FoodPro Preloader

Vzglavnik mačka: vzorec in proizvodna tehnologija


Zdaj je v modi domači nakit. Zelo dobro pomaga ustvariti vzdušje harmonije in udobja vseh vrst tekstilnih dodatkov. Zabavna in nenavadna vzglavnica cat. Vzorec tega izdelka je zelo preprost. Tudi ambiciozna kravata se lahko spopade s proizvodnjo mehkega kavča. Kaj je potrebno za šivanje? Na spodnjem seznamu dobite lep vzglavnik za mačke: vzorec; tkanina večih odtenkov, ki so naravni za žival, ali svetle pestre dekorativne rože; zatiči, krede, škarje; nit z iglo; polnilo (sintetični olje, holofiber); šivalni stroj, čeprav lahko izdelate tudi ročno blazino, na primer iz klobučevine, ki ne zahteva

Zdaj je v modi domači nakit. Zelo dobro pomaga ustvariti vzdušje harmonije in udobja vseh vrst tekstilnih dodatkov. Zabavna in nenavadna vzglavnica cat. Vzorec tega izdelka je zelo preprost. Tudi ambiciozna kravata se lahko spopade s proizvodnjo mehkega kavča.

Kaj je potrebno za šivanje?

Na spodnjem seznamu dobite lep vzglavnik za mačke:

 • vzorec;
 • tkanina večih odtenkov, ki so naravni za žival, ali svetle pestre dekorativne rože;
 • zatiči, krede, škarje;
 • nit z iglo;
 • polnilo (sintetični olje, holofiber);
 • šivalni stroj, čeprav lahko izdelate tudi ročno blazino, na primer iz klobučevine, ki ne zahteva obdelave robov in je povezana s sprednjo stranjo, in podrobnosti, kot so oči in nos, se lahko zlahka prilepijo na podlago.

Torej, za lep spominek ne potrebuje nič posebnega. Majhni ostanki so zagotovo doma. Vsak kos lahko naredimo celo iz več delov, samo potrebujemo več šivov.

Kateri vzorec izbrati?

Da bo vaš vzglavnik izvirno mačka, mora biti vzorec ustrezen. Najprej morate izbrati, kako bo vaš izdelek izgledal in našli ustrezno predlogo. Če želite vzeti vaš najljubši kos, ga preprosto natisnite na tiskalnik v ustreznem merilu. Če se element ne prilega povsem na list, ga razdelite na dva ali več in ga nato zalepite skupaj.

Razmislite o svojih izkušnjah, če ste novi, poskusite preproste diagrame. Spodaj so predloge, ki so oblikovane za začetnike.

Kako šivati ​​vzglavnik mačka (vzorec in zaporedje ukrepov)?

Če želite narediti preprosto dodatno opremo, morate narediti naslednje:

 1. Naredite papirne prazne dele.
 2. Postavite predmete na tkanino, obkrožite okoli šiva in jih prerežite.
 3. Običajno se deli šivajo po obodni strani z naknadnim obračanjem in polnjenjem s poliestrom in holofibrom. Ne pozabite oditi v to majhno luknjo, ki je na koncu prišita ročno.
 4. Če se ušesa in rep izrežeta kot ločeni deli, jih je treba zašiti do končnega izdelka ali do šiva.
 5. Oči, nos, usta in brki so vezeni (ne pozabite uporabiti obročkov za vezenje) ali pa so delno pritrjeni z iglo in nitko. To je treba storiti pred brušenjem šivov podlage. Podrobnosti lahko zalepite in nazadnje.

Delo vedno poteka po tej shemi, ne glede na kompleksnost izdelka. Tehnologija se razlikuje po številu šivov, ki jih je treba izdelati. Najpreprostejša stvar je združiti dva enaka dela v obliki mačje silhuete.

V tem primeru dejansko naredite samo en šiv, če rep ni izdelan z ločenim delom. Na spodnji sliki vzorec pomeni tudi prisotnost stranskega dela v blazini. Za to so izdelane dodatne dve stezi. Tako je mogoče izdelku dati večji volumen.

Čeprav je dovolj samo šivati ​​dva dela.

Najpreprostejši izdelek

Če vam ni všeč pisati po obokanih linijah, lahko izberete zelo enostaven način. S svojimi rokami boste hitro in brez truda dobili mačji vzglavnik. Vzorci tukaj ne morete storiti. Podnožje je narejeno v obliki pravokotnika ali kvadrata, na katerega so prišiti ušesa, rep in podrobnosti gobca.

Če pobirate material z mačjimi parcelami in vzorci, dobite izvirno, očarljivo svetlo opremo.

Ravni izdelek kompleksne oblike

Če vam ni težko izvesti črte vzdolž zaobljene črte in želite, da se mačka vzglavnik izkaže za bolj realistična, in ne v obliki kvadratne "vrečke", uporabite naslednje vzorce.

Prva možnost se izvaja kot ena z repom in ušesi. Na diagramu puščica kaže smer frakcijskega navoja, čeprav če velikost tkanine ne omogoča, da se del postavi točno na ta način, to storite, kot je mogoče. To ni obleka, ampak le majhen dodatek. Navedeni so tudi dodatki za šiv in linija, kjer se izvaja šivanje. Odprtina za obračanje in polnjenje ostane na strani.

Druga možnost je odlična ideja za Valentinovo. Oblika izdelka zelo spominja na srce, dodatne dekorativne trakove enake oblike pa lahko uporabimo v poljubni količini in velikosti.

V tretjem vzorcu se rep oblikuje kot ločen del in sešita na podlago. Izdelati morate dve podrobnosti vsakega elementa.

Cat Snake Cushion

Druga smešna možnost je glava živali s čustvenim izrazom obraza, ki je lahko tako vesela, zadovoljna in žalostna, kar povzroča čustva.

Z uporabo takega slepega dela lahko večji del pripravite samo na podlago, preostale dele pa šivate ali jih zlepite. Še bolje pa je vse dele narediti rahlo obsežne. Ko šivate na nosu ali detajlu obraza, pod njo položite malo polnila in element pritrdite do konca.

Vzglavnik za igrače

Če imate določeno izkušnjo z ročnim delom ali ste se že učili na preprostih vzorcih, lahko nadaljujete z ustvarjanjem volumetričnega spomenika. Spodaj je vzglavnik za mačke. Vzorec na isti sliki vam omogoča, da ustvarite srčkan tridimenzionalni bitje za vaš kavč. Če izberete frotirno ali puhasto tkanino, ki posnema volno, dobite zelo naravno žival.

Vzglavniki "Žaljeni mačke" \ t

Vzorec za ustvarjanje takšne luštne dodatne opreme bo ustrezal vsem zgoraj navedenim, saj so lahko ta bitja poljubne oblike, tako v ravni različici kot v obliki 3D igrače. Najpomembnejša stvar je izvedba ustreznih obraznih izrazov.

Vse dele je enostavno izdelati iz filca ali filca. Sami lahko narišete vzorec ali uporabite vzorec obraza, ki je že bil upoštevan. Da bi naredili različne vzglavnike "Žaljeni mačke", vzorec dejansko ni pomemben. Glavna stvar je, da so usta ukrivljena z lokom in je običajno vezena, čeprav jo je mogoče izrezati iz rožnatega materiala. Enostavno je pritrditi dele gobca ali celo prilepiti, na primer iz klobučevine.

Videl si, kako je izdelana mačka za blazino. Vzorec (katerakoli od možnosti), ki je podan v članku, vam bo pomagal pri ustvarjanju te lepe, vzvišene dodatne opreme.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami? Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje. Možnosti