FoodPro Preloader

Kvačkanje krilo za dekleta: skrivnosti pletenja


Takoj, ko dekle zraste toliko, da se lahko približa ogledalu na njenih nogah, se začne začenjati! Zgodi se, da otrok, ki sedi v rokah papeža, joka, vendar ne razume razloga. In ona, se izkaže, "loki ne ujemajo z barvo obleke, in obleka ni isto." Samo mati razume takšne razkošnosti in dejstvo, da želijo majhne modele biti lepe. Kvačka

Takoj, ko dekle zraste toliko, da se lahko približa ogledalu na njenih nogah, se začne začenjati! Zgodi se, da otrok, ki sedi v rokah papeža, joka, vendar ne razume razloga. In ona, se izkaže, "loki ne ujemajo z barvo obleke, in obleka ni isto."

Samo mati razume takšne razkošnosti in dejstvo, da želijo majhne modele biti lepe. Kvačkanje pletene krilo za dekle v svoji garderobi, še posebej, če je njena mama pletena z ljubeznijo, ne bo odveč. Krilo ni le lepo, ampak tudi praktično v vsakodnevni uporabi.

Udobje, funkcionalnost in dejstvo, da so bila oblačila narejena iz naravnih tkanin, ne škodujejo zdravju - to je pomembno pri izbiri oblačil za dojenčke. Ni znano, kaj je krilo izdelano za dekle, ki je kupila v trgovini. Lahko pišete karkoli. In potem se lahko otrok pojavi srbenje, rdečina kože in izkaže se, da je "naravno vlakno 20%", ostalo pa je nekakšen polistiren. V 21. stoletju je lahka industrija naredila korak naprej in pogosto je nemogoče razlikovati tkanine z dotikom brez usposabljanja. Žal to dejstvo vodi do tega, da se otroci že od zgodnjega otroštva začnejo razvijati alergije.

Najenostavnejše kvačkanje krilo za dekle ni težko sploh. Vzorci niso potrebni. Izmerjena "prihodnost pasu" baby in pletene tkanine. Če ste se odločili za pletenje krilo brez šivov, potem vam ni treba dodati, če je kvačkanje krilo za dekle načrtovano z zaponko, nato dodajte 3 cm.

Zaželeno je, da pletene prve vrste delovnih mest z nitjo elastične preje ali madžarskega. Vezanje 3 cm, dodajte vsaki vrstici na enaki razdalji dvakrat en steber. Baza je pripravljena.

In potem je vse odvisno od domišljije in želje. Krilo lahko dokončate po tej shemi, ali pa lahko pletene obloge z istimi dvojnimi kvačkami uporabite ali pa uporabite kakršen koli prtiček ali panamsko shemo, če je bila le s podaljškom.

Zbiranje krila je lažje kot vezanje. Če platno ni krožno - zložite 1, 5 cm na vsaki strani, šivajte in šivajte gumb-zaponko. Če je tkanina pletena okrog krila - pripravljen.

Če iščete elegantno kvačkanje za dekleta za krilo, se boste odločili, če boste naredili nekaj okraskov. Od prvega nosilca, zveži notranjost iz mreže s podaljškom, in iz mreže še en volan. In tako - kot želite. Ruffles preje, ki je že vtkana v mrežo tkanine, videti dobro. Osnovni deli se takoj zbirajo.

Otroci hitro rastejo, vedno potrebujejo nova oblačila. Postopek izbire oblek za majhno modo je prijeten za njeno mamo in babice, včasih pa je to breme za proračun. Kvačkanje krilo za dekle, ki si pletene sami bo služil ji za dolgo časa. Če ga posodobite, se otrok ne bo dolgčas.

Dodate lahko naborke, da podaljšate krilo, ali pa ga z dodajanjem trakov spremenite v sarafan. Poleg tega je krilo mogoče okrasiti s šivanjem pletenih cvetov na nagobčkih ali nekaterih svetlih kroglicah. Navsezadnje se zdaj ne smete bati, da jih lahko otrok pogoltne.

Če mama pletene krilo, nato pa mala princesa bo vedno nositi z veseljem. V tej stvari je delček matere ljubezni!

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti