FoodPro Preloader

Origami "Snow Maiden"


Okrasitev vašega doma za novo leto z origamijem ni samo japonska, temveč tudi globalna tradicija. Papirnati liki lepo dopolnjujejo notranjost in ustvarjajo občutek lahkosti in praznovanja. Poleg tega so takšni izdelki zelo lepi in jih lahko naredite sami, kar je večkrat cenejše kot nakupovanje igrač v trgovinah. Torej

Okrasitev vašega doma za novo leto z origamijem ni samo japonska, temveč tudi globalna tradicija. Papirnati liki lepo dopolnjujejo notranjost in ustvarjajo občutek lahkosti in praznovanja. Poleg tega so takšni izdelki zelo lepi in jih lahko naredite sami, kar je večkrat cenejše kot nakupovanje igrač v trgovinah. Torej, če ste v tej metodi zlaganja papirja že izdelali božično drevo in Božiček, je zelo verjetno, da boste želeli zložiti Snežno deklico. Torej bomo v tem članku razkrili skrivnost, kako poteka snopovski origami.

Torej, prvi način je, da figurico preklopite iz niza majhnih kosov papirja, običajno trikotnikov. Če ste seznanjeni s tehniko origami, potem morate vedeti, kako se oblikujejo trikotniki - ponavadi se imenujejo moduli. Če ne veste, potem morate v njihovi proizvodnji najti mojstrski razred. V nasprotnem primeru ne boste mogli zložiti Snežne dekle v skladu z našo shemo. Torej je Snow Maiden iz origami modulov na skoraj enak način kot Božiček. Glavna razlika je le v tem, da ima modro in ne rdečo plašč in pletenice na glavi. Seveda mora biti Snow Maiden bolj vitka kot njen dedek, zato bi morali razmisliti o tej možnosti.

Torej, ko so pojasnjene vse nianse, lahko nadaljujemo neposredno s proizvodnjo našega izdelka - origami Snow Maiden.

Za začetek bomo izdelali 60 belih modulov in jih razdelili v tri vrstice po 20. Potem je tu vrstica, v kateri bo le 1 bel trikotnik, preostalih 19 pa bo modrih. Potem prihaja 5. vrstica. Obstajata že dva bela oziroma osemnajst modrih trikotnikov. Nato je treba izdelek izklopiti. Po tem pa se zožimo: potrebno je izdelati 17 modrih in 1 belih modulov. Naprej - 16 modrih in dveh belih. Potem spet 17 - 1, nato pa vrvimo 9 vrstic - 2 beli in 14 modri. Potem se spet razširimo - 17 modrih in 1 belih. In potem dve beli in 16 modri. Potem 17 modro na 1 belo. In drugo število 16 modrih oziroma 2 belih. Nato 1 bela in 17 modra. In popolnoma belo vrsto 18 belih trikotnikov. Telo je pripravljeno, zdaj pride glava. Origami "Snow Maiden" bi morala biti srčkan, zato poskusite, potem ko zalepi njen dobronamerni obraz. Zdaj pa začnimo: modele je treba nositi z drugo stranjo - to je bolj gladko. V tej vrsti naj bo 15 rumenih trikotnikov - to so lasje in tri trdne v sredini. Nato 4 telesne in 14 rumene. Po tem, 5 trdnih in dveh rumenih vzdolž robov, in tudi 11 belih - to je krzno kape. Potem 4 trdna, 5 rumenih trikotnikov in 13 belih. Potem sta dve enaki vrstici. Imajo 18 belih trikotnikov. In potem 9 s 9 rdečimi in belimi trikotniki - izmenično skozi 1.

Potem morate narediti pletenice iz 6 rumenih modulov. Po tem - roke - modri moduli - 7 kosov, ena bela na koncu. Za belo boste morali prilepiti rokavico. In na koncu razloči obraz. Vse, vaš origami "Snow Maiden" je pripravljen, da vas vaše ljubljene zadovoljite s svojim sijočim nasmehom! Toda to je samo en način in še vedno je veliko drugih.

Tako lahko naredimo snežni dekliški origami iz papirja:

Vzamemo kvadrat modrega papirja s površino 15 x 15 centimetrov, nato pravokotnik s površino 4 x 5 centimetrov - barva ni kritična. Dva kvadrata s površino od 2 do 2 centimetra in trak, katerega širina ne bo večja od 2 cm. Preverite, ali je papir obarvan samo na eni strani.

Najprej morate narediti plašč modrega kvadrata. Potrebno je dvakrat prepogniti kvadrat, nato pa stran odložiti. Po tem morate dvigniti spodnji del in spustiti zgornje vogale. Potem je treba vogale potegniti iz hrbta. Obrnite izdelek in preverite rezultat. Po tem upognite zgornji desni kot proti sebi in tiste od spodaj navzgor - to je od vas. Spet obrnite obdelovanec. Tako se je izkazalo, da je plašč.

Zdaj vzamemo trak - ga upognemo na polovico navpično. Nato levo in desno stran upognemo v središče. Izkazalo se je, ovratnik - je prilepljen na plašč. Odrežite rokavice in jih zlepite, naredite glavo iz okroglega lista, narišite obraz. Izdelek je pripravljen!

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto