FoodPro Preloader

Kako rezati snežinke


Razvoj kreativnega razmišljanja tako pri otrocih kot pri odraslih lahko pomaga preprosta vaja - izdelovanje snežink. Možno je, da ne izmišljamo različnih vzorcev - za nas je narava uspela. Sprehodite se po zimskem dnevu in si s svojim otrokom dobro ogledate nekaj snežink, ki so padle na oblačila in se spomnite vzorca. Da bo

Razvoj kreativnega razmišljanja tako pri otrocih kot pri odraslih lahko pomaga preprosta vaja - izdelovanje snežink. Možno je, da ne izmišljamo različnih vzorcev - za nas je narava uspela. Sprehodite se po zimskem dnevu in si s svojim otrokom dobro ogledate nekaj snežink, ki so padle na oblačila in se spomnite vzorca. Da bo služil kot izhodišče v vašem delu.

Kako rezati snežinke? Takšno vprašanje postavi vsaka oseba, ki se prvič ukvarja s tako zanimivim poslom. V tej vaji ni nič težkega. Najprej morate ugotoviti, kako pravilno zložiti snežinke. Končni rezultat bo odvisen od te faze. Spomnimo se prave snežinke. Ima pravilne geometrijske oblike in je lahko videti kot krog, kvadrat ali romb. Bomo se zadržali samo na dveh možnostih - to je kvadrat in krog.

Vzemite list papirja formata A4. Iz nje lahko izrežete eno veliko in dve majhni snežinki. Trg vzamemo kot osnovo. Postavite list na mizo in ga vzemite za en vogal, diagonalno ga poravnajte in poravnajte robove. Imamo prepognjen kvadrat in trak ohlapnega papirja, ki ga je treba odrezati. Ona bo šla po majhne snežinke. Odrezali smo trak in dobili smo diagonalno kvadrat. Ponovno ga zložimo in dobimo enakokraki trikotnik. Zložite trikotnik - zdaj imamo prazno za našo snežinko.

Zdaj smo prišli do ključnega trenutka v naši vaji in moramo razumeti, kako pravilno rezati snežinke. Če se prvič ukvarjate z izrezovanjem takšnega izdelka, potem morate na prazno narisati svoj najljubši vzorec. Pred vami postavite trikotni pokrov, tako da bo točka obrnjena navzgor. Narišite vzorec, ki bo rob robov naše snežinke, in odrežite odvečni papir.

Zdaj pripravimo notranje vzorce. Postaviti jih je treba na obdelovanec, tako da jih lahko udobno odrežete in niso dosegli nasprotnega roba trikotnika. Delo s škarjami mora biti zelo lepo. Po prerezu snežinke dobimo ne lepe vzorce, temveč več koščkov papirja. Če ne morete izrezati prvič, potem znova preberite, kako pravilno. Cut snežinke je razburljivo dejavnost, ki bo pomagala zabavati otroka in odraslega.

Ko izrežete vse vzorce, morate skrbno razviti snežinko. Položite ga na ravno površino, ga likati z železom ali položiti knjigo na vrh. To bo pomagalo dokončati papir.

Ko je otroku razložil, kako pravilno rezati snežinke, mu omogoči sanje. Izum otrok na različnih vzorcih je neomejen. Na koncu dobite veliko papirnih snežink z različnimi vzorci in oblikami, ki jih lahko s svojim otrokom pritrdite na okno, zavese ali pohištvo v sobi.

Če se otrok ne izreže dobro, mu lahko na naslednji lekciji pravilno pokažete, kako pravilno pripravi snežinke. Spomnite se skupaj, kako ste gledali vzorce snežink na ulici in kako so bili lepi. Z dojenčkom narišite nekaj snežink, s čimer usmerite pozornost na pravilnost oblik in jasnost linij. Čez nekaj časa se bo otrok izboljšal. Rezanje in risanje snežink bo vaše najljubše sodelovanje.

Ujemanje z otrokom risanje ali rezanje snežinke, mu povej o novoletnih praznikih in različnih pravljic znakov. V svoji sobi pritrdite sliko z Božičkom in Sneguljo, na kateri bosta vidna božična drevesa in številne snežinke. Okrasite s seboj prostor za počitnice, otrok začne fantazirati bolje. Takšne vaje bodo pomagale pri razvoju domišljije, rezanje in risanje pa bo prispevalo k razvoju drobnih motoričnih sposobnosti.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto