec.

Stopnje dela

Namen gradiva je torej razumeti, kako narediti delfina iz gline. Začnemo z modeliranjem telesa živali. To zahteva modro glino. Primerne barve so tudi siva ali modra. Vrv se mora raztegniti in ji dati obliko krogle. Po tem bi moral delati na podolgovati obliki. Glavna stvar je, da so konice obdelovanca postale ostre. Nato ga upognemo in nežno oblikujemo ozko gobico. Spodnji del palice naj ostane nespremenjen.

Seveda se spomnite, da sta se želodec in hrbet živali razlikovala po barvi. Torej mora biti želodec svetlejši od hrbta. Da bi bil kontrast lep, je bolje uporabiti belo glino. Ko odrežemo kos iz kamna, ga zavijemo v kroglo. Po tem, ko ji da ovalno obliko, jo poravnajte v tanko torto. Pritrdite ga na trebuh delfinov. Robovi morajo biti poravnani s prsti, da dobite gladko črto.

Oči in plavuti

Ne pozabite na oči. Ko uporabite polkrožni vrh, da potisnete nekaj jamic, v njih namestite majhne bele torte. Dodati morajo še en par črnih peciv. Upoštevajte, da mora biti njihova velikost manjša. Naš plastinski delfin je skoraj oblikovan.

Kar se tiče oči, obstaja lažji način, da jih naredimo. Potrebuješ pero. Skozi zadnjo stran, samo potisnite oči na mesta, ki ste jih prej označili.

Piščanci morajo narediti tri. Za njihovo izdelavo bo uporabljena modra glina. Roll tri kroglice (ne bi jih velike). Nato oblikujte vse ploske kapljice. Na vsaki strani razrežite široko podlago s škarjami ali nožem in naredite konico ostrejšo. Prvi plavut je pritrjen na hrbtni strani, druga dva na stran. Verjemite mi, vsak otrok bo zainteresiran za izdelavo delfinov iz plastelina.

To je obrat kiparjenja repa. Vzemite dve veliki kosi, ki sta v obliki ravnih kapljic. Končni del pritrdite na dno delfinov. In poskrbite za njeno obliko. To bo pomagalo vašim prstom ali kupu.

Val za delfine

Ne samo, da delfina iz plastelina, ampak tudi popraviti v skok. To naredimo takole: nastane val, na katerega je postavljen delfin. Plastelin je narejen v dveh barvah: modri in beli. Modro je treba preliti v torto, nato jo upogniti. Vzemi greben vala. Bela glina jo bo še poudarila. Teksturirani val bo, če ga boste držali z zobotrebcem.

Še vedno ostane, da žival pritrdimo na nastali val. Narišite njegov rep in pregib na obrazu. Mimogrede, obrti se lahko okrasijo. Dovolj je nekaj svetlih elementov. Na primer, morske zvezde. Rolling oranžne kroglice, jih nežno poravnajte, odrežite žarke z robov.

Občudujte opravljeno delo: vaš delfin iz gline je pripravljen. Torej, z uporabo najmanj preprostih podrobnosti, se je izkazalo, da ustvarite čudovito in srčkan živali. Plastelin je porabil kar nekaj časa. Težko je verjeti, da ste pred dvajsetimi minutami v rokah držali mehko maso, ki se je sedaj spremenila v čudovito obrt.

Če obstaja želja po nadaljnjem ustvarjanju in je modra glina končana, uporabite drzne druge odtenke. In potem se bodo mavrični delfini naselili v vaši hiši. Upamo, da vam bo to pomagalo naš material o tem, kako slepiti delfina iz gline po stopnjah. Ko razumete proces oblikovanja živali, sedite poleg otroka in počasi razložite, kako lahko izvede enako čudež. Če mladi mojster še ni močan v modeliranju, mu lahko dodelite najpreprostejše in najmanjše operacije.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike