FoodPro Preloader

Osupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s Photoshopom


"Photoshop" (Photoshop) je program za obdelavo slik, ki ima ogromne zmožnosti, s pomočjo katerega lahko neprepoznavno spremenite katero koli izvorno sliko. Vendar pa najbolj nenavadne parcele ne ustvarjajo človeške spretnosti pri urejanju slik, ampak fantazija, sposobnost dela z različnimi materiali in seveda velika moč narave. Izvi

"Photoshop" (Photoshop) je program za obdelavo slik, ki ima ogromne zmožnosti, s pomočjo katerega lahko neprepoznavno spremenite katero koli izvorno sliko. Vendar pa najbolj nenavadne parcele ne ustvarjajo človeške spretnosti pri urejanju slik, ampak fantazija, sposobnost dela z različnimi materiali in seveda velika moč narave.

Izvirna umetnost in nenaravna naravnost

Nekateri posnetki so zahtevali predhodno usposabljanje, druge fotografije - rezultat izjemne sreče.

Žični kip, ki je nastal leta 2004 kot del samostojne razstave zdaj znanega mojstra in lastnika lastnega londonskega studia Benedicta Radcliffeja. To je okvir Impreza. Košarica v naravni velikosti je bila prevelika, da bi se prilegala notranjosti, zato je bil avto »parkiran« na ulici.

Kip, ustvarjen iz steklenih vlaken, je avtorstvo londonskega mojstra Rona Muheka (Mueka), tako kot vsa njegova dela, zaznamuje skoraj zastrašujoč realizem.

Najboljše pričeske Kate Middleton

Ljudje, ki si dolgo podrejo lase in to je dobro za podobo. Fotografija

Glavni razlogi, zakaj bi morali opustiti družbene medije

Med nevihto so iz zemlje odtrgali drevesa. Slika v Spodnji Saški, Nemčija.

Vodna skulptura "Žerjav, ki visi v zraku" je postala glavna atrakcija španskega mesta Cadiz. Rešitev je v preprostem vpenjanju - v središču toka tekoče vode je prosojna cev, ki oskrbuje z tekočino.

Sun Cruise Resort Hotel, ki je opremljen kot ladja za križarjenje, se nahaja v provinci Gangwon-do, Južna Koreja.

Optična iluzija, specializirana za tako izjemno preobrazbo prostora prostorov pariškega umetnika in fotografa Georgesa Russa.

Druga hči cesarja Nikole II: kaj morda ne vemo o Tatyani Romanovi

Letalska nesreča in samota v džungli. Zgodba o srečni odrešitvi

Ni zanimivo za javnost: ruske zvezde, katerih slava in priljubljenost sta izginila

Kip, znan kot "Stairway to Heaven", se nahaja v Sydneyju (Avstralija). Njen avtor, kipar in slikar David McCracken, je svojemu možganu podaril popolnoma drugačno ime, zmanjšano in vzpenjalno (zmanjšanje in vzpon).

Hiša v kalifornijski puščavi je bila zgrajena ne le iz običajnega materiala - lesa. V oblikovanju uporabljena ogledala.

Kitajski ribiči ne plavajo v impresionističnem slikarstvu, ampak le ob reki, ki je porasla z droži.

In kako ti je všeč te fotografije?

Levovo obleko za otroka ni težko narediti z lastnimi rokami!Do-it-yourself voščilnice: mojstrski razred, zanimive ideje in priporočilaŠivamo sramotni kostum: materiale in shemoTulipani iz bonbonov in valovitega papirja.  Candy Tulipani: Master ClassObrti iz vlažnih diskov to naredite samiKako narediti luči buče v različnih variacijahKuhinjski enobarvni križni šivSunflower-kanzashi do-it-yourself: mojstrski tečaj