FoodPro Preloader

Kako poteka uporaba metulja


Danes bomo povedali, kako je metulj izdelan iz barvnega papirja. Ta bitja narave se lahko občudujejo neskončno. Da bi izrezali podrobnosti aplika- cije, bomo potrebovali škarje. Priprava Zato bi morali dobiti metulja. Uporaba papirja zahteva skladnost s številnimi pogoji. Potrebujemo škarje z zaobljenimi konci. Oro

Danes bomo povedali, kako je metulj izdelan iz barvnega papirja. Ta bitja narave se lahko občudujejo neskončno. Da bi izrezali podrobnosti aplika- cije, bomo potrebovali škarje.

Priprava

Zato bi morali dobiti metulja. Uporaba papirja zahteva skladnost s številnimi pogoji. Potrebujemo škarje z zaobljenimi konci. Orodja za ustvarjanje aplikacij morajo biti shranjena na določenem mestu. Škarje naj bodo nameščene z ostrimi zaprtimi konci stran od vas. Za prenos orodja, ki ga potrebujete, z zaprtimi rezili, obrnite naprej. V gibanju se ne da rezati. Pri delu z orodjem morate nadzorovati položaj in gibanje rezil. Ne delajte s topimi škarjami ali z orodjem, ki ima ohlapne tečaje. Ni treba držati rezil navzgor. Za prihodnje delo izberemo barvni papir. Delo bo zahtevalo tudi predloge.

Postopek

Da bi dobili aplikacijo metulja, najprej vzamemo modri karton. Spuščanje trave. Vzemite zeleno knjigo. Zložite ga na pol. Uporabi vzorec. Uporaba metulj ne zahteva posebnih spretnosti, tako da bo lahko opravlja tudi otroka. V naslednjem koraku opišite predlogo. Izrežite in prilepite na dno kartona. Izberemo barvni papir. Z uporabo predloge izrežemo tri rože. Zlepite jih na travo. Naprej moramo sredino. Zlepite ga. Glade pripravljen. Obračamo se na proizvodnjo metuljev. Najprej odrežemo krila. Zlepite jih na karton. Izrežite še en par kril, ki so odprte. Zlepite jih na metulja. Izberemo barvo papirja. Nato izrežite majhna krila. Prav tako jih prilepite na metulja. V naslednjem koraku izrežite telo metulja. Zlepite ga.

Zaključni dotiki

Uporaba metulj je skoraj pripravljen. Ostaja še za rezanje in lepilo oči žuželke. Naš metulj mora biti svetel in lep. Uporabite lahko različne barve. Če bodo otroci delali na kompoziciji, bo izbira odtenkov pomagala pri razvoju njihove domišljije. Zdaj veste, kako je izdelan metulj. Mojstrski tečaj je primeren ne samo za otroke, ampak tudi za odrasle, ki radi ustvarjalno, ki temelji na barvnem papirju. Zgornja navodila so lahko koristna tudi za šolarje v delavskih razredih ali za otroke, ki obiskujejo študijske skupine. Teoretično lahko tudi drobtine, ki obiskujejo vrt, izpolnjujejo naloge, opisane v materialu. Vendar pa je treba pred postavitvijo takšne naloge pred njimi dati podrobnosti sestave. Otroci bodo lahko razvili sposobnost izvajanja zanimivih obrti iz barvnega papirja. Oseba, ki preide po tem navodilu, se lahko nauči, kako pravilno izbrati barvo materialov za aplikacijo. Poleg tega bo otrok ob uporabi škarij obvladal varnostno tehniko. Takšno delo prispeva k razvoju domišljije in domišljije. Tudi uporaba aplikacij prinaša natančnost in vztrajnost. Za delo potrebujemo: barvni barvni papir, svinčnik, lepilo, škarje, karton, barvni papir.