FoodPro Preloader

Papirni okraski: novoletno krilo


Na predvečer praznikov, večina začeli razmišljati o tem, kaj predstaviti kot spominek na svoje ljubljene in ljubljene. Kot vsi vemo, so darila dobri, vendar so darila, ki jih naredite osebno, veliko boljša. Domneva se, da so v procesu ustvarjanja polni duše, obremenjene z energijo osebe, ki jih ustvarja. Ena

Na predvečer praznikov, večina začeli razmišljati o tem, kaj predstaviti kot spominek na svoje ljubljene in ljubljene. Kot vsi vemo, so darila dobri, vendar so darila, ki jih naredite osebno, veliko boljša. Domneva se, da so v procesu ustvarjanja polni duše, obremenjene z energijo osebe, ki jih ustvarja.

Ena od možnosti za ročno delo, s katero lahko ustvarite veliko presenečenje, je quilling. Ta vrsta zvijanja papirja se je pojavila že zdavnaj v Evropi, danes pa se je trdno naselila v duše ljubiteljev različnih vrst ročnih del. Veliko teh čudovitih stvari lahko ustvarite s tehniko quillinga: božični okraski, kartice, okraski za foto albume ali okvirje itd. Ampak, nedvomno, najpogosteje ideja okrasitve okoliškega prostora s papirnimi obrti prihaja več mesecev pred novim letom. Novoletno roganje v tem primeru se bo zagotovo izkazalo za najprimernejši poklic, saj je komaj mogoče presenetiti z banalnimi snežinkami.

Z uporabo tehnike zvijanja papirja pri ustvarjanju novoletnega dekorja, obstaja velika priložnost, da ne samo okrasite stanovanja z edinstvenimi igračami in kompozicijami, temveč tudi, da boste zadeli njegove goste in jih naredili ponosne na lastnika ali mu celo zavidali. Poleg tega bodo takšne obrti napolnjene z dušo in ljubeznijo, ki bodo nato prisotne spremljale naslednje leto.

Novoletno krilo ne zahteva nobenih posebnih stroškov: vse, kar je potrebno za izvedbo skladb, je zdaj v prodaji po razumni ceni v najbližji trgovini. Za profesionalno izdelavo papirja bo seveda potrebna večja količina orodij in materialov najvišje kakovosti, če pa te vrste rokovanja ne bi smeli spremeniti v trajni hobi, je čas, da se skupaj z minimalnim setom. V vsakem primeru morate imeti liste papirja, škarje in lepilo. Za najugodnejše delo so koristni tudi tanki šilo z udobnim ročajem in dobrimi pincetami. In seveda je nemogoče brez dobre domišljije in dobre volje.

Da bi ustvarili novoletno quilling, morate najprej narediti kose, iz katerih bo sestavljena končna sestava. Podrobnosti so neverjetno preproste. Najprej je treba rezati list papirja v celo trakove, široke približno tri milimetre. To je mogoče storiti ročno, vendar je najbolje, da list preskočite skozi drobilnik. Tako se roke ne bodo utrudile, živci pa bodo ostali nedotaknjeni, čas pa bo porabljen precej manj.

Nato je treba vsak trak zaviti. Prvič, morate ga zviti malo s prsti, tako da je bolj priročno, da še naprej delajo, nato pa zelo tesno veter na šilo. Vrh traku je treba razmazati z lepilom in stisniti. Rezultat bi moral biti nekakšen valjčni papir, s katerim boste v prihodnosti dobili različne oblike.

Novoletno quilling, kot tudi, vse druge, vključuje ustvarjanje različnih okraskov, z uporabo nekaterih torzijskih tehnik. Med glavnimi oblikami je mogoče ugotoviti tesno in prosto spiralo. To so najenostavnejše praznine. Bolj zapleteno, na podlagi njih, je na primer kapljica ali cvetna lističa. Da bi dosegli to vrsto, morate z enim prstom na eni strani stisniti prosto spiralo. Če to delate na obeh straneh, dobite oko. Na splošno so vse možne oblike podane s stiskanjem najenostavnejših presledkov na določenih mestih. Prav tako lahko okrasite božične kroglice s tehniko quilling ali pa jih popolnoma ustvarite. Glavni pogoj za dobro opravljeno delo je vztrajnost in mir. Seveda pa je rezultat vreden truda.

Lepe in lahke papirne hišeRavne in volumetrične obrti iz žit na temo "Jesen"Torej samo plesti pulover!Izdelava plenice za motorje z lastnimi rokamiKako narediti papirnate metulje z lastnimi rokami?  Tri lahke potiFoamirana krona naredite samiDomače obrti so improviziraneKako pravilno pico kvačkanje.  Možnosti