FoodPro Preloader

Za začetnike ni nič lažjega od pletenih moških klobukov


Če ste se naučili, da opravite samo žuborenje in obrazne zanke, pomanjšave in vrsto zank na iglicah, lahko že izdelate pletene moške kape. Navsezadnje bi morali najbolj priljubljeni vsakdanji modeli za moške gledati strogo in preprosto. 1. korak: Izberite model in materiale Pletene moške klobuke iz debele preje lahko naredite z iglami dobesedno v enem večeru, vendar še vedno priporočamo, da si vzamete tanko nit in tanke igle. Tako bost

Če ste se naučili, da opravite samo žuborenje in obrazne zanke, pomanjšave in vrsto zank na iglicah, lahko že izdelate pletene moške kape. Navsezadnje bi morali najbolj priljubljeni vsakdanji modeli za moške gledati strogo in preprosto.

1. korak: Izberite model in materiale

Pletene moške klobuke iz debele preje lahko naredite z iglami dobesedno v enem večeru, vendar še vedno priporočamo, da si vzamete tanko nit in tanke igle. Tako boste naredili pokrovček, ki je debel in udoben za nošenje - klasika, ki je primerna za moške vseh starosti. Barva preje je izbrana glede na barvo vrhnjih oblačil.

Zdaj je v prodaji veliko sort preje in melange. Bodite pozorni na ustrezne barve, če želite narediti originalno stvar. Še posebej zato, ker je pletenje iz take preje zelo zanimivo.

Ne vzemite tanke niti v več dodatkih. Če ste novi v pletenje, bo veliko težje delati.

2. korak: Ustvarite vzorec

Da se prilega klobuku, je treba opraviti predhodne izračune. Vezite vzorec z vzorcem, ki ga boste uporabili. Vzorce je treba narediti za vsak vzorec, v našem primeru - in za gumo, ter za gladko ali pletenje nogavic, če ga nameravate uporabiti v modelu. Pleteni moški klobuki ponavadi stisnejo na glavo, zato je pomembno, da se ne zmotite z izračuni. Naredite vzorec vsaj 30 zank v širino in 20 vrstic v višino.

Izmerite končni vzorec in poiščite povprečno število zank v enem centimetru mreže. Zdaj izmerite glavo prihodnjega lastnika kapice. Ugotovite, koliko zank morate zbrati in koliko vrstic boste morali plesti v višino za želeni vzorec kapice. Pleteni moški dodatki so zdaj lahko dolgi ali kratki, lahko pa naredite tudi dvojni klobuk. Za to je začetek pletenja prepognjen navznoter in zavarovan s tajnim šivom. Zato mora biti platno dolga, kot je potrebno za podlogo (dovolj je 10-15 cm).

3. Pletene in sestavite klobuk

Ugotovite, kaj je bolj priročno za vas, da plesti: ravna tkanina na dveh igle za pletenje ali okrogle igle za pletenje za nogavice. Pomanjkanje šiva je estetsko privlačno, nekateri pa menijo, da je okroglo perilo težje plesti. Če še vedno izberete drugo možnost, dal na koncih napere kosov gume, tako da zanke ne zdrsnejo med pletenjem.

Z dna se pleteni klobuki za moške začnejo z elastiko 1 s 1 ali 2 z 2, vsaj 5 cm dolgimi, bolje pa je tudi pletenje obloge z gumijastim trakom. Pokličite želeno število zank, ko jih pletenje po krogu enakomerno porazdeli po iglih. Pletene krpe potrebne dolžine. Hotshots začeti 5-7 cm pred koncem pletenja. Nato je treba število zank deliti s 6 in plesti skupaj zank, katerih število je večkratnik števila, dobljenega z deljenjem. Na primer, če ste dosegli 132 zank, plesti 22 zank in 23 zank, 44 in 45, in tako naprej. Če jih ne morete deliti brez sledenja, vnaprej zmanjšajte nekaj zank. V vsakem zaporednem zaporedju zložite zanke, ki so nad padcem.

Ko na iglih ostane le 12 zank, jih z iglo za šivanje privijte v krog in navoj pritrdite na napačno stran. Če je potrebno, izvedite stranski šiv, upognite in pritrdite oblogo na napačno stran. Včasih pleteni moški klobuki prevzamejo končni videz in obliko ne takoj, ampak v procesu nošenja.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto