FoodPro Preloader

Cherry Bead: Master Class


Od češnje, tkane iz kroglic, lahko dobite res lep nakit, na primer, set uhani, obeski in broške. Te jagode lahko dopolnimo s sočno poletno kompozicijo ali obesimo na ključe kot ključ. Tkanje češenj iz kroglic ne traja veliko časa, in celo začetnik lahko obvladuje mojstrski razred. To je fascinantno iglo. Obstaja

Od češnje, tkane iz kroglic, lahko dobite res lep nakit, na primer, set uhani, obeski in broške. Te jagode lahko dopolnimo s sočno poletno kompozicijo ali obesimo na ključe kot ključ.

Tkanje češenj iz kroglic ne traja veliko časa, in celo začetnik lahko obvladuje mojstrski razred. To je fascinantno iglo. Obstaja več načinov za tkanje masivnih češenj, vendar vam želimo ponuditi preprosto in enako zanimivo.

Master razred "Cherry Bead"

Jagode bomo tkali po tehniki tkanja velikih kroglic.

Za to boste potrebovali:

  • 2 veliki kroglice, najboljša možnost - 8 mm, po možnosti češnja ali rdeča;
  • kroglice češnjevih cvetov;
  • zelene kroglice;
  • Tanka ribiška vrv;
  • igla za delo na nogah.

Visokokakovostne češke kroglice so kot nalašč za kite. Kitajci se lahko razlikujejo po velikosti, lahko so neenakomerno narezani. In potem morate izbrati iste kroglice, da dobite popolno vezavo.

Metoda izdelave

Začnimo tkanje češnje iz kroglic. Za prvo jagodičevje izmerite 80 cm ribiške vrvice, ga vstavite v tanko iglo za tkanje kroglic in skozi iglo. Postavite kroglico, ki je 5 cm oddaljena od prostega konca segmenta. Privežite oba konca linije in ju pritrdite v več tesnih vozlov. Postavite vozel nad luknjo v robu. Ne boste potrebovali kratke konice ribiške vrvice, če pa jo odrežete ob vznožju vozlišča, obstaja nevarnost, da se bo razvezala, tako da najprej preletite skozi rob, nato pa odrežite presežek.

Vzemite iglo in na njej pokličite 8 kroglic. Za kroglice velikosti 8 mm je to dovolj. Peljite iglo skozi luknjo in s tem obrnite rob. Trdno privijte. Tako, da kroglice ne odstopajo od osnove in tesno držijo, še enkrat preide iglo skozi kroglice in odprtje osnove noge.

Trdno zategnite vrv in okrog baze ponovno, vendar tokrat brez kroglic.

Za naslednjo vrstico češenj na igli, vtipkajte 5 kroglic, ponovite iste korake z njimi. Zavijte kroglico z vrvico z biseri, preletite iglo skozi kroglice in luknjo ter poravnajte vrstico s prazno linijo.

Naslednja vrstica je sestavljena iz 8 kroglic. Zamenjajte število kroglic, potrebnih za konec tkanja.

Obstaja več pravil za tkanje češenj iz kroglic.

Prvič, vsaka zaporedna vrstica mora biti postavljena strogo v vrstni red, to je ob prejšnji vrstici, da je tkanje enakomerno.

Drugič, ne pozabite, da določi kroglice in vrstico. To je potrebno, da ribiška vrvka med uporabo češnje ne zdrsne po robu.

Tretjič, zadnja vrstica mora nujno vsebovati 5 kroglic, tako da je tkanje enako z vseh strani.

Ko je tkanje končano, mora biti linija pritrjena. To naredite tako, da ga prenesete skozi več vrstic in luknjo.

Extra cut. To je kroglica češnja (fotografija v članku), ki jo morate imeti.

Scape in list

Pripravljene češnjeve kroglice v prahi. Za drugo, izmerite črto z dolžino 100 cm, pletene kot prvi, vendar ne odrezati presežek. Na njem bomo tkali list in list.

Za preostalo ribiško vrv, pokličite 1 češnjevo kroglico, iglo z ribiško vrvico skozi najbližjo luknjo. To bo prikrilo luknjo v robu. Pripeljite iglo in na njej pokličite 20 zelenih kroglic. Zadnjo kroglico držite na ribiški vrvici, skozi iglo v nasprotni smeri skozi 4 kroglice, preskočite eno, zadnjo. Zategnite ribiško vrv, tesno stisnite kroglice skupaj.

Nato naredite list. To storite tako, da na iglo pokličete 22 zelenih kroglic in znova držite iglo skozi eno iglo. Trdno zategnite vrv.

Na igli pokličite 20 kroglic, iglo pa preskočite do 22, pri čemer iglo peljite iz stebla. Ko potegnete črto, boste imeli vrh koničastega lista.

Medtem, ko držite kroglico na konici lista, iglo skozi preostale kroglice lista listite proti peclju. Zategnite ribiško vrvico. List je pripravljen.

Nato zberemo še eno steblo 15 kroglic in za njim postavimo drugo iglo na drugo. Da bi okrasili luknjo kroglic, potegnemo eno češnjevo kroglico. Popravimo tkanje, pri tem pa skozi iglo preletimo iglo. Pritrdite črto, jo prečkajte skozi več vrstic na češnje, odrežite presežek.

Češnje so pripravljene. Najdemo jih uporabiti.

Broška

Poskusimo okrasiti broško z češnjevimi kroglicami. Za to potrebujete končno češnjo, malo vročega lepila in zatič za broš. Segrejte lepilo, kapljajte na spoj med listom in peclji. Pustite, da se lepilo strdi za sekundo, nato pa pritrdite zatič. Pustite, da se izdelek posuši in uporabite. Okras je zelo zanimiv in gibljiv.

Tako lahko preprosto prepletete lepe češnje iz kroglic in iz njih naredite tudi modni nakit.

Crafts iz kroglic iz niti - lepa in cenovno dostopnaZaključni element - šiv "zadnja igla"Kako narediti ameriški lok?Potonika iz kroglic: fotografija, shema tkanja, mojstrski tečaj za začetnikeRokavice z vojaškimi čepiKompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, noviceKako šivati ​​povodnega konja: vzorci, navodila po korakih, videoKako plesti nogavice: korak za korakom navodila za začetnike